• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

cnm arkadaşım benimde bir sorum olacaktı..benimde saçlarım normalde koyu koyu kahve..ve saçımı öncesinde koyu kızıl gibi bir renkle boyamıştım.ve çok şükür küllü kahvelerle falan kapattım kızıllığı.sonra bu palettenin 1-2 ton açıcı boyaları vradı ondan boyadım normla bir kahveye döndü rnegi..anlıycan kafam gökkuşağı gibi..bu arada kaşlarım ve gözüm koyu kahve ve çok açık tenli sayılmam..
artık saçımı biraz açmak istiyorum ve rengini böle karamel tonlarında istiyorum..bu loreal in saç açıcılarını kullansam çok zarar vermiş olurmuyum..veya nasıl bi işlem yapmalıyım ...saçımda elimde kalır die korkmuyoda deilim...bana yardımcı olursan çok sevinirim..

Saç açıcılarla saçınızı açabilirsiniz fakat dediğiniz gibi saçınızın elinizde kalma ihtimalide var yıpratıyo çünkü ve şuan saçındaki renk kahve açıcı kullandığın zamn turunculuk olacaktır tahminn saçında bunun yerine boyadığın rengin hep açık tonlarını kullanarak saçının rengini açmaya çalış karamele birden döndürmen zor.

mrb küllü sarıyı saçına uyguladığında tam rengi vereceğini sanmıyorum cnım kışkırtıcı kahve koyu duran bi renk çünkü ama açıldı bazı yerleri sarı oldu demişsin küllü sarı yerine açık kumral kullan turunculuk olacağını sanmıyorum ama brz aradan sonra tekrar aynı renge boyamalısın (açık kumral) bölelikle açabilirsin saöının rengini.

teşekkür ederim canım açık kumralı küllü mü boyamılıyım yoksa sadece açık kumral mı bi de hangi markayı önerirsin çok sağol

yeldacım içinde bakırlık olan koyu kahve saça saçın rengi biraz açılsın diye çok açık sarı boya sürsek saç daha çok mu bakırlaşır. yardımcıı olur musun canımbilmiyorumkismile

Sıra geldi benim soruma.. :) Şimdi Yelda'cım ben saçımı ilk kez loreeal casting sersiyle bu renge boyadım. Renk gayet güzel, ama 4 ay oldu sıkıldım artık. Bir de beyazlarım var, evde kapatamıyorum tam. Şimdi iki renk var kafamda, onları kuaförde boyatsam mı dye düşünüyorum..

Bu benim şimdiki resmim, ilk boyattığımda yani..

sdc11039bht.jpg

Bunlar da istediğim renkler.. Kaşlarım biraz koy, aslında beyazım ama..

$126200307525_avon-katalogu.jpg

Eki Görüntüle 33035

yeldacım içinde bakırlık olan koyu kahve saça saçın rengi biraz açılsın diye çok açık sarı boya sürsek saç daha çok mu bakırlaşır. yardımcıı olur musun canımbilmiyorumkismile

evet cnım turunculuk olabilir saçta.bunun yerine açık kestane yada açık kahve tonlarından kullanabilirsiniz.

Sıra geldi benim soruma.. :) Şimdi Yelda'cım ben saçımı ilk kez loreeal casting sersiyle bu renge boyadım. Renk gayet güzel, ama 4 ay oldu sıkıldım artık. Bir de beyazlarım var, evde kapatamıyorum tam. Şimdi iki renk var kafamda, onları kuaförde boyatsam mı dye düşünüyorum..

Bu benim şimdiki resmim, ilk boyattığımda yani..

sdc11039bht.jpg

Bunlar da istediğim renkler.. Kaşlarım biraz koy, aslında beyazım ama..

