Yardıma ihtiyacım var boşanmalı mıyım ? Bunlar boşanma sebebi mi

Anladım bunun vermiş olduğu eziklik hissi de belki size olan ilgisizliğin sebebidir çok zor bir karar ama bence bu kararı bir psikologla alsanız daha iyi bebeğin küçük olması bir yerden avantaj babasıyla pek bi alışmışlığı bağlılığı olmayacak bi yandan da babasıyla arası biraz açılacak bu konuyu eşinizlede konuşun tepkisine bakın boşanma konusundaki ona göre ya ikiniz ya siz bi yardım alın uzman birisinin görüşü tabiki farklıdıe

Eşiniz bariz saygısız ve sevgisiz bur insan , kendinizi tüketmeyin bu adam için ...

Önce baş başa, aşılmazsa da ailelerinizle konuyu ve beklentilerini konuş ya da konuşmayı dene. Baktın olmuyor, hiç uzatma canım, tabiri caizse cicim aylarında bunu yapan ilerleyen zamanda burnundan getirir, hep diyorum ama taviz tavizi doğurur. Bebeğin küçük, kendine gayet güzel bir hayat kurabilirsin.

Konudan bagimsiz ama evlenip bi kac ay sonra cocuk yapmak bu yuzden cok yanlis iste. Baba degil koca degil. Ne desem bos olan cocuga oluyo iste

Peki muhabbetiniz nasil? Her zaman mi bu sekildesiniz

Bosan. Annene yaptıkları ayıp. Neden ailenin parasinin eşin yiyor da kendi taşın altına elini kolunu koymuyor

Tam bir kazma

Ben iki buçuk yıldır evliyim sanırım kendi derdimi anlatsam kendi derdini dert saymazsin. Ben görücü usulü evlendim ve kaynanamlarla oturuyorum hala çocuğum yok kaynanam kumam gibi kocam ilgisiz ben konusmazsam o başını telefondaki oyundan kaldırıp nasılsın diye sormayacak ailem başka bı ilde baya uzak bı il yakında olan akrabalarim da maalesef kaynanamın yüzünden beni görmeye gelemiyorlar halamla. Yada teyzemle konuşsam seytanlik yapıyor aklini dolduruyorlar diyor kaynanam kocam ayriyettten çok pısırık annesine babasına karşı gıkı çıkmaz onların yanında annesi babasını haklı çıkarır odaya gelince kafasına yorganı çeker hiç bir şey olmamış gibi uyur ha başka bir konu kocam beni defalarca sosyal medyadan aldattı başkalarıyla müstehcen içerikli mesajlaşmis yani bilmiyorum annemin de hiç şansı yoktu annenin kaderi kızının çeyizi olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…