Yardımcı olmayan aileler

Kaynanan ne diyor açıklaması neymiş , hadi gelini sevmiyor düşünmuyor eee kendi oğlu için niye vermemiş

+1. Buradaki ablalarini dinle konu sahibi , tecrübe konuşuyor çünkü

Kv şöyle bir insan ben yiyim gezim içim gelinler de gelsin işimi yapsın hasta olsak da merhamet etmez ama kendi hasta oldu mu yatagini bile kaldırmaz bizi çağırır kızlarına da öyle onlar hasta oldu mu bir iş yaptırmaz ama bize öyle değil eşlerimizin yanında aman otur hastasın falan der eşimiz yoksa gözünün ucuyla bakıp nasılsın bile demez

Valla ben de anlamadım.
Kaynanadan eltiden neden yardım beklenir,onlara neden yardıma gidilir hiç anlamıyorum. Evlenmeyi bilen kendi işini karı-koca kendi görür. Kıymetli kocalarından iş beklemiyorlar da analardan bekliyorlar. Çağdışı bir yaklaşım.

Sizi onemsemeyen birine bide ben şunu yaptım bunu yaptım diyorsunuz nedennnn

Tamm kızlar tüm suç bnde ben elaleme güvenerek çocuk yaptım aynen hepiniz haklısınız küçük bir destek beklemekte suç camlarımı sildigim için isguzarim yarın dolaplarımi temizlicem onları temizledigim için de işgüzar olur muyum

Temizlik için neden birini tutmuyorsun, rabbim sana bir mucize nasip etmiş bebeğinin başına bir şey gelirse bu yaptığın temizlikten pişman olmayacak mısın? Lütfen beni dinle rabbim evladını sen ve eşine bağışlasın kimseye muhtaç değilsiniz el ne der diye kendini perişan etme. Kimse yapmıyorsa yapmasın sen de yapma senden ve evladından kıymetli değil.

Yahu bırak yapma ne dolapmış kirli kalsın ya. Çocuğun doğacak hala doğumdan sonra gelip ev kirli demesinler diyosun bukadar dert edinme kendine lütfen. Kirliyse kirli karnım burnumdayken yapamadım bebeğim ve ben daha önemliyiz çünkü kusura bakmayın dersin yeter onlara zaten. Gelip sanki dolap cam inceleyecekler.

Ahh be güzelim baştan alıstırmıssın. Baksana hala bile laf etmesinler diye dıyosun. Ne yeni evlendıgımde ne hamılelıgımde nede şimdi en fazla makınaya bulaşık atmışımdır. Haliyle öyle olmayınca kımsenınde benden beklentisi olmadı. Tuhaf gelir belki ama mısafirlige bile gittiğimde kaynanam kahveyı kendi yapar getirir bana bende sıgara uzatırım yada küllük getiririm Hiçte durumdan rahatsız değilim valla. Ama bak şimdi hatırladım biara kaynanamdaydım evi süpür sildim görümcem ayyy eşyalarımın yeri değişmiş offff yaaa dedi Bidaha onuda yapmadım. Kendı yapsın çirkeff hem donlarını kaldırıcaz Hemde laf yicez yokyaaa sende yapma bırak kim ne hali varsa görsün. İyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler

Sizin gibiyim ve malesef avuclarinda gordukleri için gorevimmis gibi görüyorlar yani yapmamak lazim isteyende istediğini düşünsün eşiniz haklı ve yanınızda mesafe koyun ve cekirdek ailenizle mutlu olmaya bakın

Taşının ordan.

Enaimisin sen?

Gitmesem bak yardıma gelmedi dicekler o yüzden gidiyorum.
desinler
bıktım şu elalem ne der den

direkt benim için böyle böyle demişsiniz 9 aydır hiçbir ihtiyacımı sormadınız yemek pişiriyorsun ondan bile vermiyorsun diyeceksiniz
benim çocuğumu sevmeyeceksiniz herhalde diye kondurunca da tam olur bu iş

size en büyük tavsiyem
çocuğunuz olunca sakınnnn çocuğunuzu bir kenara atıp onların işine koşmayın
en büyük pişmanlığınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…