Bu arada aklıma takıldı sormadan edemeyeceğim. Başka bir konuda yorumunuza rastladım. Öğretim görevlisi olduğunuzu belirtmişsiniz. Kayıt günü üniversitelerde öğretim görevlileri bulunmaz ki. Özellerde de bulunmaz. Hangi üniversiteymiş bu merak ettim. Özelden yazar mısınız bana :)Özel olduğı için biz oradayız
Belki de üniversitelerin seviyesi ile alakalıdıe
18 yaşına kadar bakkala bile göndermeyip asalak gibi yetiştirince çocuk bilemez tabi ne nedir ne değildir
Babam küçükken beni zorla gönderirdi git şunu yatır, git adres sor, şunu yap öğren vs diye
Hepsinde de bir şey daha öğrendin derdi
Geçen sene 3.üniversiteme kaydoldum
Öğrenci işlerinde 1.5 saat sıra bekledim
Bir kişinin annesi yanındaydı, o da engelliydi diye..
Bu arada aklıma takıldı sormadan edemeyeceğim. Başka bir konuda yorumunuza rastladım. Öğretim görevlisi olduğunuzu belirtmişsiniz. Kayıt günü üniversitelerde öğretim görevlileri bulunmaz ki. Özellerde de bulunmaz. Hangi üniversiteymiş bu merak ettim. Özelden yazar mısınız bana :)
Ne alakası var? Eski bir konuyu okurken o üyenin mesajına denk geldim. Asıl sizin yaptığınız şey çok ilginç. Farklı görüşlerle bir alıp veremediğim yok benim. Herkes aynı görüşte olsa dünya sıradan olurdu değil mi?Siz avukatı mısınız? Ben sadece buna takıldım. Kayıt günü öğretim görevlileri orada olmaz. Yanlış bir şeye doğru mu diyeceğiz?Ne kadar ilginç birisiniz :) Kalkıp bir de eski mesajları mı araştırdınız :)) Neden bu kadar dokundu size, sizinle aynı fikirde olmayan birinin yorumları? Size tavsiyem, dünyanızı bu kadar daraltmayın, hayatta keyif alınacak çok şey var emin olun :) Bu tarz tutumlar sizi aşağıya çeker... Bir de kalkıp "başka konuda yorumunuza rastladım" demişsiniz :)) Üyenin ismi nasıl mıhlandıysa zihninize artık :))
Bu arada aklıma takıldı sormadan edemeyeceğim. Başka bir konuda yorumunuza rastladım. Öğretim görevlisi olduğunuzu belirtmişsiniz. Kayıt günü üniversitelerde öğretim görevlileri bulunmaz ki. Özellerde de bulunmaz. Hangi üniversiteymiş bu merak ettim. Özelden yazar mısınız bana :)
Ne kadar ilginç birisiniz :) Kalkıp bir de eski mesajları mı araştırdınız :)) Neden bu kadar dokundu size, sizinle aynı fikirde olmayan birinin yorumları? Size tavsiyem, dünyanızı bu kadar daraltmayın, hayatta keyif alınacak çok şey var emin olun :) Bu tarz tutumlar sizi aşağıya çeker... Bir de kalkıp "başka konuda yorumunuza rastladım" demişsiniz :)) Üyenin ismi nasıl mıhlandıysa zihninize artık :))
Ne alakası var? Eski bir konuyu okurken o üyenin mesajına denk geldim. Asıl sizin yaptığınız şey çok ilginç. Farklı görüşlerle bir alıp veremediğim yok benim. Herkes aynı görüşte olsa dünya sıradan olurdu değil mi?Siz avukatı mısınız? Ben sadece buna takıldım. Kayıt günü öğretim görevlileri orada olmaz. Yanlış bir şeye doğru mu diyeceğiz?
Valla benim süt kardeşim Koç Üniversitesi'nde okuyor. İki kuzenim ise Bilgi Üniversitesi'nde okuyor. Üçünün de kayıt gününe gittim. Öğretim görevlileri vs. yoktu. Yalnızca kayıtta görevli olan kişiler vardı. O yüzden merak ettim yani. Size yalancı demeye çalıştığım yok.Evet öğretim görevlisiyim
Tabi ki ifşa olmamak adına yazmayacağım
Ben işin içindeyken sadece kapısından bir kaç kez girdiğiniz kurumlar hakkında bu kadar emin konuşmanız beni benden aldı.
Kayıt günlerinde bile kazandığı halde bölüm hakkında bilgi almak isteyen o kadar çok öğrenci olur ki...
