20 yaşındayım. Ben bundan 3 yıl önce lise 3 giderken aşık oldum. Hersey guzeldi ayni okuldaydik beraberdik sürekli mutluyduk. Sonra o mezun olup ise girdi benim yaz stajim başladı. Beni çok arzuladığıni söyledi. Seviyordum kabul ettim. Ama sonra vazgecti eger kendisine birsey olursa benim cok zor durumda kalacagimi soyledi.ama degisen birsey olmadi biz Birlikte olduk. Oda bende karşı cinsin vücudunu ilk birbirimizde keşfettik.sonrasinda ikimizden birinin evi boş olduğunda bu böyle devam etti. Ben söz dinlemiyordum sigara icmemi istemiyordu ben iciyordum arkadaşlarım cagirdiginda ona sormayı unutup gidiyordum. Bunlardan dolayi kavga ediyorduk hep. Sonrasında ben adetimin geciktigini farkettim test yaptım evet hamileydim.dunya başıma yikildi aileme söylemeden bundan kurtulmamin hiçbir yolu yoktu yaşım dolayisiyla. Yinede gizledim bir süre. Ona söyledim kahroldu karşımda ağladı ben bunu sana nasıl yaptım diye ben o an ailemi dusurecegim durumun siniriyle bağırdım kavga ettim bu çocuğu nasıl istemiyorsam senide istemiyorum nefret ediyorum senden ağzıma ne geldiyse söyledim. O an hissettim kaybetmistim onu. Bu söylediklerimden ilerde pişman olcaktim.kimseye söyleme ben halledicem bi şekilde dedi. Kabul ettim çaresiz. Gebelik testini atmayı unutmuşum yatağımin altında annem buldu.kiyamet koptu evde. Keşke olseydim dedim. Ben babamsiz büyüdüm annem beni tek başına büyüttü veHer konuda sahip çıktı. Kimseye muhtaç etmedi. Düzgün bir kadındır. Ona mesaj attım ben anneme söyledim dedim. Sonrasında annem telefonumu aldı. 3-4 gün konusamadik.persembe günü staja devam etmeye gittim. Bir arkadaşım vardı dostum sandığım. Sürekli ağlıyordum.ona anlattım. Yanımda zannediyordum. Öyle olmadığını bir sene sonra öğrendim. Erkek arkadaşımla konuştuk ne düşünüp söyledin dedi biran once evlenelim diye mi biz nasıl bakicaz bi eve benim aldigim 1000 lira maasla mi dedi. Bişey diyemedim katil olduk bütün vebali benim boynuma dedi. Sonra bir veya iki kez görüştük. Sonrasında ayrıldık. Bana yasattıkları yüzünden yüzüme bakamiyormus dayanamıyormus .biliyordum beni sevdiğini. Tamam dedim git ama birgün hiç gelmeyeceğine söz ver bana bende ona göre kurayim hayatımı dedim. Veremedi. Daha sonra ara ara hep ben aradım ben yazdım. Yaz bitti o üniversiteye başladı ben liseye devam. Okula başlayınca öğrendim o yanımda sandığım arkadaşım kurtajimi herkeze anlatmış. .... yazdı Beğendinmi yaptığını kimsenin yüzüne bakamicaz kendim önemli değil insanlar senin için neler dicek dedi. Yanımda olsaydın yanlız birakmasaydin senin omzunda aglasaydim kimse bilmezdi dedim. Aralık ayında biri girdi hayatıma. İyi biriydi. Annem bunu öğrenince beni babamin evine gönderdi. Ben yapamadım hem annemsiz hem onsuz yaşamak istemedim. İntihar ettim birsürü ilaç içtim.ona mesaj attım helallik istedim. Deliye döndü. Ama Olmadı amcam bulmuş beni hastahanede yattım 5 gün. Yalvardim gelmesi için gelmedi. Ama hayatıma giren öbür çocuk biran bile başımdan ayrılmadı. Ben orda anladım beni asıl sevenin kim olduğunu ama yalan soylemedim.herseyi tek tek anlattım. 1 yıl oldu bana elini bile sürmedi ve hala beraberiz.neyse hastaneye gelmedi. Ne gelir elden ağladım günlerce düşündüm. Annemle barıştım hayatımı düzene sokmaya karar verdim. 2013 aralik ayından bu yanat düzenliydi annem erkek arkadaşımi biliyordu ciddi olduğumuzu biliyordu erkek arkadasimin ailesi beni kendi kızları gibi seviyordu annesi bana Atkilar örer sürekli.ben ara ara yazardım ona nasıl olduğunu sorardim gelmeyecegibi bildim halde çağırirdim son kez gormek için. Bana eğer hayatında yeni birisi olmasaydi ben seni bekliycektim universitemiz bitince kacardik dedi defalarca. Öyle devam etti hersey. Bu hafta Salı gecesi Profil hesabina girdim o hastane yatağında. Ailesi yanında. Sok oldum. Benden tam bir yıl sonra aynı hastanede yatıyor. Gitmekten gitmemek arasındaki savasimi gitmek kazandı. Gitmez olaydım. Odasının önünden geçtim önce içerisi musait mi diye bakmak için gördü beni. Girdim odaya. Hemen doğruldu elimi uzattim geçmiş olsun dedim sıktı elimi çekti kendine doğru beni öptü. O kokuyu almak cigerimi parçaladı inanin.durumunu sordum 5 dakika durdum .benim sevgilimken bile gozleri bana oyle bakmamisti.dayanamadım sonra tekrar geçmiş olsun dedim kalktım öptü yine beni ve ağlayarak çıktım. Biliyorum ona son dokunusumdu.telefondan konuştuk biraz daha durmani isterdim dedi. Dayanamadım dedim. Onu ne zaman görsem en Baştan aşık olduğumu söyledim. Oda Bu bişeyi değiştirmez Yüzüklerin var parmağında sen onunla ben yanlız olucem senin hayatını mahvettim senden çocuk yapıp seni bıraktım bunun yükünü tasicam ömür boyu dedi. Sen benim için bu değilsin ben senin için neyim dedim bunu söylersem kafan karışacak bilme dedi ustelemedim.defalarca Özür diledi. İyiki geldin dedi ama birdaha gelme srni senenin peşinden git sevgilile mutlu ol dedi. Bende sevgililerinle mutlu ol dedim. Ben hepsinden ayrıldim çünkü onlara ait değilim dedi. Nereye aitt olduğunu Biliyormusun dedim. Evet ama onu çok kırdım yüzüne zor bakıyorum birdaha yapamam onunla dedi. Ben seni seviyorum dedim bende seni seviyorum dedi. Birdaha bişey yazamadım. Konusamadim nefes alamadım çünki. Benim yaşadıklarım bunlar. Bi yanda beni kabullenmis beni deli gibi seven bir adam var öbür yandan beni seven ama yariyolda bırakan benim olesine aşık olduğum bir adam. Şuanki sevgilimden ayrılsam biliyorum beraber olacağımızı. Ama nasıl olucak nasıl beni seveni uzmenın verdigi vicdan azabiyla aşkımı yasiycam.aileme nasıl onu bu sizin damadiniz diyecem. Nasıl onların tepkilerine karşı güçlü durucam.bilmiyorum.19 yasindayim ve artık yoruldum. Annemi dusunmesem tek evladı olmasam kiyarım canıma. Lütfen bana yardım edin
Son düzenleyen: Moderatör: