• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olayım dedim ama

babasi izinli zaten. karisina ve bebege bakmak icin gidiyor hastaneye
Onlara bakmak için görevliler var, tabi adam doktorsa bilemem. Çocuğun 40'ının çıkmasını mı bekliyorlar nedir. Hadi 3 gün baktım diyelim, kadın kendine gelince cidden bakmam. Siz içinizi iyi tutmaya devam edin, en güzeli bu. Ben gibi neden bana yıktılar bu işi diye düşünmeyin. Yarın birgün sizin ihtiyacınız olursa belki yardım ederler onlar da.

Esim zaten izindeydi dun basladi. Altini fln o degistiriyordu yani :KK70: ihtiyac olsa gider ucretsiz izin bile alir. Yardimsever yardim istemeyi sevmez beni cok darliyor bazen. Dun gece zaten neredeyse kufur edecektim soyledigi bir lafa onun yerine ceneni kapaa diye bagirdim bi kac kez baska odaya gittim yatmaya.
Telefonu atti ya, onlara imada bile bulunmaz banaysa benim telefonuma noye bisey olmuyor da hep seninki kayboluyor dedi.
Ben bunun kicina tekmeyi vurunca insallah evlenir tekrar. Anlar belki kaybettigini :KK53:

Bu yüzden ayrılmayın tabii de size zorla iyilik yaptırtmaya çalışmasına hayır diyebilirsiniz. Herkes onun kadar verici olmak zorunda değil ve sizden bu kadar uzun süren bir iyilik yapmanızı istemeye hakkı yok. Gerekirse “ben senin kadar iyiliksever olmak zorunda değilim. Başkasından kendim için bu kadar uzun süreli istemeyeceğim yardımı dünyadaki tek tanıdıkları benmişim gibi yapmak zorunda değilim. Yardımına beni zorla karıştırma. Beni zorlaman da kötü kalplilik o zaman. Çünkü bana psikolojik baskı yapıyorsun ve beni üzüyorsun” vs diyebilirsiniz. Arkadaşını kırmadan gayet makul bir biçimde konuşup halledebilir. Kimse de garip karşılamaz.

Bu yüzden ayrılmayın tabii de size zorla iyilik yaptırtmaya çalışmasına hayır diyebilirsiniz. Herkes onun kadar verici olmak zorunda değil ve sizden bu kadar uzun süren bir iyilik yapmanızı istemeye hakkı yok. Gerekirse “ben senin kadar iyiliksever olmak zorunda değilim. Başkasından kendim için bu kadar uzun süreli istemeyeceğim yardımı dünyadaki tek tanıdıkları benmişim gibi yapmak zorunda değilim. Yardımına beni zorla karıştırma. Beni zorlaman da kötü kalplilik o zaman. Çünkü bana psikolojik baskı yapıyorsun ve beni üzüyorsun” vs diyebilirsiniz. Arkadaşını kırmadan gayet makul bir biçimde konuşup halledebilir. Kimse de garip karşılamaz.
esimle konusulup anlasilmaz. tabii ki sadece bu sebepten bosanmayi dusunmuyorum.
uyusamiyoruz neyse zaten konumuz da bu degil.

bu arada adam konusmalarimdan mi alindi yoksa 4 ten sonra birakmak isine mi gelmedi bilmiyorum bugun baska bi arkadasa birakmis nihayet :27:

esim bunu demeyi birak. hastaneye zorla taburcu ettiremezsin ya senin bi sucun yok. istedigin kadar birakabilirsin 3-4 gibi al yeter diye gaz veriyor.
hastaneden ciktiklarinda da ara ara bunalip birakmalarindan korkmaya basladim :KK70:
Onun içinde şimdiden plan yap her arayışında geçerli bir bahane bul seninde bir hayatın olduğunu anlasınlar benim anlamadığım kadına sorulur böyle şeyler müsait misin değil misin diye erkeğe sorulmaz yani kadın kadına halledilir ne olursa olsun sezeryan telefon edemeyecek kadarda kötü değildir heralde

