Benim nezlimde aldatma sadece fiziksel değildir. Yani illa ki sizi aldattı demek için yatıp kalkmasına gerek yok, benim başıma gelse ben bunu da aldatmadan sayardım. Arkadaşlık niyetli konuşmalar değil, bariz flört ve sizden gizli gerçekleşen konuşmalar, sizi kandırmaktır bu aldatma yani. Ama tabi kişiden kişiye değişiyor bu aldatma düşüncesi, kimi kadınlar sadece fiziksel yakınlaşma yaşanırsa aldatma görüyor, kimisi onu bile aldatmadan saymıyor.
Çocuk olunca boşanma lafını biraz zor söylüyorum ama engel değil bunu söyleyeyim. Bu dünyaya bir kez geliyorsunuz, eşiniz başka kadınlarla sürekli flörtleşir, yakınlaşırken sizin sırf "Çocuğum babasız büyümesin" diye buna göz yumma fedakarlığına katlanmanız adil değil. Çocuk babasız büyümüyor keza boşansanız da, siz birbirinizden boşanıyorsunuz, çocuk babasından değil. Hep görüşecekler, baba yine ilgili bir babaysa ilgisini kaybetmeyecektir. Bir şans vermek isterseniz çift terapisine gitmenizi öneriyorum, çünkü bu alışkanlığa dönüşmüş. Affetseniz eşiniz bunu "göz yumma" olarak görecek ve inanın daha sık yapmaya devam edecektir. Koşullu affedin affediyorsanız, terapiye gitmeyi şart koşun. Terapistinizle beraber bu sorunu aşmaya çalışın derim. Ama buna rağmen yürümediyse boşanmak mantıklı bir seçim, terapistiniz de iyi eğitimli bir terapistse zaten kurtulamayacak durumda olduğunuzda bunu size söyler ve boşanmanızı önerebilir.