• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var.... =(

ewet cnm bende aynı sekilde okuluma dewam edicem. sadece ilerde denemedim die pişman olmak istemiyorum.. =)

cewremden olumsuz tepki aldıkca hewesim kacıyor cnm aslında haklılar yıllarca sayısal okuyorlar ilk denemelerinde olmuoyr ben hiç görmedim mümkün değilmiş gibi geliyor =( ama sana yardmcı olucam cnm motive ederm burdan =)

cewremden olumsuz tepki aldıkca hewesim kacıyor cnm aslında haklılar yıllarca sayısal okuyorlar ilk denemelerinde olmuoyr ben hiç görmedim mümkün değilmiş gibi geliyor =( ama sana yardmcı olucam cnm motive ederm burdan =)

cnm ben de hevesini kırmak istemem ama ea olduğun için eskiden 0.3 le çarpılıyodu ama yeni sistemi hiç bilmiyorum eğer ea olman sorun yaratmıcaksa bence istersen başarırsınkaydirigubbakcemile5
keşke en başında sayısal seçseydin cnmbilmiyorumkismile
saol cnm gerçekten motive ediyosun ama sen de çalış bak tembellik yok:olmaz:kaydirigubbakcemile5

zor cnm beni boswer =) fazla uzaklasma bari yakınız izmirde kal yada cbü tıpa gel =)))

opuyorumnanaktan
benim de zor cnm o yüzden heveslenmiyorum sadece kendimi denicem diyorum:emir_bebek:
izmir dışı yazmam ztn ben cbü eğitimi bile yazmadım yurtta kalmam gerekicek diye cnm

Son düzenleme:
Ya da yok ya ne tekrar denemesi :) Tekrar tekrar yaşayamam ders sıkıntısını. En iyisi bu yaz Kpss'ye hazırlanmakk.. ;)

keşke universiteye gitmeden bölümleri tam olarak incelesek ama bence azmederseniz yapabilirsiniz kızlar

canım belli ki çok istiyosun.klasik olucak ama istemek başarmanın yarısı derler ki bence doğru a.s
ayrıca okuluma da bir yandan devam edicem diyosun,kaybediceğin ne olabilir ki,en azından bir dene. denemezsen yıllar boyu acaba bi şansımı denesem kazanabilir miydim diye düşünüceksin.ama olmayınca da ucunda ölüm yok ya,denedim en azından içimde kalmadı dersin boshayallersmile
ben de mesela sınıf öğretmenliğindeyim.bitirip doğu görevimi yaptıktan sonra rehberlik ve psikolojik danışmanlık üzerine yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.boshayallersmile

Umarım başarırsın cnm, ama iktisad okuyorum demişsin Tıp okuyacaksan puanında bir kırılma olmayacak mı bilmiyorumkismile ? Gerçi yeni sistemi hala anlamış değilim geçen yıl ki sistem gibiyse biraz zorlanabilirsin, ama eğer özel üni. gitme imkanın varsa ıstanbul Bilim ve Haliç üni.'lerin puanları düşük diye biliyorum. vereliniortak

Back