Konuma mesaj yazan herkese çok çok teşekkür ederim. Hepinizi tek tek alıntılayamıyorum kusura bakmayın.
Konu başlığımı eşimin bu aldatma değil iddiası üzerine öyle belirledim. Evet bu yaptığı bal gibi aldatma. Ne derse desin onu mazur göstermiyor.
Eşimin iyi özelliklerinden bahsetmem de onu övüp ondan vazgeçemeyeceğim intibası vermek için değildi. Sadece evliliğimiz hakkında bir fikriniz olabilmesi içindi.
Aldatmayı normalleştirme gibi bir çabam ise olmadı şayet öyle olsaydı amaann aldatmayan erkek mi var , eşim gibisini nereden bulacağım diye savunmaya geçerdim. Eşimin savunulur yanı yok. Onu savunmaya da hiç niyetim yok. Eşimin yaptığı onursuzluk. Beni tek düşündüren oğlum olmuştu.
Eşimle bir saat konuştuk yüz yüze. Yaptığının sadece heyecan için olduğunu asla cinsel birliktelik olmadığı üzerine yeminler etti. Düzenli hayatımız içinde işle ev arasında gidip geldiğini iddia etti.Mesai saatleri içinde yapılabileceği cevabıma karşılık işyeri giriş ve çıkışları kart ile olduğundan kayıtları almayı teklif etti, tüm telefon görüşme kayıtlarını hatta iyice basitleşecek eski sevgilisi ile konuşabileceğimi de söyledi.
Bunların hiçbirini kabul etmedim. Özellikle kadınla konuşma konusunda delirdim. O kadının bana karşı verilmiş bir sözü yok, o kadın bana sadık olmak zorunda değil diye bas bas bağırdım.
Aile terapisi fikrini de kabul etmedim.
Sonuç olarak eşime hakaret ederek, tehdit ederek yeri geldi sakin konuşarak anlaşmalı boşanma için ikna ettim. Çarşamba günü beraber işlemleri başlatacağız. Protokolde anlaştık ev, araba, nafaka konusunda haklarımın hepsini alacağım. Boşanma kesinleşince de ailelere söylemeye karar verdim o da mecbur kabul etti. Aileler girerse ikna sürecine girmek istemiyorum.
Boşanma ile birlikte şehir değiştireceğim bir süre bekar kız kardeşim var onunla kalacağım işimi düzenimi kurduktan sonra oğluma kreş, iş bulup kardeşimden ayrı eve çıkacağım.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eşime tüm kadınların bunu aldatma olarak gördüğünü söylemiştim hepiniz beni haklı çıkardınız. Konunun linkini atmıştım oku bakalım ihanet mi değil mi dedim.
Arada girip okur belki, ihanet eden bir pisliğe sayacağınız varsa saydırın . Benimpislik diğer aldatan pislikler namına kabul etsin artık.:)