- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
Kesinlikle normal odaya alınmayan esine 12 saat ne yardimi yapıyor acaba baba anlamadım .Bence kaçıyor cicuktan .ki biraz babayi da görse çocuk az sakinleşir binanda ikiside yokÇocuğa üzüldüm. Kendi kızım geldi aklıma.
Doğum yapacağım zaman çok iyi olmamasına rağmen evime yakın hastaneyi tercih ettim ki kızım gelsin gitsin. 5.5 yaşındaydı o zaman. En az etkilensin diye mücadele ettim ama etkilendi.
Sizdeki çocuk kaç gündür annesini görmüyor. 5 yaşında sanırim,belkide bebek geldi beni bıraktılar ,sevmiyorlar diye düşünmeye başladı bile.
Sizin iyi niyetiniz taktire şayan bu arada hakkınızı yemeyeyim ama aile biraz sorumsuz gibi geldi bana,inşallah kötü etkilenmez yavru.
Yani bilemedim ama çocuğu çok düşünmedikleri aşikar. Anne hastanede ama baba ilgilenmeli muhakkakKesinlikle normal odaya alınmayan esine 12 saat ne yardimi yapıyor acaba baba anlamadım .Bence kaçıyor cicuktan .ki biraz babayi da görse çocuk az sakinleşir binanda ikiside yok
Anne de öyle bence .Çocuk 3 yaşında daha herşeyden anlayacak durumda değil .Ya ikinci çocuğu bekleyecekti yada bir çare dusunecekti .Tamam çocuğa yazık tabiki ama evdeki herşeyi kırıp döken bir çocuğu günlerce bakmak istemeyebilot yani çünkü kendi çocuklarında var konu sahibinin .Yani bilemedim ama çocuğu çok düşünmedikleri aşikar. Anne hastanede ama baba ilgilenmeli muhakkak
Memlekette de pek akrabalari yok isin asli. Anneleri de cok yasli.
Baba hastaneye gidiyor cunku annesi toparlayamadi kan verdiler bi kac sefer.
Bebege ve kadina yardimci olmaya gidiyor yani.
Ben de esime bakmayi tamamen kesmek degil ama babasinin biraz daha uzun zaman gecirmesi gerektigini soyledim. Adam bugun sadece bi kac saatligine birakacagini soyledi. Kadinin durumu biraz daha iyiymis sukur
Cocuk yakin zamanda su cicegi gecirmis hala yuzunde benekler var. annesini normal odaya almadilar henuz. O yuzden hastane kabul etmiyor. Goruntulu konusturduk bi iki kez
Tesekkur ederim mesajiniza.
Baba sabah 10 gibi birakip gece 10 gibi aliyor. İlk iki gece burada kaldi.
Cok degisik bi cocuk tv izlemeyi sevmiyor. Sevdigi hic bir abur cubur yok varsa da ben bilmiyorum
Ev islerim aksamadi durdu resmen
Aynen dogum yaptiginin sabahi tekrar ameliyata alacagiz dediler aklimiz cikti.
Allah hicbir cocugu annesiz birakmasin.
Arada parmagini emip koluma sariliyor. Anliyorum ki annesini ozluyor. Sarilip opuyorum ben de.
Benimkiler anne derken bazen o da bana anne deyip utaniyor.
maalesefAilesinden kimse gelemedi mi yanına.
bence de kesinlikle sorumsuzluk diz boyu. ben normal dogum yaptim. annemi surekli ariyordum napiyor nasil falan diye 1 gece kaldigim halde.Çocuğa üzüldüm. Kendi kızım geldi aklıma.
Doğum yapacağım zaman çok iyi olmamasına rağmen evime yakın hastaneyi tercih ettim ki kızım gelsin gitsin. 5.5 yaşındaydı o zaman. En az etkilensin diye mücadele ettim ama etkilendi.
Sizdeki çocuk kaç gündür annesini görmüyor. 5 yaşında sanırim,belkide bebek geldi beni bıraktılar ,sevmiyorlar diye düşünmeye başladı bile.
Sizin iyi niyetiniz taktire şayan bu arada hakkınızı yemeyeyim ama aile biraz sorumsuz gibi geldi bana,inşallah kötü etkilenmez yavru.
estagfurullah tesekkur ederim mesajinizaSiz cenneten düştünüz galiba dünyaya.
Allah sizi hic bunaltmasın.
Allah kolaylık versin
yogun bakimda degil. ne yardimina gittigini bilmiyorum. yani ilk 3 gun tamam da sonrasinda ben de oyle hissettim.Normal odaya alınmayan kişiye adam 12 saat ne yardımına gidiyor ?? Zaten yoğun bakımda hemşire ve doktorla gereken yapılıyordu .Adamda kaçıyor sanırım oğlundan .
