Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surekli paylastim babasiyla bugun gec getirdi o yuzden 5 saatligine burada yani. Aymi sekilde o da su cicegi gecirmis izleri duruyo dahaOlan olmuş artık, zor durumdasınız tamam ama keşke en başta böyle bir sorumluluğu alamayacağınızı söyleseydiniz. Çocuk anneyi çok özlüyor ve bu onu hırçınlaştırıyor. 3 yaşındaki yeğenimin kardeşi olmuştu ve tam o sırada yeğenim su çiçeği geçirdi. Kardeşine bulaşmaması için 1 hafta kadar bizde kalmıştı. Annesiyle telefonda konuşurken telefona sarılarak konuşuyordu. Annesini özlediğini her fırsatta dile getiriyor ve ağlıyordu. Yani yeğenim duygularını dışa vurabilen bir çocuktu. Sizin bahsettiğiniz çocuk duygularını dışarı vuramıyor ve bu durum onu hırçınlaştırıyor. Çocuğun babasıyla bu durumu paylaşın.
Yani 1 sene izin kullanmistim artik donmek ya da isi birakmak zorundaydim :)Nasil dayandin ?Valla uzuntuden kahroldum bugun. Beni gorunce guldu yavrum da. Aglarken ayni zamanda guluyordu. Icim eridii icim
![]()
Normalde boyle degildi tabii. Kimseyi dovdugu yoktu. Kendi halinde bi cocuktu hircinliktan yapiyorO nasıl çocuk yahu? Benim oğlum da 3 yaşında. Çevremde de yok böylesi..
Acaba ailesinden ayrı bıraktığınızı düşünüp size mi yapıyor bunları?
Ben olsam babası gelince sorardım "hep böyle mi bırakıldığı için mi yapıyor?" diye
Biraz daha sakin yapılan etkinliklere katılıyor mu?
Evet canim. Oglm onceki gibi olsa zaten kabul edemezdim simdi biraz daha anliyor hafifledi yani durumum. Ama dersleri falan kaldi hep tabiiÇok büyük sevap işliyorsun ben yapabilir miydim bilmiyorum Allah kolaylık versin canımsenin de çocuğun özel çocuktu ne zorlanıyorsundur kim bilir inş. Anne en kısa sürede düzelir
Telefon da kesin gitti. Heryeri aradim yok. Sordum bugun telefon nerde diye camdan asagiyi gosteriyor
Yok canim ya ben soylemem esimin arkadasi soyletmez zaten :)peki söyleyecek misin babasına söylemesilin bence
Evet zor durumdasiniz ama biraz daha sabredin.Sinirden uyuyamadigim bi geceden selamlar yine.
Bir aile dostu doğum yaptı sezaryen.
Yurt dışında olduğumuzdan akrabalar falan yok.
Kadın hemen toparlayamadi kan falan verdiler gözetim altında tutuyorlar
3 yaşındaki oğlu da bizimle kaliyor 5 gundur, gece babasi aliyor sabah hastaneye goderke birakiyor.
4 le 6 yasinda iki tane de bende var.
İlk gün fena değildi idare ettik.
Ama sonrasında çocuk sürekli kızımı dövmeye başladı evde sürekli bir çığlık ağlama kavga gürültü
Yemek yedirmek zaten ölüm benimkiler iştahsız sanırdim. Bu yiyecekleri 5 dk ağzında beklertiyor. Bizim boslugumuza geldigibi bi anda haliya saksilara koltuk arkasina vs cikariyor.
Oyuncak vs sürekli klozet e atiyor.
Balkondan da atiyor diye çıkartmiyorduk.
Bugun telefonumu ariyorum yok
Esimin telefonundancaldirdim caldicaldi caldi sonra kapandi. Evde ses de duyamadim. Hemen aklima camdan atmis olabilecegi geldi. Esim kostu bakti ama yok. Alan olduysa da kirklara karisti yani. Attin mi deyine evet diyor. Konusmasingrri biraz gercekten atti heralde
Gecen gun laptopu firlatti paramparca oldu toparladim neyse bozulmamis
Bu telefonumun basina gelen 36462.olay oldugu icin esim de suclar gibi konustu ona da sinirlendim bagirdim cagirdim.
Cok zorlanmaya basladim artik oturma cezasi veriyorum aglayinca da uzuluyorum sonucta 5 gundur annesini gormuyor.
Telefon da gitti iyice bardagim tasti.
Tabletten yaziyorum yazim hatalari affola
Bi iki teselli bekledigim yoksa ihtiyac oldukca mecbur bakacagiz cocuga![]()
Surekli paylastim babasiyla bugun gec getirdi o yuzden 5 saatligine burada yani. Aymi sekilde o da su cicegi gecirmis izleri duruyo daha
Hastaneye ziyarete de gidemiyor
Yani 1 sene izin kullanmistim artik donmek ya da isi birakmak zorundaydim :)
Normalde boyle degildi tabii. Kimseyi dovdugu yoktu. Kendi halinde bi cocuktu hircinliktan yapiyor
Evet canim. Oglm onceki gibi olsa zaten kabul edemezdim simdi biraz daha anliyor hafifledi yani durumum. Ama dersleri falan kaldi hep tabii
Kizimi cok dovuyor![]()
Sigortasi vardir cocugun zararlari varsa odenir.. ama gerginligi nasil giderirsiniz bilmemimdaaaaat
kizlar simdi de yeni tasinan alt komsuyla papaz olduk.
arabalarinin ustune ne kadar oyuncak varsa atmis ben yemek yaparken. kapiya geldiler ozur diledim. arabanizda hasar var mi dedim yok dedi kadin. hemen ev sahibine sikayet etmisler sonrasinda![]()
zarar yok da iste simdiden boyle negatif baslamasi kotu oldu iliskinin.Sigortasi vardir cocugun zararlari varsa odenir.. ama gerginligi nasil giderirsiniz bilmem
sagolunay daha kaç gününüz kaldı, allah kolaylık versin
yurt dışındaysanız orada insanlar daha da anlayışsız, yüzünüze karşı demiyorlar da ilgili merciilere anında şikayet