Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları yardima ihtiyacim var

esra_berk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
85
0
46
Ankara
Merhaba kizlar bisey danismak istiyorum. Yakinda oglumun 1 yas dogum gunu var. Bir kac yerde gordum bebeklerin tisortlerinde 1 yasinda yaziyo mesela oglumun adi bertug. Tisorrun onunde bertug 1 yasinda yazmak istiyorum nasil yapabilirim sadece bir yerde okudum keceden yapiyorlarmis baska fikri olan varmi acaba. Cok merakliyim onu yapmaya cunku

Merhaba kizlar bisey danismak istiyorum. Yakinda oglumun 1 yas dogum gunu var. Bir kac yerde gordum bebeklerin tisortlerinde 1 yasinda yaziyo mesela oglumun adi bertug. Tisorrun onunde bertug 1 yasinda yazmak istiyorum nasil yapabilirim sadece bir yerde okudum keceden yapiyorlarmis baska fikri olan varmi acaba. Cok merakliyim onu yapmaya cunku

baskı yaptırabilirsinn

Keçe de olabilir parça kumaşlar da (tabi küçük parça kumaşları nerde bulacaksın zor mesele, belki küçülmüş eski kıyafetlerinin kumaşlarından harfler yapabilirsin) Olmadı örgü ipleri al renkli renkli önce tişörtün üstüne şablonu çıkar sonra çizgilerin üstünden iplerle geç her harfe farklı renk iple geçebilirsin :)

Back