Cocuga da yazık tabiki ama size de yazık 6 yaşındaki cicugunuz oyun filan kurabikiyodur ama bu küçük çocuk hiç mi katılmak istemiyor acaba öyle öyle alışır mi ki bilemedim .
Ama kadın da ikinci çocuğu yaparken her ihtimali dusunmeliydi ki çocuğu normalde de boyleyse sadece size guvenmekle olmaz ki .belki o an çocuklarınızı hasta olabilirdi veya ne bileyim orada olmayabilirdiniz ki sezaryen illaki bir kaç gün zorluyor eğilip kalkarken
Bakıyorsunuz madem en ufak olumsuz bir şey demeyin çünkü bütün hepsi çöp olur bir anda.maalesef
bence de kesinlikle sorumsuzluk diz boyu. ben normal dogum yaptim. annemi surekli ariyordum napiyor nasil falan diye 1 gece kaldigim halde.
bunlar ilk kez biraktiklari kisiyi ilk gun 1 kere bile aramadilar. biz arayip durduk sormak icin.
estagfurullah tesekkur ederim mesajiniza
yogun bakimda degil. ne yardimina gittigini bilmiyorum. yani ilk 3 gun tamam da sonrasinda ben de oyle hissettim.
dun esimle konusurken esime kas goz yapmak zorunda kaldim. esim cok rahatlik veriyor. cocuklari okula birakmam lazim 3 ile 4 arasi bakamam diyorum resmen isten izin alip gelip cocuklari goturup geri donmeyi dusunuyor.
sacmalama dedim. bu cocugun babasi ne gune duruyor? hastanede 2-3 saat durmazsa olmezler diye. ancak soyledi adama.
bu konuda en cok kizdigim esim zaten, halimi gordugu yok mal mal konusuyor bir de. en ufak bir olumsuz yorum yapsam kotu bir insan olmakla sucluyor beni. ulan bizden haric en az 6 aile daha var arkadaslari. sadece ben bakiyorum cocuga otur bir dusun.
Valla sizde başkaları da bakmak zorunda değil ki o zaman ya çocuğu yapmayacak yada çare bulacak yani ben de yalnızım bulunduğum yerde ve çok zorlnadim oğlumla hastaneye bile birlikte gidiyoruz yeri geliyor o yüzden şuan ikinciyi düşünmüyorum bile ki.oglum 4 yaşına girecek .Yani bura oğluma bakacak kadar yakın arkadaşlarım var ama niye askinti olayım ?maalesef
bence de kesinlikle sorumsuzluk diz boyu. ben normal dogum yaptim. annemi surekli ariyordum napiyor nasil falan diye 1 gece kaldigim halde.
bunlar ilk kez biraktiklari kisiyi ilk gun 1 kere bile aramadilar. biz arayip durduk sormak icin.
yogun bakimda degil. ne yardimina gittigini bilmiyorum. yani ilk 3 gun tamam da sonrasinda ben de oyle hissettim.
dun esimle konusurken esime kas goz yapmak zorunda kaldim. esim cok rahatlik veriyor. cocuklari okula birakmam lazim 3 ile 4 arasi bakamam diyorum resmen isten izin alip gelip cocuklari goturup geri donmeyi dusunuyor.
sacmalama dedim. bu cocugun babasi ne gune duruyor? hastanede 2-3 saat durmazsa olmezler diye. ancak soyledi adama.
bu konuda en cok kizdigim esim zaten, halimi gordugu yok mal mal konusuyor bir de. en ufak bir olumsuz yorum yapsam kotu bir insan olmakla sucluyor beni. ulan bizden haric en az 6 aile daha var arkadaslari. sadece ben bakiyorum cocuga otur bir dusun.
ne yapayim hala taksidini odedigim telefonum gidince ustune de komsuyla papaz olunca iyice gerildim.Bakıyorsunuz madem en ufak olumsuz bir şey demeyin çünkü bütün hepsi çöp olur bir anda.
Çocuğa üzüldüm yazık. Anne baba dusuncesiz..
Size de kolay gelsin, inşallah karşılığını alırsınız fazlasıyla .
Değerli eşyalarınızı bir odaya kaldırıp kilitleyin mesela. O eşyaları da nereden attysa çocuk kilidi koyun.ne yapayim hala taksidini odedigim telefonum gidince ustune de komsuyla papaz olunca iyice gerildim.
kimse bakmak zorunda degil ama burada aile falan yok. parayla da guven satin alinmiyor. illa ki birinin elini tasin altina sokmasi gerekiyordu. kadin bayilmis dogumun sabahinda. kocasi yaninda kalmasa hemsireler uyuyor sanacakti muhtemelen. kansizliktan olebilirdi. 2 torba kan vermisler hemen. ertesi gun yine bayilmaya basladi. kan almaya devam etti. operasyon yapacagiz dediler iceride kanama falan var mi diye.Valla sizde başkaları da bakmak zorunda değil ki o zaman ya çocuğu yapmayacak yada çare bulacak yani ben de yalnızım bulunduğum yerde ve çok zorlnadim oğlumla hastaneye bile birlikte gidiyoruz yeri geliyor o yüzden şuan ikinciyi düşünmüyorum bile ki.oglum 4 yaşına girecek .Yani bura oğluma bakacak kadar yakın arkadaşlarım var ama niye askinti olayım ?
