• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

teşekkür ederim önerin için ama işte ben saçıma açma işlemi yapmadan boyama yapmak istiyorum çünkü her işlem daha çok yıpratıyo saçımı o nedenle benim saçıma tek sefer boyamada girecek kahve tonu hangisi olabilir

benim de saçım da koyu kahve renk var boyalı daha önce kızıldı epey kapandı kızıllar ama hala ışıkta hafif bi kzıl yansıma var acaba diyorum bu ultra açıcı boyalar varya lorealin onla açabilir miyim saçımın rengini

teşekkür ederim önerin için ama işte ben saçıma açma işlemi yapmadan boyama yapmak istiyorum çünkü her işlem daha çok yıpratıyo saçımı o nedenle benim saçıma tek sefer boyamada girecek kahve tonu hangisi olabilir

açık kestane denemeni tavsiyerim ederim cnım 1-2 yıkamadan sonra akıp güzel bi kahve tonu olur saçın.

benim de saçım da koyu kahve renk var boyalı daha önce kızıldı epey kapandı kızıllar ama hala ışıkta hafif bi kzıl yansıma var acaba diyorum bu ultra açıcı boyalar varya lorealin onla açabilir miyim saçımın rengini

altta kalan saçınız kızılmış üzerine koyu kahve uygulamışsınız ve açıcı kullanarak saçınızı evde kendiniz açmak istiyosunuz denemenizi tavsiye etmem kızıl çıkması en zor boaylardan biridir üzerie kahve tonu uyguladığınız halde hala belli oluyomuş bu yüzden açıcı kullandığınız zamn saçınız çok farklı renke girer açmanız zor cnım tavsiye etmem bunun yerine saçını açmak istiyosan yine kahve tonu ama uyguladığınızdan daha açık bi renk koymalasın saçına zmnla ancak kendin bi açık tonları deneyerek açabilirsin saçını yoksa evde kendi başına yapman gerçekten zor.

daha önce açık kahvenin üzerine sarı boyayıp açmıitım rengini ama bu sefer kızıl değil bakır vardı alt tonda ben yine de sarı denicem üzerine saçım ne renge boyadıysam hayalkırıklığına uğratmadı beni boyayı çabuk emen bi saçım var en azından rengi biraz kırılır küllü kahveyle devam ederim

slm yeldacım opuyorumnanaktan
Benim kendi saçım koyu kumral.Diplerden 4-5 parmak kadar kendi saçım çıktı.Altları ne sen sor ne ben söyleyeyim bal köpüğü açık kumral gibi bir renk (güzel olmayan röfle üzerine bir kaç kat boyadım sonra boyalar aktı işte) Ben kendim açık kumral yapmak istiyorum.Kızıllık olmasın.Birde diplerle uçları nasıl aynı tutturacağım.bayanssulusmile

slm yeldacım opuyorumnanaktan
Benim kendi saçım koyu kumral.Diplerden 4-5 parmak kadar kendi saçım çıktı.Altları ne sen sor ne ben söyleyeyim bal köpüğü açık kumral gibi bir renk (güzel olmayan röfle üzerine bir kaç kat boyadım sonra boyalar aktı işte) Ben kendim açık kumral yapmak istiyorum.Kızıllık olmasın.birde diplerle uçları nasıl aynı tutturacağım.bayanssulusmile

Röflenin üzerine kendiniz ne renk boya uyuladınız bal köpüğü açık kumral bi renk oldu röfleleri kapatmak zordur üzerine koyu bi renk uygulamalısınızki bu bile röflede sarı olan yerleri tam kapatmaz akar.kendiniz açık kumral yapmak istiyosunuz şuanki saçınıza açık kumralı tutturamazsınız denediğinizde saçınızda olan bu bal köpüğü renklerini kapatmıcaktır.bunun yerine brz daha koyu bi renk tercih etmelisin ayrıca uçları kapatmak için aralıklı boyaman gerek ve son boyamada yoğunluğu diplere değilde uçlara vermelisin.

