Yardımcı olayım dedim ama

Kesinlikle normal odaya alınmayan esine 12 saat ne yardimi yapıyor acaba baba anlamadım .Bence kaçıyor cicuktan .ki biraz babayi da görse çocuk az sakinleşir binanda ikiside yok

Yani bilemedim ama çocuğu çok düşünmedikleri aşikar. Anne hastanede ama baba ilgilenmeli muhakkak
Anne de öyle bence .Çocuk 3 yaşında daha herşeyden anlayacak durumda değil .Ya ikinci çocuğu bekleyecekti yada bir çare dusunecekti .Tamam çocuğa yazık tabiki ama evdeki herşeyi kırıp döken bir çocuğu günlerce bakmak istemeyebilot yani çünkü kendi çocuklarında var konu sahibinin .
Bu kadın veya çocukları hasta vs olsaydı yani bir çare bulmak durumundalardi sezaryen doğum bile başlı başına sebep .Ben aynı gunnayaga kalktugim halde oturup yatarken bir kaç gün zorlandim yani

Gözlerim doldu ya....hasret minicik bir kalbe bile neler yaptırıryor.Siz iyi bir annesiniz bence. baksanıza bari sizden sevgi görmek istiyor.Kuzum benimm...Çocuklar hiç üzülmesinler ağlamasınlar boyunlarını bükmesinler

Ailesinden kimse gelemedi mi yanına.
maalesef
bence de kesinlikle sorumsuzluk diz boyu. ben normal dogum yaptim. annemi surekli ariyordum napiyor nasil falan diye 1 gece kaldigim halde.
bunlar ilk kez biraktiklari kisiyi ilk gun 1 kere bile aramadilar. biz arayip durduk sormak icin.

Siz cenneten düştünüz galiba dünyaya.

Allah sizi hic bunaltmasın.

Allah kolaylık versin
estagfurullah tesekkur ederim mesajiniza

yogun bakimda degil. ne yardimina gittigini bilmiyorum. yani ilk 3 gun tamam da sonrasinda ben de oyle hissettim.
dun esimle konusurken esime kas goz yapmak zorunda kaldim. esim cok rahatlik veriyor. cocuklari okula birakmam lazim 3 ile 4 arasi bakamam diyorum resmen isten izin alip gelip cocuklari goturup geri donmeyi dusunuyor.
sacmalama dedim. bu cocugun babasi ne gune duruyor? hastanede 2-3 saat durmazsa olmezler diye. ancak soyledi adama.
bu konuda en cok kizdigim esim zaten, halimi gordugu yok mal mal konusuyor bir de. en ufak bir olumsuz yorum yapsam kotu bir insan olmakla sucluyor beni. ulan bizden haric en az 6 aile daha var arkadaslari. sadece ben bakiyorum cocuga otur bir dusun.

Bakıyorsunuz madem en ufak olumsuz bir şey demeyin çünkü bütün hepsi çöp olur bir anda.
Çocuğa üzüldüm yazık. Anne baba dusuncesiz..
Size de kolay gelsin, inşallah karşılığını alırsınız fazlasıyla .

Valla sizde başkaları da bakmak zorunda değil ki o zaman ya çocuğu yapmayacak yada çare bulacak yani ben de yalnızım bulunduğum yerde ve çok zorlnadim oğlumla hastaneye bile birlikte gidiyoruz yeri geliyor o yüzden şuan ikinciyi düşünmüyorum bile ki.oglum 4 yaşına girecek .Yani bura oğluma bakacak kadar yakın arkadaşlarım var ama niye askinti olayım ?
İsteyen kötü desin ama şuan yaptıkları o ,kadın durumu kotulesmis tamam ama hastanede kontrol altında zaten ki normal odada olmadığı için adamın 12 saat durması anlamsız belki hastanede bile değil bence çocuk etkileniyor bence siiznle vakit geçirmesi lazım artık deyin babasına
Eşyalara vardığı zararı da soyekyin telefonumu atmış bilgisayarı kırdı vs bu kadar hırçınlasti çocuk yazık sizi ozluyo diye bilsinlr yani
Bende burda kaç kez bir arkadaşımın iki çocuğuna baktım 1-2 gün sağlık sorunu çıktı aniden baktım ama o her fırsatta aradı eşi gelip gitti vs bizde de çok hasar oldu söyleyin dememdrkk amac o değil adam biraz rahatsız olsun çocuğu atmışlar resmen

ne yapayim hala taksidini odedigim telefonum gidince ustune de komsuyla papaz olunca iyice gerildim.