İsteyen kötü desin ama şuan yaptıkları o ,kadın durumu kotulesmis tamam ama hastanede kontrol altında zaten ki normal odada olmadığı için adamın 12 saat durması anlamsız belki hastanede bile değil bence çocuk etkileniyor bence siiznle vakit geçirmesi lazım artık deyin babasına
Eşyalara vardığı zararı da soyekyin telefonumu atmış bilgisayarı kırdı vs bu kadar hırçınlasti çocuk yazık sizi ozluyo diye bilsinlr yani
Bende burda kaç kez bir arkadaşımın iki çocuğuna baktım 1-2 gün sağlık sorunu çıktı aniden baktım ama o her fırsatta aradı eşi gelip gitti vs bizde de çok hasar oldu söyleyin dememdrkk amac o değil adam biraz rahatsız olsun çocuğu atmışlar resmen
Bide bu rahatlığa 2.cocuk yanikonuyu yakından takipteyim,
kadınla kocası çocuğu size bırakıp tatile çıkmış olabilirler mi acaba
vallahi ben anlamadım bu tuhaflıklarını, resmen kimsenin umurunda değil çocuk hee
hani size yaptıklarını bile geçtim, hani size verdikleri külfeti umursamıyor olabilirler ok de çocuğu da bu kadar umursamamak
esim bunu demeyi birak. hastaneye zorla taburcu ettiremezsin ya senin bi sucun yok. istedigin kadar birakabilirsin 3-4 gibi al yeter diye gaz veriyor.Çocuk baktınız teli laptopu hallediyor direk babayı arayıp bu çocuk durmuyor çok ağlıyor laptopu parçaladı telefonumu camdan attı başedemiyorum eşyalar önemli değil başına bir iş gelmesinden korkuyorum diyecektiniz siz iyilik yapmak istemişsiniz evet allah kabul etsin ama psikolojik olarak çocuk kötü durumda kendini terkedilmiş hissediyor belkide artık hep sizinle kalacağını düşünüyor çocuk kalbi bu 2-3gün tamam normal ama ötesi yok ve gereksiz bi bakıcı tutsunlar en mantıklısı o hem eve gelince karısınada yardımcı olur
ya kadinin su an durumunu bilmiyorum. illa ki cok merak ediyordur o da.konuyu yakından takipteyim,
kadınla kocası çocuğu size bırakıp tatile çıkmış olabilirler mi acaba
vallahi ben anlamadım bu tuhaflıklarını, resmen kimsenin umurunda değil çocuk hee
hani size yaptıklarını bile geçtim, hani size verdikleri külfeti umursamıyor olabilirler ok de çocuğu da bu kadar umursamamak
Haklısınız bende zırt pırt annemi aramıstım ikinci doğum sonrası,yemek yedi mi,keyfi yerinde mi diye az darlamadım kadını ki geldiler hastaneye sık sık. Ve bıraktığım kişi annem yani.maalesef
maalesef
esim bunu demeyi birak. hastaneye zorla taburcu ettiremezsin ya senin bi sucun yok. istedigin kadar birakabilirsin 3-4 gibi al yeter diye gaz veriyor.
hastaneden ciktiklarinda da ara ara bunalip birakmalarindan korkmaya basladim
Esim zaten izindeydi dun basladi. Altini fln o degistiriyordu yaniEşiniz de ne kadar düşüncesiz. Çok iyilikseverse izin alsın, kendi baksın. Siz de çok ezik davranmışsınız. Adam bilsin tabii cep telefonunu attığını, laptop parçaladığını. Maddi olarak karşılamak zorunda, o ayrı, ama psikolojik durumu anlamak için de bilmek zorunda. O 6 çift arkadaştan hiçbiri değil de hala siz bakıyorsunuz çünkü eşiniz sömürüye vardıracak kadar aşırı yardımsever davranıyor. Ama işin kötüsü iyiliğin çoğunu size yaptırıyor. Hem de psikolojik baskı yoluyla. Biraz da karısının iyiliğini düşünsün.
Arkadaşı da ya bir yardımcı tutsun veya diğer 6 çift arkadaşından birinden yardım istesin. O kadar tanıdık ve yardımcı tutma olanağı varken, ses çıkarmıyor diye bir kişiye bu kadar yüklenilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?