• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

mrb yeldacım cok buyuk bı ıyılık yapmıssın bıze a.s. ben beyaz tenlı acık kahverengı gozluyum sacımda kahverengı bakıra boyasam yakısır mı cok guzel bı bakır buldum ama 100 msg olmadıgı ıcın resım koyamıyorum ne yazııkı

Çok sevindim cnaım, böyle bir yardımda bulunmayı talep ettiğin için.. Eminim ki çok yardımcı olacaksın bizlere.. opuyorumnanaktan

İlk sorum şu: Annemin saçları beyaz epeyce neredeyse 3 de 2 si. SAçlarını sarıya boyamak istiyor; ama evde. Acaba sarı boya alsak, beyaz saça tutar mı?

Bir de kendimle ilgili sorum var, onu da sonra sorucam.. kaydirigubbakcemile4

keşke yakalabilsek ben biraz sıkıldım kızıl yansımalar olmasından saçımda

renk arıyodum sen tam istediğim rengi bulmuşsun...

ınşallah yakabiliriz canım..opuyorumnanaktan

cnım saçlarım platin sarısı demişsin çok güzel istediğin renk saçına tutar genelde bütün boyalar zmnla saçtan akar evde boyucaksın sanırım sende kutunun içinden çıkan kremide boya karışımına ekle ve açık kahve kumralın bi ton koyusunu kullanmanı tavsiyere ederim brz aktıkça istediğin tonda olucaktır saçların .

Canım benim çok teşekkür ederim biraz hevesimi bu saçtan aldıktan sonra ilk dönceğim renk kumral olcak olumunekankayizsmile

Arkadaşlar benim saçım siyah ve ben dore kahve mi bronz kahvemi yoksa viyole renklerinden birini mi yapsam karasızım. Bana genelde siyahın yakıştığı söylüyor çevremdekiler ama bende bi değişiklik yapmak istiyorum şimdiki saç rengimi eklentiye koydum yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• $ıu.jpg
    $ıu.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 97
merhaba arkadaşım hoşgeldin umarım yardımcı olabilirsin.Ben buğday tenliyim ve açık kahve rengi gözlerim var Çok kötü bir şey yapıp saçımı havana rengine boyadımaltında bal köpüğü vardı ve saçım kızıl oldu.Ben saç rengimi kumral yapmak istiyorum bugün boya alıcam ne almalıyom .şimdiden sağol...

merhaba cnım hoşbulduk saçım kızıl oldu demişsin hangi rengi düşüüyosun bilmiyorum kapaması için koyu renklerden tercih etmen lazım.loreal ve koleston ,palette bunları kullanabilirsin cnım.

merhaba yeldacım bende bişey sormak istiyorum :) benim saçlarım şuan sıcak çikolata rengi ama değiştirmek istiyorum sanatçı meyranın saç rengi
gbi turuncuya dönük bişey olsun istiyorum acaba nasıl olur bn beyaz tenliyim kahverengi gözlüyümkaydirigubbakcemile3

yeldacığım bende kahve gözlü ve kumral bir bayanım bana en uygun saç rengi sence ne olur şu an iki hafta önce palette fındık kabuğuna boyadım içinde bakırlık olan renkleri seviyorum hangi boya ve hangi rengi tavsiye edersin birde evde kendim boyamada pek başarılı değilimboyayı nasıl ve neşekilde hazırlamalıyım üstte okuduğum doğrumu kremi boyanın içinemi karıştırmak gerekli saçlarım parlak olsun istiyorum birde çok mat duruyor

kızıl tonlarını denemeni tavsiye ederim cnım saçında fındık kabuğu renk olduğu için bu bakır tonlarından vericektir saçına.boya olarak her loreal palette kullanabilirsin cnım boyayı üzerinde yazılan şekilde hazırlamalısın evet boya kutusundan çıkan saç kremide boyanın içine ekle boyayı karıştırırken çok ii karıştırmalısın saçına parlaklık sağlamak için duştan sonra soğuk su tut zamnla daha canlı olucaktır:)

Arkadaşlar benim saçım siyah ve ben dore kahve mi bronz kahvemi yoksa viyole renklerinden birini mi yapsam karasızım. Bana genelde siyahın yakıştığı söylüyor çevremdekiler ama bende bi değişiklik yapmak istiyorum şimdiki saç rengimi eklentiye koydum yardımcı olursanız sevinirim.

