• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardima ihtiyacim var :(

Sarisinkimyaci

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
37
8
16
29
Uzun suredir bu soteyi takip ediyorum bi cok kisinin sorununa yardimci oldunuz lutfen banada olun :(
Benim 1 yillik iliskim var sevgilimle ayni universitedeyiz ilk baslarda iliski cok guzeldi en azindan benim acimdan
.ben sonradan asik oldum sevgilime ve bu surede ona cok cektirdim cok fazla trip atip ayrildim her seferinde pesimden kostu yalvardi kavgalarda hep orta yol bulmaya calisti neyse okulu btti ve memleketine baska bi sehire dondu bu sure zarfinda 3 aydir kiskancliklari artti cok fazla kavga etmeye basladik ve artik eskisi gbi degil :( bana yoruldum artik demeye basladi ve onun pesinden ben kosar oldul artk kavgalarda alttan almadimmi postayi koyar oldu ama deli gibide asik ve ben artik napicgmi bilmiyorum bugun buyk ve siddetli bi kavga ettik bana yalniz kalmak istiyorum dedi hic boyle demez normalde bensiz duramaz kavga etsekde..ben artik napicam bilmiyorum bu sene sonu istemeye gelckler ben nasil davranmaliym napiym yardim edin lutfen :((

Klasik bana deli gibi asik, vazgecemez premses modunda, naz ve tribinden gecilmeyen kızın hüzünlü sonu olmuş. Kendine çeki düzen ver düzelirse duzelir cokta ustune gitme bu seferde o kacar.

İlişkilerde sevgi hep aynı ivme ile gitmez. Bazen sizin sevginiz artar bazen onun. Bir süre alttan alın sonra siz trip atarsınız

Sen aynı şekilde devam ettiğin sürece sana aynı şeyleri yapmaya devam edecek. Eğer böyle olmasını istemiyosan sakın arama sorma. O zaten aşıksa pişman olup sana yanaşmaya çalışacak. Ha yok olmadı aramadı zaten seni silmiştir dahada üstüne gidip kendini küçük düşürmeye hiç gerek yok. Çok fazla mıçmıç olupta hayatınızı birbirinize zindan etmeyin. Birbirinizi biraz özgür bırakın. Sabredin bu işler kolay olmuyor.

Gidişatınız sağlıklı değil.. Kasıtlı tripler, nazlar.. Adam bunalmış işte..
Zaten bu durumlarda tekrar birleşseniz bile devam etmeniz zor olur.. Bence sen peşinden koşmasını ve seni sevmesini özlemişsin yada bunları sevmişsin..
Birleşmeseniz ve önünüze baksanız daha iyi:KK14:

Önüne bak , ilişkilerde dengeli davranmak önemli, ilerdeki ilişkilernde sen de dengeli davran, karşındakin de de denge ara.

Çok aşkından ölüyorum diyen erkekler, elde edince eee sıkıldım tribi atıyorlar.

Yeni ilişkilere açık ol sende bu arada. Çok üstüne düşme adamın

Adami yildirmissin resmen
Biraz rahat birak cani nasil isterse oyle yapsin
Geri gelirse senindir diyorum

Uzun suredir bu soteyi takip ediyorum bi cok kisinin sorununa yardimci oldunuz lutfen banada olun :KK43:
Benim 1 yillik iliskim var sevgilimle ayni universitedeyiz ilk baslarda iliski cok guzeldi en azindan benim acimdan
.ben sonradan asik oldum sevgilime ve bu surede ona cok cektirdim cok fazla trip atip ayrildim her seferinde pesimden kostu yalvardi kavgalarda hep orta yol bulmaya calisti neyse okulu btti ve memleketine baska bi sehire dondu bu sure zarfinda 3 aydir kiskancliklari artti cok fazla kavga etmeye basladik ve artik eskisi gbi degil :KK43: bana yoruldum artik demeye basladi ve onun pesinden ben kosar oldul artk kavgalarda alttan almadimmi postayi koyar oldu ama deli gibide asik ve ben artik napicgmi bilmiyorum bugun buyk ve siddetli bi kavga ettik bana yalniz kalmak istiyorum dedi hic boyle demez normalde bensiz duramaz kavga etsekde..ben artik napicam bilmiyorum bu sene sonu istemeye gelckler ben nasil davranmaliym napiym yardim edin lutfen :KK43:(

Ben biraz ilişkinize ara verin derim:110: Böylece hem birbiriniz özlersiniz hatalarınızı anlarsınız ve birbirinize 2. bir şans tanımış olursunuz. Yoksa bu kavgaların ardı arkası kesilmez:KK43:

Alttan alma erkekler çabuk şımarır gerçekten seviyorsa dayanamaz gelir size gelmiyorsa da canı isterse

Back