Bu benim ilk üniversitem de değil
Hepsinde de durum böyleydi
Çok arkadaşım var akademide, konuşuruz.
Bazı devletlerde bile durum aynıdır
Ne zannediyorsunuz öğretim görevleri öğretmenler gibi yazın tatile mi çıkıyor sizce?
Tanıtım dönemlerinde bile haftasonu çalışırız biz
Yani tutmaya çalıştığınız nokta olmadı
Alt etmek için başka bir şey deneyin:)
Evet doğru ben de kayda gittiğimde tüm hocalarla tanışmıştımHayır, yanlış bir şeye yanlış diyecekseniz
Bakın ben diyorum
Bu bilginiz yanlış
Biz oradaydık
Bir kaÇ özelde çalışmış biri olarak diyorum ki yanlış
Kabullenin lütfen
Bu öyle 15 kez kapısından girmeye benzemez
Ne alakası var? Eski bir konuyu okurken o üyenin mesajına denk geldim. Asıl sizin yaptığınız şey çok ilginç. Farklı görüşlerle bir alıp veremediğim yok benim. Herkes aynı görüşte olsa dünya sıradan olurdu değil mi?Siz avukatı mısınız? Ben sadece buna takıldım. Kayıt günü öğretim görevlileri orada olmaz. Yanlış bir şeye doğru mu diyeceğiz?
Valla benim süt kardeşim Koç Üniversitesi'nde okuyor. İki kuzenim ise Bilgi Üniversitesi'nde okuyor. Üçünün de kayıt gününe gittim. Öğretim görevlileri vs. yoktu. Yalnızca kayıtta görevli olan kişiler vardı. O yüzden merak ettim yani. Size yalancı demeye çalıştığım yok.
Yahu bana mesleğimle ilgili ahkam kesiyor
Bir de o kadar emin ki özellerde de kayıt zamanı hoca bulunmaz diyor
Çok emin ama
Olaya gel
Ben kayıt zamanında okul yerine nereye gittim acaba
Valla benim süt kardeşim Koç Üniversitesi'nde okuyor. İki kuzenim ise Bilgi Üniversitesi'nde okuyor. Üçünün de kayıt gününe gittim. Öğretim görevlileri vs. yoktu. Yalnızca kayıtta görevli olan kişiler vardı. O yüzden merak ettim yani. Size yalancı demeye çalıştığım yok.
Evet doğru ben de kayda gittiğimde tüm hocalarla tanışmıştım
İyi de tüm konservatuvar ve güzel sanatlar akademilerinde kayıt günü öğretim görevlileri de ilgili birimlerde yer alır? Buna ne diyeceksiniz peki? Öğrenciler aynı zamanda danışmanlık da alabilirler. Bu da sizin için yeni bir bilgi işte :)
Bir de burada -site yönetiminin belirlediği istisnai durumlar haricinde- kimse kimse ile bu tarz özel bilgiler paylaşmak zorunda değil... Hatta bana göre istemek bile sakıncalı. Kime, neyi, neden kanıtlamak zorunda kalalım ki, bu kadar küçük bir detay için :)
Ben de o kısmını anlayamadım zaten... Neden bu kadar diretti ki acaba
Sanat dalları ile ilgili tüm branşlarda kayıt günü öğretim görevlileri de orada olur,
aa sabah sabah hep birlikte ikna etmeye çalışıyoruz
Siz bu mesajın neyini beğenmediyseniz ben de o mesajın o'sunu beğenmedim.Valla benim süt kardeşim Koç Üniversitesi'nde okuyor. İki kuzenim ise Bilgi Üniversitesi'nde okuyor. Üçünün de kayıt gününe gittim. Öğretim görevlileri vs. yoktu. Yalnızca kayıtta görevli olan kişiler vardı. O yüzden merak ettim yani. Size yalancı demeye çalıştığım yok.
15 üniversite gezmiş kayıt için
Sen ben daha iyi mi bilicez allah aşkına.
Bir de anında beğenmedim butonuna basıyor
Nicedays işte :)Evet ben de üstte ona takıldım, bilgi vermişim üşenmeden. Üstelik de bilgi almak istediğini düşündüğümden. Ona da beğenmedim ifadesi bırakmış :) Hayır nesini beğenmez ki insan, bilgi bu
Sizi alıntıladım o konuda, cevap yazmadınız.Evet ben de üstte ona takıldım, bilgi vermişim üşenmeden. Üstelik de bilgi almak istediğini düşündüğümden. Ona da beğenmedim ifadesi bırakmış :) Hayır nesini beğenmez ki insan, bilgi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?