daha önce açık kahvenin üzerine sarı boyayıp açmıitım rengini ama bu sefer kızıl değil bakır vardı alt tonda ben yine de sarı denicem üzerine saçım ne renge boyadıysam hayalkırıklığına uğratmadı beni boyayı çabuk emen bi saçım var en azından rengi biraz kırılır küllü kahveyle devam ederim

açık kahvenin üzerine sarı yapabilirsin saçın elbette açılır çünkü alttaki renk açılmaya uygun ama bu sefer bakır tonlarıolduğunu söylemişsin altta yinede sen bilirsin.

cnm merhaba hafta sonu saçımı boyatayım mı bilemedim şu an ki rengi kızıl kahve yaklaşık 2 aya yakın oldu en son boyatalı diplerden azcık çıktı kendi rengim koyu kestane saçlarımın kuru olduğnu söyledi kuaförüm acaba diyorum biraz koyultsam daha parlak ve sağlıklı mı görünür birde yüzümü çok sert göstermesin istiyorum buğday tenliyim aslında her rengi denedim sayılır siyah ve sarı hariç tabiki şimdi napayım bilemiyorum kahvenin hangi tonunu önerirsn bna cnm resimli koyarsan iyi olabilir şimdiden teşekkürler

cnım şuan resim yükleyemiyorum ama Koleston bu linke bak orada sana önerebileceğim kışkırtıcı kahve elegan ve ışıltılı kahvedir.

canım arkadaşım kaydirigubbakcemile5 biraz beyaz sabun kullan saçına aksın bu yontemle saçının rengını akıtan bi çok arkadaş war...daha sonrada açık bir kahwe tonuna boya çünkü senin saçın koyu açık renk boyaman lazım mesala kolleston 7.77 ışıltılı kahwe...

yeldacım merhaba benimde bi sorum olcaktı ben yaklaşık 2 ay önce kadar saçlarımı koleston kışkırtıcı kahveye boyamıştım rengi açıldı saçlarımın bazı yerler sarı oldu saçlarımı açık kumral yapmak istiyorum ne kullanabilirim küllü sarılar mı yoksa direkt açık kumralmı yapayım turunculuk olmadan ne yapabilirim yardımların için teşekkürler

cnm arkadaşım benimde bir sorum olacaktı..benimde saçlarım normalde koyu koyu kahve..ve saçımı öncesinde koyu kızıl gibi bir renkle boyamıştım.ve çok şükür küllü kahvelerle falan kapattım kızıllığı.sonra bu palettenin 1-2 ton açıcı boyaları vradı ondan boyadım normla bir kahveye döndü rnegi..anlıycan kafam gökkuşağı gibi..bu arada kaşlarım ve gözüm koyu kahve ve çok açık tenli sayılmam..
artık saçımı biraz açmak istiyorum ve rengini böle karamel tonlarında istiyorum..bu loreal in saç açıcılarını kullansam çok zarar vermiş olurmuyum..veya nasıl bi işlem yapmalıyım ...saçımda elimde kalır die korkmuyoda deilim...bana yardımcı olursan çok sevinirim..

yeldacım merhaba benimde bi sorum olcaktı ben yaklaşık 2 ay önce kadar saçlarımı koleston kışkırtıcı kahveye boyamıştım rengi açıldı saçlarımın bazı yerler sarı oldu saçlarımı açık kumral yapmak istiyorum ne kullanabilirim küllü sarılar mı yoksa direkt açık kumralmı yapayım turunculuk olmadan ne yapabilirim yardımların için teşekkürler

mrb küllü sarıyı saçına uyguladığında tam rengi vereceğini sanmıyorum cnım kışkırtıcı kahve koyu duran bi renk çünkü ama açıldı bazı yerleri sarı oldu demişsin küllü sarı yerine açık kumral kullan turunculuk olacağını sanmıyorum ama brz aradan sonra tekrar aynı renge boyamalısın (açık kumral) bölelikle açabilirsin saöının rengini.

Back