Yardıma ihtiyacım var.

bu kadar hatadan sonra bi risk daha alma ozaman madem mutlusun geçmişi kapat düşünme artık kimse unutulmaz değildir sana yaşattıklarını düşünürsen unutman kolaylaşır nişanlına odaklan adam seni herşeyinle kabullenmiş sende ona hakettiği değeri ver eskiyi silip.

Yaşattıklarını düşünüyorum biran nefret ediyorum ama sonra güzel olan şeyler geliyor aklıma içim sızlıyor yine.1.5 yıldır böyle yaşıyorum.

1. Nişanlın seni seviyor, sen başkası için bıy bıy ediyorsun nişanlını aldatıyorsun yani, üzmedim kırmadım falan deme. Annesine anlat hastane maceranı, bakalım ne diyecek? bu bir test olsun. Yaptıklarım doğru ve mantıklı mı testlerinden biridir mesela, herhangi bir yapılan bir şeyi başkasına detayıyla anlatabilmek. Nişanlına; o benimle olmak istese dakka durmam seninle falan diyebiliyorsan, o da bunu kabul ediyorsa bir şey demiyorum zaten.

2. Kandırıyor çünkü hastaneye düşen sevgili seviliyorsa gidilir zor gününde, (insani açıdan da gidilir, o ayrı) o, sen yatarken gelmemiş, sen koşa koşa gitmişsin o seni çağırmadan.

3. İçini kemiren şey "ya söyledikleri gerçekse" olmasın. Benim artık daha başıma ne gelebilir ki artık mantıklı ve düzgün kararlar alabilen, güvenilir bir insan olayım olsun.

En çok üzüldüğüm o annesi kızıymışım gibi davranıyor bana.Nişanlım sadece olanları biliyor kim olduğunu nasıl ne zaman olduğunu bilmiyor.hiç söylemedim.anlatsam ne olucak kime güvenebilirim arkamı döndüğümde herkes öğrenir.o yüzden buraya yazmak istedim.Hastaneden çıktıktan sonra dediğiniz gibi düşünüyordum.aynaya baktığımda kendimden utanacağım hiçbirşey yapmamaya söz vermiştim.sözümü onu ziyarete gidene kadarda tuttum.bundan sonra tutmayada devam edicem.

Başına bela olmaman için olabilir mi ?
Yanlış anlama ama malum ilk bekarken ilişki yaşamışsın , çocuk aldırmışsın . Şimdi senle zıtlaşırsa sen bunları kullanarak başını derde sokabilirisin .
Sana güzellikle , en hassas noktandan yaklaşıp seni seviyorum ama biz olamayız sen git nişanlına diyor . Duygusallığını kullanarak kendini kurtarmaya çalışıyor . Sonuçta sana bekle beni deseydi en başından beklerdin . Seviyorsun ve bunu iyi biliyor .
Ben böyle düşündüm .

Yardım etmeye çalışıyorsunuz yanlış anlayamam.Evet utanıyorum bunlardan ama yapıcak bişeyim yok.Zıtlaştığı zamanlarda oldu aslında adı gibi emin onu zor durumda bırakmıyacağımdan.Sadece kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor belkide.bilmiyorum

ben ara ara yazardım ona nasıl olduğunu sorardim gelmeyeceğini bildiğim halde çağırirdim son kez gormek için. Bana eğer hayatında yeni birisi olmasaydi ben seni bekliycektim universitemiz bitince kacardik dedi defalarca.

En çok üzüldüğüm o annesi kızıymışım gibi davranıyor bana.Nişanlım sadece olanları biliyor kim olduğunu nasıl ne zaman olduğunu bilmiyor.hiç söylemedim.anlatsam ne olucak kime güvenebilirim arkamı döndüğümde herkes öğrenir.o yüzden buraya yazmak istedim.Hastaneden çıktıktan sonra dediğiniz gibi düşünüyordum.aynaya baktığımda kendimden utanacağım hiçbirşey yapmamaya söz vermiştim.sözümü onu ziyarete gidene kadar da tuttum.bundan sonra tutmayada devam edicem.

Umarım, buna onu aramak/yazmak da dahil olsun o zaman, utanılacak bir şey olmayabilir ama iletişimi sürdürmeyi çalışmak en basit haliyle yaptığınız. Nasıl olsa artık son kez görmüşsünüz, sınav sizin irade sınavınız bundan sonra

Yardım etmeye çalışıyorsunuz yanlış anlayamam.Evet utanıyorum bunlardan ama yapıcak bişeyim yok.Zıtlaştığı zamanlarda oldu aslında adı gibi emin onu zor durumda bırakmıyacağımdan.Sadece kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor belkide.bilmiyorum
Sana bir abla tavsiyesi sen yine de kimseye sonsuz güvenme olur mu ?
Hiç beklemediğin anda , hiç beklemediğin insanların bambaşka yüzleri ile karşılaşabiliyor insan .
Hakkında hayırlısı olsun , sadece duygularınla hareket etme , mantığını da devreye sokarak kararlar almanı öneririm . Böylelikle hata yapma olasılığımız biraz daha azalır .

Umarım, buna onu aramak/yazmak da dahil olsun o zaman, utanılacak bir şey olmayabilir ama iletişimi sürdürmeyi çalışmak en basit haliyle yaptığınız. Nasıl olsa artık son kez görmüşsünüz, sınav sizin irade sınavınız bundan sonra

Haklısınız.Gece olunca yazardım hep genelde senden nefret ediyorum diye başlardım konuşurdumda konuşurdum.kimi zaman terslerdi kimi zaman haklı olduğumu söylerdi.ertesi sabah keşke yazmasaydım derdim.teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için

Sana bir abla tavsiyesi sen yine de kimseye sonsuz güvenme olur mu ?
Hiç beklemediğin anda , hiç beklemediğin insanların bambaşka yüzleri ile karşılaşabiliyor insan .
Hakkında hayırlısı olsun , sadece duygularınla hareket etme , mantığını da devreye sokarak kararlar almanı öneririm . Böylelikle hata yapma olasılığımız biraz daha azalır .

Onu tanıdığımdan beri yaptığım hiçbirşeyin mantıklı olmadığını biliyorum.Keşke şu zamana kadar aklımın söylediklerini yapsaydım abla.o kadar pişmanım ki.

Back
X