Saç rengine baktım cnım gerçekten çok güzel ve sana yakışan bi renk yinede değiştirmek istersen bronz kahveyi deneyebilirzin yalnız saç renginin açılması lazım tam istediğin rengi tutacağını sanmıorum.

sağol canım :) peki bişiy daha sorucam lorealin 6.1 ultra açıcı doğal kahve tonu var araştırdım biraz turunculaştırmadan açıyo diye duydum o nasıl olur sence saçlarımın sadece uçlarında boya war,boyalı saça etki etmez diyolar ama benimki baya aşağı inmiş durumda sadece 1 ton açığı falan o da...zaten baya zaman geçti üstünden...6.1 ultra açıcı doğal kahvede turunculaşma yada kızıllık olur mu sence??bilmiyorumkismile

saçlarının uçlarında boya varmış cnım dedikleri doğru boyalı saça etki etmez boyadığında saçlarının ust kısmı farklı alt kısmı farklı olur.

mrb yeldacım cok buyuk bı ıyılık yapmıssın bıze a.s. ben beyaz tenlı acık kahverengı gozluyum sacımda kahverengı bakıra boyasam yakısır mı cok guzel bı bakır buldum ama 100 msg olmadıgı ıcın resım koyamıyorum ne yazııkı

mrb cnım açık tenli olduğun için bakır tonları hoş durur yalnız kahve rengi boyanın üzerine bakır ı tutturman brz zor olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/339479-siyah-kizil-resimlii.html

Canım merhaba. Bu başlıkta resimlerim var. Ben ne yapsam bilemedim saçlarımla. Çikolata kahve önerenler oldu, onu nasıl elde edebilirim ? Saçım siyah kızıl karışık şu an...
Bir arkadaş da sarı önerdi ama bilemedim :kedi:

mrb cnım saölarına baktım çikolata kahve saçına uygulayabilirsin yalnız kızılın değişik tonlarını denemeni tavsiye ederim sana çikolata kahve denediğin zmn saçındaki kızıllıklardan dolayı saçın iki renk olabilir:)

Çok sevindim cnaım, böyle bir yardımda bulunmayı talep ettiğin için.. Eminim ki çok yardımcı olacaksın bizlere.. opuyorumnanaktan

İlk sorum şu: Annemin saçları beyaz epeyce neredeyse 3 de 2 si. SAçlarını sarıya boyamak istiyor; ama evde. Acaba sarı boya alsak, beyaz saça tutar mı?

Bir de kendimle ilgili sorum var, onu da sonra sorucam.. kaydirigubbakcemile4

Tutar cnım ama çok sarı kullanmayın.ve özellikle küllü sarıyı sakın almayın 10 numara sarıyı deneyebilirsiniz.:)

yelda slm.canım hoşgeldin.ben beyaz tenliyim gözlerimde bal rengi,yazın hep sarı kullandım ama sarı beni daha soluk gösterdiği için şuan bakır tonlarında saçım ancak güzel ve istediğim bi bakır tonunu ne yazıkki tutturamıyorum istediğim bakırın en açık hali sarımsı bi bakır yani bunu nasıl tutturabilirim,ayrıca saçım sarıyken oryalle açılmıştı şimdi o açılan yerler ne zaman boyansa hemen akıyor o yerlere boyanın tutması için ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler

mrb cnım saölarına baktım çikolata kahve saçına uygulayabilirsin yalnız kızılın değişik tonlarını denemeni tavsiye ederim sana çikolata kahve denediğin zmn saçındaki kızıllıklardan dolayı saçın iki renk olabilir:)

Hmm. Peki canım,teşekkür ederim sanakaydirigubbakcemile5

Back