Yardımcı olmayan aileler

Herkesin yanında eşi var. Niye başkası yardım etsin ki,eşi edecek. Onun görevi çünkü. Kimse kimsenin bir tabak yemeğine kalmaz,oturur iki yumurta kırar yer. Doktora bile yalnız gidiyorum diye şikayet edilir mi? Kaynanayla görümceyle eltiyle mi gidilir kadın doğum doktoruna Allah aşkına. Çok saçma değil mi sizce de? Bebeğin babası gelecek o doktora. İşten izin alacak. Yok izin alamıyor mu,o zaman yalnız gidilir. Kaynanayla ultrasona girdiğimi düşünemiyorum bile o derece saçma yani.

Doğumdan sonra annem gelir yardıma onu biliyorum ama kaynanam hayatta gelmez. Görümcelerim 17 yaşında laf arasında kim sana bakacak hastanede ben izin alırım istersen ya da ablam gelsin dedi. O da biliyor annesinin gelip bakmayacagini ben de güldüm siz nasıl bakacaksınız bana annem gelir dedim bir şey demediler.

Bahsettiğiniz işler haftanıza göre gayet zor işler. Annem zeytin kırarken heves ettiğim için dur bende yardım ediyim dedim beş tane felan yapınca kramplar girdi yoruldum.

Siz neden haketmeyen insanlara çocuğunuzun sağlığını tehlikeye atacak kadar yardımcı oluyorsunuz? Üst katta oturup bi tabak yemek göndermeyen de vicdansızdır bana göre, kocanızı cok dizginlemeye çalışmayın. Yarın lohusayken ona buna karışırlar eşinizle birlik olmus olursunuz

Yaşlı mı kaç?

Ben 34 yaşındayım bir arkadaşımın annesi vefat ettiği için kv si baktı onun dışında tüm arkadaşlarıma hep anneleri baktı.

Zaten es tarafından biri gelmesin boşverin nazımız onlara geçmeyebilir kendi annemiz gelsin en iyisi.

Annenize de kırgınsınız gibi yorumladım ama ne yapalım aileleri seçemiyoruz bende şu an gebeyim 10+1 deyim hormonlarımız biraz ilginç ona verin kendinizi ve bebişi strese sokmayin siz daha plan yapmadan konu şekillenecektir eminim ona göre adım atarsınız

47 falan diyorum biliyorum yaşını genç yani

Yardımı eden sizsiniz ama yemeğe çağırılan eltiniz.Bu size ne yapmanız gerektiği konusunda ipucu veriyor aslında.
Eşiniz yardım ediyorsa önemli olan o.
Kimseye muhtaç olmamaya çalışmak en güzeli.Hamilelik sonrası kayınvalideyle falan zor olur zaten.
İlk bir kaç gün annemin,kayınvalidemin yardımı oldu sonrasında eşimle birlikte herşeyin üstesinden geldik.İş başa düşünce cesaret yükleniyorsunuz, herşey kendiliğinden ilerliyor zaten.Stres yapmayın sağlıklı doğumlar diliyorum.

İyi de ablacım, sen kendin insanlara yardıma gitmişsin. Gitmeseydin zaten hamilesin. İnsanlar sana mesafeli davranıyorlar. Sen de öyle davran. Kocanın senin hamile haline camları sildirmesi çok korkunç. Normal zamanda bile dikkat edilmesi gereken bir işe hamile halinle kalkışmışsın. Bırak camların kirli kalsın.

Birde şu var, hamilelik sürecindrie sorumluluk alıp, sana destek olması gereken kişi eşin. Kaynananın eltinin sana sorumluluğu yok. Yapsalar yaparlar demek içlerinden gelmiyor, mesafeli olmak istiyorlar.

Geçen hafta perdelerimi yıkadım eşim astı bende camlarımı sildim. Eşim dedi ki kendi anneme de soylicem senin annene de çocuk oldu mu gelip sevmesinler kimse sana destek olmuyor se

Eşiniz cam sildiriyor çok mu normal? Kendi de sevmesin bari cocugu.
Hamile olmayan halimle hayatimda cam silmedim, komple herkes garip.

Eşiniz cam sildiriyor çok mu normal? Kendi de sevmesin bari cocugu.
Hamile olmayan halimle hayatimda cam silmedim, komple herkes garip.
Onun haberi yoktu ki cam sildigimden yerleri supurmeme bile kızıyor o. Robot supurgem bozuk bir aydır servise yolladık geldi yine bozuk onun için bile dün üzülüyordu bende benim için iyi oldu en azından evi supuruyorum biraz hareket ediyorum dedim. Evde olsa muhakkak o yapar yardım eder ama çok yoğun çalışıyor.

Peki mesafeli olmak isteyen insanlar kendi işlerine gelince niye mesafeli olmuyorlar. Eltimden bir beklentim yok zaten hatta hiç bir beklentim yok niye bana yardım etsin ki. Eşimin cam sildigimden haberi yoktu o evde yokken sildim

Yardima gitmeyin bu bir. Ikincisi onlari yok sayin lohusaligi düsünerek hazirlik yapin. Buzluga yemek atin felan. Hizli hazirlanacak seyler de alin. Bende benzer seyler yasadim son lohusaligimda. Stres size yansir. Enisteyi de bir salin herkesin agzinin payini bir versin

Ailelere mi güvendiniz vs denmiş ama ben sizi anladım insan manevi olarak desteğe ihtiyaç duyuyor, haftanız ileride.
Şu an daha ilgili olmak durumundalardı aile bugünler için değil midir? Onları elden ayıran da bu dur. Bence kırgınlığınızı belli edin.

Siz kocaniza kiyip cam sildiremeyip, yer supurtemiyorsaniz hiç millete kizmayin.

Esiniz gibi karşidan konuşarak herkes üzülür. Robot bozulduysa siz spor niyetine supurge yapacaginiza eşiniz yapacak, yerleri de mi habersiz supuruyorsunuz?
Cam silip, yer supurmek icin adamin butun gun evde olmasina gerek yok. Ev işlerini çalişan insanlar da yapiyor.

Son düzenleme:
Bebeğiniz hayırlı olsun.Ama ne güzel eşiniz arkanızda. Keske yakında olsak size bir kap yemek vermeyi çok isterdim. Ama birde şu var sizde hamile halinizle kimseye ağır iş yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…