Yardımcı olayım dedim ama

Surekli paylastim babasiyla bugun gec getirdi o yuzden 5 saatligine burada yani. Aymi sekilde o da su cicegi gecirmis izleri duruyo daha
Hastaneye ziyarete de gidemiyor
Nasil dayandin ? Valla uzuntuden kahroldum bugun. Beni gorunce guldu yavrum da. Aglarken ayni zamanda guluyordu. Icim eridii icim
Yani 1 sene izin kullanmistim artik donmek ya da isi birakmak zorundaydim :)
Normalde boyle degildi tabii. Kimseyi dovdugu yoktu. Kendi halinde bi cocuktu hircinliktan yapiyor
Çok büyük sevap işliyorsun ben yapabilir miydim bilmiyorum Allah kolaylık versin canım senin de çocuğun özel çocuktu ne zorlanıyorsundur kim bilir inş. Anne en kısa sürede düzelir
Evet canim. Oglm onceki gibi olsa zaten kabul edemezdim simdi biraz daha anliyor hafifledi yani durumum. Ama dersleri falan kaldi hep tabii
Kizimi cok dovuyor

Telefon da kesin gitti. Heryeri aradim yok. Sordum bugun telefon nerde diye camdan asagiyi gosteriyor

Koluma sarılıyor deyince çok üzüldüm ya hu.
Nasıl da muhtaç bu bebeler, bu muhtaçlıkları bitiriyor beni.
Zorluğunu tahmin bile edemiyorum yalnız.
Benim oğlan da şiddete meyilli, başka çocukla aynı ortamdaysa 1 saatte çıldırıyorum.

benım cocugumun huzurunun mutlulugunun bozuldugu bana maddı ve manevı zarar verdıgı noktada aılesıyle gorusur daha fazla yardımcı olamayacagımı soylerdım
yeterı kadar yardımcı olmussunuz yardıma ıhtıyacınız olacak duruma gelmıssınız artık

olanı bıtenı aılesıne soyleyıp bılgılendırmenız gerekıyor

Hepimizin basina gelebilir ne sanslilar ki sizinle karsilasmislar gebersem de bir allah in kulu burda bakmaz benim cocuguma anam gelir 12 saatlk yoldan bakar dostum dedigim yedigim ictigim insan dahil !!!!! Cok da kucuk kiyamam en iyi ben anlarim sizi aman emanettir allah rizasini dusunun rabbim kolaylik vrrsin

Evet zor durumdasiniz ama biraz daha sabredin.
Dediğiniz gibi o da daha bebek annesini göremeyince belki tepkisini böyle veriyor..

Ne kadar iyisiniz ,annem hep anlatır kardeşimin doğumunda 40 gün hastanede kalmış ,bende mecbur amcamın eşinde kalmışım, 16 aylık bebeğin eline iğne batırmıştı diye ağlar.
Sizinde zor gününüzde elinizi tutan nasip etsin

imdaaaaat
kizlar simdi de yeni tasinan alt komsuyla papaz olduk.
arabalarinin ustune ne kadar oyuncak varsa atmis ben yemek yaparken. kapiya geldiler ozur diledim. arabanizda hasar var mi dedim yok dedi kadin. hemen ev sahibine sikayet etmisler sonrasinda

Zor durumdasınız anlıyorum ancak madem baştan kabul etmişsiniz, bir süre daha idare edin. Umarım anne tez zamanda iyileşip döner.

Sigortasi vardir cocugun zararlari varsa odenir.. ama gerginligi nasil giderirsiniz bilmem

ay daha kaç gününüz kaldı, allah kolaylık versin
yurt dışındaysanız orada insanlar daha da anlayışsız, yüzünüze karşı demiyorlar da ilgili merciilere anında şikayet

Çocuğa üzüldüm. Kendi kızım geldi aklıma.
Doğum yapacağım zaman çok iyi olmamasına rağmen evime yakın hastaneyi tercih ettim ki kızım gelsin gitsin. 5.5 yaşındaydı o zaman. En az etkilensin diye mücadele ettim ama etkilendi.
Sizdeki çocuk kaç gündür annesini görmüyor. 5 yaşında sanırim,belkide bebek geldi beni bıraktılar ,sevmiyorlar diye düşünmeye başladı bile.
Sizin iyi niyetiniz taktire şayan bu arada hakkınızı yemeyeyim ama aile biraz sorumsuz gibi geldi bana,inşallah kötü etkilenmez yavru.

Normal odaya alınmayan kişiye adam 12 saat ne yardımına gidiyor ?? Zaten yoğun bakımda hemşire ve doktorla gereken yapılıyordu .Adamda kaçıyor sanırım oğlundan .
Cocuga da yazık tabiki ama size de yazık 6 yaşındaki cicugunuz oyun filan kurabikiyodur ama bu küçük çocuk hiç mi katılmak istemiyor acaba öyle öyle alışır mi ki bilemedim .
Ama kadın da ikinci çocuğu yaparken her ihtimali dusunmeliydi ki çocuğu normalde de boyleyse sadece size guvenmekle olmaz ki .belki o an çocuklarınızı hasta olabilirdi veya ne bileyim orada olmayabilirdiniz ki sezaryen illaki bir kaç gün zorluyor eğilip kalkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…