Yardım

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.337
428
Canlar kaç aydır çok sık küçük tuvalete çıkıyorum bide sanki cam kesiği gibi yanıyo doktora gittim hippurin diye ilaç verdi ama geçmedi dahada fazlalaştı vize haftam okula gidince çok sıkıntı oluyo ya tuvaletten çıktıktan sonra bile var gibi bi his oluyo dışarı çıkamaz oldum doktora da gittim geçmedi konunun yeri burası mı emin de olamadım bu sorunu yaşayanlar yardım edin lütfen:mad:

Son düzenleme:
Ünide bende de vardı..hatta bikaç kez altıma kaçırmıstim...bi anda tuvaletim geliyodu...gelmesiyle kaçması bir oluyodu..hani tutma süresi olur ya o yoktu...ve sık sık oluyodu..ama doktora gitmemistim..kendiliginden gecti...galiba idrar yolları iltihabıydı..ben öyle düsünüyodum...sıcak giyin..

Sistit ( idrar yolu enfeksiyonu) olmuşsun ve antibiyotiksiz geçmeyebilir.

Kamuya acik wc lerde cok cok dikkat et ve bol su ic

Antibiyotik kullanman lazım
Büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu
Hippurin diye bi ilaç kullandım geçmedi
Ünide bende de vardı..hatta bikaç kez altıma kaçırmıstim...bi anda tuvaletim geliyodu...gelmesiyle kaçması bir oluyodu..hani tutma süresi olur ya o yoktu...ve sık sık oluyodu..ama doktora gitmemistim..kendiliginden gecti...galiba idrar yolları iltihabıydı..ben öyle düsünüyodum...sıcak giyin..
zor yetişiyorum ya evden çıkmadan giriyorum okula gidene kadar zor duruyorum bebek gibi bez bağlıcam o olucak en sonunda ya:KK53:

İlaç verdi tahlilsiz geçmedi dahada kötü oldum

Başka bir doktora daha gidin
Bende de olmuştu hem tahlil hem de taş ya da kum olabilir mi diye ultrason ve film çekilmişti
Neyse çok şükür sadece idrar yolları enfeksiyonu çıktı Antibiyotikle geçmişti

Tekrar git doktora. Gecmedigini soylediginde baska bir tedavi dener.
Ve ayrıca yasadiginiz sistit olmasi muhtemel. Eger tedavi edilmezse böbrek yetmezligine kadar gider. Gecikmeden gidin doktora

Bi süre daha dr a gitmezseniz aşırı enfeksiyondan ateşlenip dr a gidemiyecek duruma gelebilirsiniz çok tehlkeli ihmal etmeyin.

Başka bir doktora daha gidin
Bende de olmuştu hem tahlil hem de taş ya da kum olabilir mi diye ultrason ve film çekilmişti
Neyse çok şükür sadece idrar yolları enfeksiyonu çıktı Antibiyotikle geçmişti
Gidicem tekrar artık yolda yürüyemez oldum gözüm tuvalet arıyo:KK53:

muhtemelen sistit geciriosunuz antibiyotik kullanmaniz gerekebilir doktor tahlil yapmadan direk tahmin yoluyla ilac vermis iyi hos etmis ama tahlil yaptirmanda da fayda var.

muhtemelen sistit geciriosunuz antibiyotik kullanmaniz gerekebilir doktor tahlil yapmadan direk tahmin yoluyla ilac vermis iyi hos etmis ama tahlil yaptirmanda da fayda var.
İdrar yolu enfeksiyonu dedi ilaç verip yolladı valla tuvalete gitmek istemiyorum artık yok böyle bi yanma vize haftam bide sınavda bile duramıyorum :KK23:

Tahlilsiz nasıl ilaç verdi ki :KK43:
Doktorunuzu değiştirin. Vizelerinize odaklanmanız lazım. Kısa zamanda geçer inşallah.
O doktora ne denir ki yani bi dahada gitmem zaten dışarda tuvaletten çıkamıyorum bugün eve zor geldim yani halbuki 15 dk bile olmamıştı gireli

Back
X