• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilir misiniz

bluemoonn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2
0
16
Denizli
orta yaş bitiminde üniversite sınavına girdim her nekadar gençler"yaa teyze git sıcacık evinde otur" deselerde...ve ben ve o ben 174 de puan aldım eeeeeeeeeeeeeeee iş şimdi ne yapmalıyım sorun sınav değil nereyi tercih yapsamda beyın aktivemi işletsem
amacım sıfır çeken gençlere ibretti..

orta yaş bitiminde üniversite sınavına girdim her nekadar gençler"yaa teyze git sıcacık evinde otur" deselerde...ve ben ve o ben 174 de puan aldım eeeeeeeeeeeeeeee iş şimdi ne yapmalıyım sorun sınav değil nereyi tercih yapsamda beyın aktivemi işletsem
amacım sıfır çeken gençlere ibretti..
Ogretmenlik ya da herhangi bir dilde edebiyat bolumu iyi bir alternatif olabilir

kendinizi biraz anlatmalısınız ki yardımcı olup fikir verelim...
mesela nasıl bir liseden mezunsun? meslek mi düz mü anadolu mu vs??
ona göre tercih yapman mantıklıdır...
birde kendini nereye yakın hissediyorsun, hayalin umudun varmı üniversite bölümleriyle ilgili...
bende 28 yaşındayım liseden sonra 9 yıl ara verdim ve azmettim hayalim umudumdan vazgeçmedim...
imam hatip mezunuydum ve şuan ilahiyat okuyorum önlisans...evliyim 3 yaşında oğlum var..
çok tebrik ederim sizide...
önemli olan yaş değil mekan değil..
önemli olan istemek...

Sozel alanami yoksa sayisal alanami yatkinsiniz..eger sozel ise,felsefe sosyoloji turk dili edebiyati tarih gibi bolumleri keyifle okuyacaginizi dusunuyorum..

Back