:( yardımcı olun lütfen

ipekk61

seviyorum seviyorum..
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
307
2
46
İstanbul
Kızlar merhaba bu topicte konu açacağım aklımın ucundan geçmezdi ama insanın başına her şey gelebiliyor
Benim 3.5 senelik bir ilişkim var ilk başlarda çok sevmediğim ama sonradan deli gibi aşık olduğum bir sevgilim var. ilk 2 -2.5 sene sürekli aradı sürekli yazdı 2 görüşmezsek 3. günü görüşmeye can atardı ta ki 4 5 ay öncesine kadar. bi soğukluk anlayamadığım bi mesafe girdi aramıza ikimizde memuruz ve aynı bölümde çalışıyoruz neredeyse haftada 2 3 kere görüyoruz birbirimizi.. bu süre zarfında yani 3.5 yıl içinde evlenmek en azından nişanlanmak istedi, ama benim ailem askerliğini yapmadığı gerekçesiyle (aslında onu pek sevemediler) bi türlü evlenmemize ya da nişanlanmıza izin vermediler ve bu onu çok yıprattı. 4-5 aydır üzülmesin diye hep alttan alıyorum, sürekli arıyorum, onu çok sevdiğmi belli etmeye çalışıyorum ama onda bi soğukluk var bunu ona söylediğimde ise evli olsak böyle olmazdı diyor. Sonuç olarak 5 6 gün önce bana bir süre ayrı kalalım ben seni özlemek istiyorum, senin yokluğunu hissetmek istiyorum seneye kadar bu şekilde olmamalı, biraz özgür kalmak istiyorum ama hayatımızda başka kimse olmamak kaydıyla ve birbirimize başkası olmayacağına dair söz vereceğiz dedi (seneye evleneceğiz nasip olursa) ama ben buna dayanamam dedim, istemeye istemeye dedim kendimi bu kadar güçsüz bu kadar aciz göstermek istemedim ama daha sonra peki ya aramıza soğukluk girerse ya beni istemezsen dedim, bunun olmayacağına söz verdi beni kaybetmek istemediğini ama biraz kendisiyle kalmayı istediğini söyledi bende hiddetle ya hep ya hiç dedim. bunu dedikten sonra pişman oldum ama şu an doğru yaptığımı düşünüyorum. 3 4 gündür gözüme uyku girmiyor acaba beni istemiyor mu diye, ve o yazmadan yazmıyor aramadan aramıyorum yarın buluşacağız ve açıkça ne yapmak istediğini soracağım bi yol çizmem gerekiyor ve bu konuda sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum.. şu an kaçan kovalanır durumundayım, şimdiden teşekkürler. Bu arada yaşım 22 onun da 27

Yerinde olsam yarın buluşmazdım.
O arasa açmaz,mesajlarına da cevap yazmazdım.
Arada sıkışmaktan hiç hoşlanmam.
Gerçekten sıkılmış,bunalmış,yalnız kalmak istiyor olabilir,anlayabilirim bunu.
Ancak onun depresyonu sırasında etrafında dolanamam. Psikoloğu değilim ben,gitsin kafasını toplasın.

''Seni özlemek istiyorum''... bence sen bu cümleyi biraz düşün... Uzun ilişkilerde ve bazı sebeplerden dolayıda bir sıkılganlık olabiliyor insan yalnız kalmak isteyebiliyor ki sizin özel sebeplerinizde var. ama ne kadar yalnız kalmak istesede sevdiğinden ayrı yapamıyor. erkeklerin psikolojisi bizimkinden biraz farklı işliyor sevgilinin ne hissettiğini bilemem ama bu sözün üstüne yerinde olsam uzak dururdum bi süre...

bence boş ver. sen kaç o kovalasın.
hiç bir anne baba çocuğunun mutsuz olmasını istemez.
eğer onlar istemiyorsa bu bir eksidir.
seni özlemek istiyorsa acı da çeksen özlet.
ya biz kadınlar ne kadar alttan alıyoruz.
sen kaç o kovalasın.
sonuçta senin gibi kız bulamaz ama sen 40 yaşına da gelsen evlenecek çok düzgün adamlar bulabilirsin.
hayırlısı olsun. sadece kalbinle değil, mantığınla da hareket et.
tekrar diril. inançlı bir insansın. Rabbime sığın.

ilginiz için çok sağolun teşekkür ederim , şu an dediklerinizi uyguluyorum ve buluşmaya da gitmedim çok şaşırdı ve üzüldü, o üzülünce çok kötü oluyorum ama bunu yapmak zorundayım bugün birlikteyiz işyerindeyiz, gizli gizli yazıyorum :) beni yalnız bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…