Yardımcı olmalı mıyız?

Ne yapmalıyız

• Götürün

OY: 29 23,4%
  • Götürmeyin

OY: 95 76,6%

• Ankete Katılan
    124
Siz bu mesajın neyini beğenmediyseniz ben de o mesajın o'sunu beğenmedim.

Ben o mesajın inatla "yoktu, yoktular" kısmını beğenmedim.
Çünkü hala inatlaşma vardı.
Ama benimkinde bir bilgi var.
Yapmayın Allah aşkına, kabullenin işte:

"Öğretim görevlileri kayıt günü de dahil okulda bir çok önemli dönemde yer alırlar."

Bu kadar.
Bitti gitti.
Daha neyi seri şekilde beğenmiyorsunuz :)
Ampirik bilgilerinizi bu kadar inatla savunmayın.
Bir de bu işle iştirak edip bu bilginin gerçeğine sahip olanlar var sonuçta.
Biraz saygı.

Evet öyle zannetmişlerdi de Nicedays işte ne demek anlamadım? Bu sitede üye olan herkes eşit değil mi?

Hangi konuda?
Ay hatlar karıştı kusura bakmayın :)
Hangi konuda cevap bekliyordunuz hemen yazayım?
Ben bu konuda ayrıntılı bir araştırma yapacağım. Eğer gerçekten dediğiniz gibi kayıt günü öğretim görevlileri orada bulunuyorsa sizden özür dileyeceğim.

Ayrıca konu sahibi yeni konu açmış. Küçükken tacize uğradığıyla ilgili. Bence bu konuyu daha fazla deşmeyelim.

Eski nicki nicedays mi
Şok oldum ben

Niye baştan söylemiyorsunuz bilsem hiç cevap bile vermezdim
Ne demek istediğinizi anlamadım? Bu sitede üye olan herkes eşittir ve kimse kimseyi düşünceleri farklı diye ötekileştiremez. Mune abla geçen gün bununla ilgili bir açıklama yaptı. Kibledim sizi.

Ben bu konuda ayrıntılı bir araştırma yapacağım. Eğer gerçekten dediğiniz gibi kayıt günü öğretim görevlileri orada bulunuyorsa sizden özür dileyeceğim.

Yapın tabii ki :)

Özür dilemenize de gerek yok estağfurullah,

Ama tüm akademilerde durum böyledir bilgime rağmen ayrıntılı araştıracağım demek de -ne olur yanlış anlamayın ama- biraz saygısızlık oluyor. Yoruma dayalı değil çünkü söylediklerim. Birebir katî bilgi.

Neyse siz araştırın, sonra haberleşiriz :)

Ne demek istediğinizi anlamadım? Bu sitede üye olan herkes eşittir ve kimse kimseyi düşünceleri farklı diye ötekileştiremez. Mune abla geçen gün bununla ilgili bir açıklama yaptı. Kibledim sizi.

Banlanabilirim sorun değil
Sizi ötekileştiemiyorum
Sadece kk da mimlisiniz

Bilgiyi direkt sahibinden almanıza rağmen hala inat ediyorsunuz
Bu da sizin nasıl bir insan olduğunuzu benim nezdimde bana gösteriyor

O sebeple sizi daha fazla muhattap alamayacağım
Bana gıcık olmuşsunuz belli, mesajlarımda kendinizce bir açık yakalamaya çalışmışsınız o da belli

Ama elinizde patladı ve bunu hazmedemiyorsunuz
Hadi ben diyelim ki yalancıyım
ozge72 ve baklavacheesecake size somut örnekler sunmasına rağmen onlara da inanmıyorsunuz
İlle ben haklı çıkacağım hastalığına yakalamışsınız
Şu an yerinizde bile duramıyorsunuzdur haksız çıktınız diye

Dedim ya ayrıntılı bir araştırma yapacağım bu konuyla ilgili ve eğer yanlışsa benim dediğim gelip bu konuya özür dileyeceğim. Haklı çıkmak kadar haksız çıkmak da var bu hayatta ve ben bunu göze alan birisiyim. İyi günler.

Ayrıca konu sahibi yeni konu açmış. Küçükken tacize uğradığıyla ilgili. Bence bu konuyu daha fazla deşmeyelim.

Bu konuyu sırf 'oley açık yakaladım. Hemen sonuna bir gülücük koyarak bunu sormalıyım'dürtüsüyle tekrar deşen sizsiniz.

Sorunuzu bana özelden de sorabilirdiniz
Ama siz burada bakın açık yakaladım şovu yapmak istediniz ama olmadı :)

Özrünü bekliyorum
Bugün üniversiteler açıktır
Herhangi 3 5 özeli arayıp kayda gelicez ama hocalarla da görüşebilir miyiz diye sorabilirsin

Ama özrünü özelden değil, yine buradan tüm kk önünde yap olur mu

Aslından özelden sormak istedim ama çok mu laubali olur diye çekindim.

Yazdığımı dikkatli okumadınız mı? Eğer haksız çıkarsam bu konuya gelip özür dileyeceğim dedim zaten. Özel mesajdan falan değil. Merak etmeyin siz.

Bende buradaki yorumları okuyunca çok şaşırdım.

Ayrıca babam araba kapının önünde dururken bana git otobüsle kayıt ol kazık kadar kızsın derse çok üzülürdüm herhalde. Gidemez miydim giderdim. Zira okurken 40 kere tek başıma gittim geldim ama kayıt günü başka annem babam ben arabamızla gittik şehri gezdik yurt araştırdık.

Atandığım şehrede yine annem babamla arabayla gittik. Bu manevi bir destektik. Yoksa tek başına yapılır mı yapılır.

Simdi benim ehliyetim var. Bir kardesim olsaydı ve universite kazansaydı gözümü kırpmaz arabayla götürurdüm onu kaydettirmeye. Esim goturecem dese kesinlikle karsı cikmazdim hatta bende giderdim ilk kayit heyecanını paylaşmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…