Onun içinde şimdiden plan yap her arayışında geçerli bir bahane bul seninde bir hayatın olduğunu anlasınlar benim anlamadığım kadına sorulur böyle şeyler müsait misin değil misin diye erkeğe sorulmaz yani kadın kadına halledilir ne olursa olsun sezeryan telefon edemeyecek kadarda kötü değildir heralde
İlk kadina dedim ki bak cekinme yardima ihtiyacin olursa soyle
Olacak soyliycem sagol fln diyordu bu denli olacagini ne ben ne de o bilebilirdi
İlk ben soyledim yani kalabilecegini esim onayladi
Neyse kadin taburcu oldu bugun aradi
Nasil tesekkur edecegimi bilmiyorum kardesim olsan bu kadar bakardin diye agladi telefonda. Ben de yine bi ihtiyacin olursa soyle dedim zira sesi falan cok gucsuz geliyordu. Doktor 5-6 hafta istirahat et demis. Kim bilebilirdi ki normalde 48 saat hastane politikasi taburcu etmek icin
Hersey gecti gitti artik sorun degil telefon da kaybolmasa tam olurdu :27:

Olacak soyliycem sagol fln diyordu bu denli olacagini ne ben ne de o bilebilirdi
Nasil tesekkur edecegimi bilmiyorum kardesim olsan bu kadar bakardin diye agladi telefonda. Ben de yine bi ihtiyacin olursa soyle dedim zira sesi falan cok gucsuz geliyordu. Doktor 5-6 hafta istirahat et demis. Kim bilebilirdi ki normalde 48 saat hastane politikasi taburcu etmek icin
Hersey gecti gitti artik sorun degil telefon da kaybolmasa tam olurdu :27:
Konu dışı ama arkadaşınızın durumu niye böyle olmuş acaba? Doktorlar durumu nasıl açıklamış?

Konu dışı ama arkadaşınızın durumu niye böyle olmuş acaba? Doktorlar durumu nasıl açıklamış?
uzun uzun sormadim. ilk pihtidan suphelendiler.
surekli kan degeri dusuyordu kan transferi yapiyorlardi. simdi bi kac hafta icin igne falan vermisler kan degerlerini dengelemek icin. insallah iyilesir bi an once. nasil bakacak cocuga ve bebege bu halde bilmiyorum

Çocuğu bugün başka yere mi birakmislar? Sizin için iyi olmuş ama o çocuğa çok üzüldüm. Bir de oraya mi alisacak şimdi? Bu babası neden böyle düşüncesiz? Kendi evinde baksın akşam. Niye çocuğu orda burda perişan ediyor ? Tam da gelişim çağında. Bırakılmış terkedilmiş hissediyordur yavrum ya

Çocuğu bugün başka yere mi birakmislar? Sizin için iyi olmuş ama o çocuğa çok üzüldüm. Bir de oraya mi alisacak şimdi? Bu babası neden böyle düşüncesiz? Kendi evinde baksın akşam. Niye çocuğu orda burda perişan ediyor ? Tam da gelişim çağında. Bırakılmış terkedilmiş hissediyordur yavrum ya
Aksam aliyor zaten neyse ki ciktilar artik. Kavustu annesine sukur :)

Hersey gecti gitti artik sorun degil telefon da kaybolmasa tam olurdu :KK53:

gözünüz aydın
şimdi de kadına üzüldüm yaa
en olmadı arada siz onun evine gidip yardımcı olmayı talep edersiniz ara sıra, böylece teknolojik aletleri de korumuş olursunuz :KK70:
Hem yorulduğunuz zaman da çıkıp evinize gidersiniz.

üzüldüm valla. ben olsam ne yapardım bilemiyorum. bir yandan çocuk bir yandan ihtiyaçları var.. ne diyim allah yardımcın olsun

Ben çocuğa çok üzüldüm..
9 yaşımdayken babam ameliyat olmuştu, annem de hastahaneye babamın yanına giderken trafik kazası yapmıştı. Annemin arabasına çarpan motorlu 20 gün falan yoğun bakımda kalmıştı annem de birkaç gün karakol,hastahane mekik dokumuştu.

Beni annemin bi arkadaşına bırakmışlardı, ağlıyordum sürekli. Allah razı olsun kendilerince iyi baktılar ama annemin arkadaşı çok ağlamama kızıp “dövüyormuyuz seni niye ağlıyorsun?” diye kızmıştı hala aklımdadır unutmam..

Büyük sevap işlemişsiniz demeye geldim..

Back