Çocuk baktınız teli laptopu hallediyor direk babayı arayıp bu çocuk durmuyor çok ağlıyor laptopu parçaladı telefonumu camdan attı başedemiyorum eşyalar önemli değil başına bir iş gelmesinden korkuyorum diyecektiniz siz iyilik yapmak istemişsiniz evet allah kabul etsin ama psikolojik olarak çocuk kötü durumda kendini terkedilmiş hissediyor belkide artık hep sizinle kalacağını düşünüyor çocuk kalbi bu 2-3gün tamam normal ama ötesi yok ve gereksiz bi bakıcı tutsunlar en mantıklısı o hem eve gelince karısınada yardımcı olur

ne yapayim hala taksidini odedigim telefonum gidince ustune de komsuyla papaz olunca iyice gerildim.
Değerli eşyalarınızı bir odaya kaldırıp kilitleyin mesela. O eşyaları da nereden attysa çocuk kilidi koyun.
Zaten bugün yarın almaları gerekir. Babası sürekli hastanede durmak zorunda değil ki anlamadım? Günde bikaç kez bi iki saat gitse olmuyor muymus?

konuyu yakından takipteyim,
kadınla kocası çocuğu size bırakıp tatile çıkmış olabilirler mi acaba
vallahi ben anlamadım bu tuhaflıklarını, resmen kimsenin umurunda değil çocuk hee
hani size yaptıklarını bile geçtim, hani size verdikleri külfeti umursamıyor olabilirler ok de çocuğu da bu kadar umursamamak

kimse bakmak zorunda degil ama burada aile falan yok. parayla da guven satin alinmiyor. illa ki birinin elini tasin altina sokmasi gerekiyordu. kadin bayilmis dogumun sabahinda. kocasi yaninda kalmasa hemsireler uyuyor sanacakti muhtemelen. kansizliktan olebilirdi. 2 torba kan vermisler hemen. ertesi gun yine bayilmaya basladi. kan almaya devam etti. operasyon yapacagiz dediler iceride kanama falan var mi diye.
bunlar tamam ben hala da ilk 3 gun verdigim destegin arkasindayim.
sonrasinda zaten hep biz dedik. gel biraz vakit gecir cok ozluyor diye. aksamlari almaya basladi
dun aksam kizimi dovdugunden hircinlastigindan bahsettim.
.dunden beri de esim ise cocuklar okula gidiyor saat 3-4 civari bakamam dedim. dun 5 te getirdi muhtemelen bugun de oyle yapacak.

Bide bu rahatlığa 2.cocuk yani

esim bunu demeyi birak. hastaneye zorla taburcu ettiremezsin ya senin bi sucun yok. istedigin kadar birakabilirsin 3-4 gibi al yeter diye gaz veriyor.
hastaneden ciktiklarinda da ara ara bunalip birakmalarindan korkmaya basladim

Seni tebrik ederim , yaptığın büyük bir insanlık. Allah senden razı olsun. 3,5 yaşında oğlum var yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu. İnşallah annesine en kısa sürede kavuşur.

ya kadinin su an durumunu bilmiyorum. illa ki cok merak ediyordur o da.
tuvalete gitmeye daha 2 gun once basladi. gercekten zor bi donemden gecti.
illa ki zorlaniyordur yardima ihtiyaci vardir. ama hastane uzak oldugundan muhtemelen adam gel git yapmak istemiyor.

Haklısınız bende zırt pırt annemi aramıstım ikinci doğum sonrası,yemek yedi mi,keyfi yerinde mi diye az darlamadım kadını ki geldiler hastaneye sık sık. Ve bıraktığım kişi annem yani.
Sizin akrabalık bağınız bile yokken bu rahatlık saşırtıcı.
Çok çok ciddi bir sorun olsa anlarım ama bu durumda böyle olmamalıydı

esim bunu demeyi birak. hastaneye zorla taburcu ettiremezsin ya senin bi sucun yok. istedigin kadar birakabilirsin 3-4 gibi al yeter diye gaz veriyor.
hastaneden ciktiklarinda da ara ara bunalip birakmalarindan korkmaya basladim

Eşiniz de ne kadar düşüncesiz. Çok iyilikseverse izin alsın, kendi baksın. Siz de çok ezik davranmışsınız. Adam bilsin tabii cep telefonunu attığını, laptop parçaladığını. Maddi olarak karşılamak zorunda, o ayrı, ama psikolojik durumu anlamak için de bilmek zorunda. O 6 çift arkadaştan hiçbiri değil de hala siz bakıyorsunuz çünkü eşiniz sömürüye vardıracak kadar aşırı yardımsever davranıyor. Ama işin kötüsü iyiliğin çoğunu size yaptırıyor. Hem de psikolojik baskı yoluyla. Biraz da karısının iyiliğini düşünsün.

Arkadaşı da ya bir yardımcı tutsun veya diğer 6 çift arkadaşından birinden yardım istesin. O kadar tanıdık ve yardımcı tutma olanağı varken, ses çıkarmıyor diye bir kişiye bu kadar yüklenilmez.

Esim zaten izindeydi dun basladi. Altini fln o degistiriyordu yani ihtiyac olsa gider ucretsiz izin bile alir. Yardimsever yardim istemeyi sevmez beni cok darliyor bazen. Dun gece zaten neredeyse kufur edecektim soyledigi bir lafa onun yerine ceneni kapaa diye bagirdim bi kac kez baska odaya gittim yatmaya.
Telefonu atti ya, onlara imada bile bulunmaz banaysa benim telefonuma noye bisey olmuyor da hep seninki kayboluyor dedi.
Ben bunun kicina tekmeyi vurunca insallah evlenir tekrar. Anlar belki kaybettigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…