Eki Görüntüle 33034

Eki Görüntüle 33035

cnım evde boyamak istersen koleston ışıltılı kahve ve elegan kahveyi deneyebilirsin Koleston bu linkten bakabilirsin dediğim renklere.

merhaba
benim saçım şuanda kumral gibi, uçları biraz daha açık. içinde hafif kızıllık olan b çikolata kahve istiyorum, koleston ve palette istediğim çikolata kahve çıkmadı siz ne önerirsiniz?

bir de çikolata kahvenin üzerine, uçlarda bakır balyaj istiyorum, hoş olur mu sizce? MA BÖYLE ÇİZGİ ÇİZGİ BALYAJ DEĞİL DE, KREPE İLE YAPILAN

merhaba
benim saçım şuanda kumral gibi, uçları biraz daha açık. içinde hafif kızıllık olan b çikolata kahve istiyorum, koleston ve palette istediğim çikolata kahve çıkmadı siz ne önerirsiniz?

bir de çikolata kahvenin üzerine, uçlarda bakır balyaj istiyorum, hoş olur mu sizce? MA BÖYLE ÇİZGİ ÇİZGİ BALYAJ DEĞİL DE, KREPE İLE YAPILAN

mrb çikolata kahvenin üzerine bakır ve isterseniz karamel balyajda hoş olur.loreal in boyalarına bakabilirsiniz

en son 5 ay önce saçımı koyu kahveye boyamıştım.şimdi koyu karamel bi ton yapmak istiorum.açık sarı ve dore bakır aldım acaba ikisini karıştırsam ne renk çıkar ortaya??turuncu veya kızıl kırmızı gibi bi renk olmaz dimi?? bide 2 boyayı bir adet oksidanlamı karıştırıp yapıcam..yardımcı olursanız sevinirm...eger sölediğim renkelr olmaz diosanız,değişik fikirlerinizide yazarsanız ii olur kıslarrrr a.s.

yelda arkadaşım ben sacımdan cok sıkıldım boyatmak istiyorum tenım bugday sacım kumral gözumun rengı kahve kocaman gözlerm var.cıko kahvesı yada ışıltılı kahve duşuyorum ama sen benden daha tecrubelısın.bana önerecegn boya ve özellıkle boya markası varmı?şmdidden cok teşekkur ederım

yelda arkadaşım ben sacımdan cok sıkıldım boyatmak istiyorum tenım bugday sacım kumral gözumun rengı kahve kocaman gözlerm var.cıko kahvesı yada ışıltılı kahve duşuyorum ama sen benden daha tecrubelısın.bana önerecegn boya ve özellıkle boya markası varmı?şmdidden cok teşekkur ederım

koleston ışıltılı kahveyi deneye bilirsin cnım

en son 5 ay önce saçımı koyu kahveye boyamıştım.şimdi koyu karamel bi ton yapmak istiorum.açık sarı ve dore bakır aldım acaba ikisini karıştırsam ne renk çıkar ortaya??turuncu veya kızıl kırmızı gibi bi renk olmaz dimi?? bide 2 boyayı bir adet oksidanlamı karıştırıp yapıcam..yardımcı olursanız sevinirm...eger sölediğim renkelr olmaz diosanız,değişik fikirlerinizide yazarsanız ii olur kıslarrrr a.s.

Açık sarı ve dore bakır bence saçma bi renk çıkar ortaya ve büyük ihtimal turuncu olacaktır ama nasıl turuncu olur bilemiyorum.eyvahedigeldismile. bunun yerine yalnız aldığın sarıyı saçına uygulayabilirsin şuan rengi koyu kahve olduğu için brz açılıcaktır.koyu kahveyi karamel e hele evde kendiniz boyucaksınız saçınızdaki boya akıtılmadan yapmanız zor.

yelda meraba umarım bana yardıcı olabilirsin..ben sacımı kendim tarcın bakıra boyuyordum ve cok memnundum sora boyayı bulamadım kuaforde sana kızıl yapalım deyince bi anlık boşluguma geldi olur dedim. saclarım kıpkırmızı oldu...begenmedim ve iki kez açık kahveye boyadım koleston da cok koyu çıkarıyo acık kahve siyah gibi koyu oldu.kızıl kapandı ama yansımları var biiraz.bugun iyi bi kuaföre gittim tekrar bakıra boyatmak içi
n 8.44 ü begendi.m.ama kuaför saçımı kusturmam gerekktiğini soledi.ondan sonra boyarım dedi.başka yolu yok mu acaba sacım az da işlem istemiyorum yoksada kusturmma sacı yıpratır mı...teşekkürler

Back