- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.319
-
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
çok mutluyum diyorsun sırf gerçekleri bilmediği için ve sen zorlandığın için bu ilişkiyi bitirirsen çok üzülürsün. bence ufak ufak sevgiline durumunu anlat. daha az harcama yap sevgilin için. utanılacak bişe yok.erkek arkadasıma zenginim demedim fakat aldığım maaştan ve borç içinde olduğumdan haberi yok, kendisi yabancı acık soylemek gerekirse konu neaman maasa gelse lafı değiştiriyorum cunku ülkemn şartlarından utanıyorum. Birde kendisi cok eli acık bi insan cok fazla hediye alıyor. Yapım gereği utanıyorum sevgililer günüde hediye almak için boynumda ki kolyeyi sattım maalesef.. Bazen cok mutlu olmama rağmen bitirsem mi diye süşünmüyor değilim..
Erkek arkadasina jest olsun diye 200 300 harcama yaparak
aylik 170 180 lira gibi bir fatura tutari kullanarak
bir de maasindan cok daha buyuk rakamlarda bir tatil plani yapip borca girerek
Hata yapiyorsun
( kredi karti ile taksit yapip tatile gidenleri hic anlamamisimdir. 3 5 gun eglenmek icin en az 3 5 ay biyerleri sikmak bana cok anlamsiz gelir)
Canim o yil ekstra paramiz varsa gideriz. Yoksa gitmeyiz. Borca girerek tatile gitmedim hic. Atiyorum az var daha uygun bir yer bakariz. Hic paramiz olmayip evde tatil yaptigimiz zamanlar da olmustur. Bir sefer esim issizde birikmisi harcadik ise girdi kenarda para yok. Esime dedim ki hadi evimizde tatil yapalim. O nasil olacak dedi sasirdi. E dedim istanbulun heryerini gezdik mi hayir. Ozaman istanbulu gezmeye gelen turistler olacaz bu sene dedim. Biz de 4 5 gun sanki yerli turistmisiz gibi kafamiza gore takildik sabah ciktik dolastik yatmaya eve geldik. Kah disarda kahvalti yapip kah evde yedik. Oyle masalar kurup degil tabi ayni tatildeki gibi. Iyi kafa dagitmistik.siz nasıl gidiyorsunuz tatile
yetenekle alakası yok şekerim ayarı bilmek lazım gelire göre gider yapılır boynundaki kolyeyi satıp hediye almak ne demek aç susuz bile kalsan sevdiğin seni öyle kabul edebilmeli çok yanlış yapıyorsunuz ve çok absürd şekilde harcamalarınızBütçe ayarlamak gerçekten ayrı bi yetenek ve bu bende yok maalesef öğrenmek için konu actım
M MissAurora yargılayıcı cümleler yerine fikir vermeniz daha makbule geçecektir.
Canim o yil ekstra paramiz varsa gideriz. Yoksa gitmeyiz. Borca girerek tatile gitmedim hic. Atiyorum az var daha uygun bir yer bakariz. Hic paramiz olmayip evde tatil yaptigimiz zamanlar da olmustur. Bir sefer esim issizde birikmisi harcadik ise girdi kenarda para yok. Esime dedim ki hadi evimizde tatil yapalim. O nasil olacak dedi sasirdi. E dedim istanbulun heryerini gezdik mi hayir. Ozaman istanbulu gezmeye gelen turistler olacaz bu sene dedim. Biz de 4 5 gun sanki yerli turistmisiz gibi kafamiza gore takildik sabah ciktik dolastik yatmaya eve geldik. Kah disarda kahvalti yapip kah evde yedik. Oyle masalar kurup degil tabi ayni tatildeki gibi. Iyi kafa dagitmistik.
Arkadaşlar merhaba,
Yaklasık 8 yıldır takip ediyorum var ilk defa konu acacağım. Ben 5 yıldır büyük bir avm' de calısıyorum bekarım. eve hiç para vermiyorum. Erkek arkadasım var sağolsun hiç para harcatmaz bazen mahcup olmamak için ben gizlice oderim ya da hediye alırım buna aylık 250-300 tl gibi bi para diyebiliriz. Yazın tatile gitmek için kredi çektim aylık 270 lira ödüyorum 1,500 tl kaldı. Onun dısında ozel sebeplerden dolayı annemin üzerine bi kredi daha cektirmiştim aylık 275 tl. telefon faturam 170-180 arası değişir. yol param günde 4 tl. sigara kullanıyorum kredi kartım var limiti 500 tl. Aldığım maaş 1,290 tl. Her ayın 1 inde maasım yatar fakat ayın 10 u dediniz mi elde avucta hiçbişey kalmıyor. bu maasla ev gecindiren aileler var biliyorum. Ben nerde hata yapıyorum. Öneriniz, gördüğünüz bi yanlıs var mı?
Bir cafe ye oturup 40 tl vermesi çok bir para değil.İstanbul da yaşasa daha fazlası olacak.Kendisinin durumu da iyiyse sorun edilecek birşey yok.Bir iki teklif edersin,küçük jestler yaparsın da,aylık 250-300 liralık periodik harcama yapmanın mantığını anlamadım.Bu kadar ince hesaba gerek yok.Bir ilişkide maddi karşılık gözetilmemeli.öncelikle ilginiz için tesekkur ederim, telefon faturası konusunda belirtmeyi unutmusum telefonum bozulduğu için taahhütlü aldım aylık 100 tl faturaya yansıyor o geri kalan paketim.
@Kajmery34 300 tl aylık bazda yani takdir edersiniz ki izmir gibi biyerde bi kafeye oturunca bile 40 tl'den asağıya kalkılmıyor, ödeyemediğim zaman hediye alıyorum kendisinin durumu biraz fazla iyi haliyle kullandığı markalarda ona göre. Sanırı yaptığı e büyük hata burda kendi şartlarıma göre değil onun sartlarına göre karsılık vermeye calısmak.