Yardımcı olayım dedim ama

Size tavsiye edebilecegim sey, sabahinda ablanla haberles ve kizini hastaneye yaniniza getirsin hic olmazsa
Evet gun içinde hastanede olur yanımızda diye düşünüyorum izin verirlerse. Ablam da işinde sıkıntılar yaşıyor şu ara. Izin alacak durumu yok. Ama yardim istediğimiz abla bizde daha önce yatili kalmis beraber etkin vakit geçirdiğimiz biri. Cocuklu komuslar getiremez ama o kizimi getirir goturur yanımıza. Hastane zaten iki bina ileride.

Çocuk xlere bırakılıp annesi kucağında ilgiye muhtaç başka bebekle gelince daha zor olacak. Kardeşinin olacağını annesinin kardeşiyle geleceğini bilmiyor mu? Anne acil gittiyse hadi anlatamadı baba da mı anlatmıyor? Kardeşinin fotosunu falan da mı göstermediler acaba.

bırak erisin

çocuk zaten gerilmiştir bir de ye diye zorlama

bu arada 25 kilo 3 yaşındaki çocuk nasıl oluyor ya

9 yaşındaki oğlum 25 kilo (tamam benimki zayıf da o da çok kilolu sanki )
tartip bakmadim zaten goz karari diyorum. 6 yas kiyafeti giyiyor.

ben anlatiyorum.
annen seni cok seviyor. kardesini almaya gitti cok guzel bi kardes getirecek falan dedim. artik anliyor. seviniyor soyleyince.
goruntulu gosterdi cok tatli dedi optu ekrani. acil gitmedi planlanmis sezeryandi. sonradan problem oldu.

tartip bakmadim zaten goz karari diyorum. 6 yas kiyafeti giyiyor.

azıcık gülün ferahlayın diye yazdım

yemezse bir şey olmaz

ısrarcı olmayın

tv vs ile oyalayın

bir hafta ve çocuğun annesi babası ortada yok çok gerilmiş olması normal

bir de kardeş gelecek dendi ise onun başka evde olmasını da anlayamıyordur

hatta imkan varsa birer leğen su yapın çocuklara oynasınlar banyoda iyi gelir

kolay gelsin

Pardon ben 5 anlamisim , 3 yasindaki cocuk icin konusmasi normal o zaman ama yine de anlatmalari lazimdi , herseyi anliyorlar duzgubce anlatilinca
O zaman cocuk da bu hale gelmezdi , siz de

mesajim biraz direkt olmus terslik olsun diye oyle yazmadim :)
ben aslinda israrci olmuyorum ama esim evde oldugu muddetce yedirme isini ona pasladim.
cocugu zorla yedirmeye calisiyor emanet diye. aynen dediginiz gibi diyorum ama yok.
psikolojisi bozulacagina az yesin diyorum cunku azarliyor yesin diye.
esimin en yakin arkadasinin oglu bu arada.
tv ye de bakmiyor
ama dediginiz gibi legeni yapiyorum butun gun versem oynar. uzun tutamiyorum cunku tamamen islaniyor bi sure sonra mecbur degistiriyorum hasta olmasin diye.

Allah sabır versin one öyle macera korku filmi izler gibi oldum..

Ah ya içim gitti ne güzel birşey yapıyorsunuz
Rabbim sabır versin güç versin ailesinede şifa diliyorum

hic tanimadiginiz sartlarini bilmediginiz insanla nasil bu kadar kolay yargiliyorsunuz ya, pes!

annesini istıyor çocuk.hırçınlığı ondan bellıkı.tepkı gosterıyor.Allah yardımcın olsun.

Ben o babayi arayip durumu anlatirdim ve cocuga kendisinin bakmasini isterdim. Benim cocuguma zarar verenlere tahamülüm yoktur. Baba mecbur degil tüm gün hastanede olmasina. Cocuguna egitim vermediyse, baskalarida bakmak zorunda degil. Adam kendi cocuguna bakmaktan aciz, üstelik ikinci yapmis.

Kisacasi, ben bakmazdim artik cocuga.

Olan olmuş artık, zor durumdasınız tamam ama keşke en başta böyle bir sorumluluğu alamayacağınızı söyleseydiniz. Çocuk anneyi çok özlüyor ve bu onu hırçınlaştırıyor. 3 yaşındaki yeğenimin kardeşi olmuştu ve tam o sırada yeğenim su çiçeği geçirdi. Kardeşine bulaşmaması için 1 hafta kadar bizde kalmıştı. Annesiyle telefonda konuşurken telefona sarılarak konuşuyordu. Annesini özlediğini her fırsatta dile getiriyor ve ağlıyordu. Yani yeğenim duygularını dışa vurabilen bir çocuktu. Sizin bahsettiğiniz çocuk duygularını dışarı vuramıyor ve bu durum onu hırçınlaştırıyor. Çocuğun babasıyla bu durumu paylaşın.

Siz çok özel bir annesiniz. Ben bu kadar sabırlı olamazdım. Babasına olan özlemden hırçınlaşan ve uzun sürdüğü için bunları davranışa dönüştüren bir oğlum var. Hırçın çocuk ne demek biliyorum yani. Allah yardımcınız olsun.
Çocuğun annesine de acil şifalar versin Rabbim. Hiçbir yavru annesiz kalmasın.

9 aylikken ben de ise baslamistim. 4 saat esim bakiyordu. Ciglik cigliga aglardi. Beni arabayla almaya geldiklerinde mememe yapisirdi :)
Nasil dayandin ? Valla uzuntuden kahroldum bugun. Beni gorunce guldu yavrum da. Aglarken ayni zamanda guluyordu. Icim eridii icim

O nasıl çocuk yahu? Benim oğlum da 3 yaşında. Çevremde de yok böylesi..
Acaba ailesinden ayrı bıraktığınızı düşünüp size mi yapıyor bunları?
Ben olsam babası gelince sorardım "hep böyle mi bırakıldığı için mi yapıyor?" diye
Biraz daha sakin yapılan etkinliklere katılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…