saçlarımı şu ana kadar hiç boyatmadım kendi rengi koyu kestane ama artık değişikli,k istiyorum siyaha veya siyah maviye boyatsam acaba nasıl olur ? yapan varmı?
birde saclarım cok dökülüyor kına ile mi boyasam karar veremedim fikir verir misiniz?
teşekkürler.
aklın varsa siyaha bulaşma siyahtan kurtulmak için yüzlerce konu açıldı burda:) ten ve göz rengini yazmadıgın için bilemiyorum sana ne yakışır ne yakışmaz.
gözlerim kahve tenim kumral ya aslında ben istemiyorum erkek arkadaşım tutturdu boyat diye değişik olsun diye ama kuaför de sac rengi cok güzel hiç elleme diyor
gözlerim kahve tenim kumral ya aslında ben istemiyorum erkek arkadaşım tutturdu boyat diye değişik olsun diye ama kuaför de sac rengi cok güzel hiç elleme diyor
bende istiyorumda cesaret eedemiyorum boyatıncada sertleşir diye korkuyorum arkadaşlarımın sacları hep boya semsert keci gibi :) benimkiler yumuşacık bu yorumları okutuyumda vazgeçsin bu sevdadan
saçın kestane rengiymiş zaten bi de siyah yaparsan uzun süre değişiklik yapamassın saçını açmak zorunda kalırsın sakın yapma derim kumral tonları yada daha açık tonlar da boyamanı tavsiye ederim
Valla ortalama 4 yıldır siyah kullanan biri olarak beyaz tenliysen çok güzel duruyo hatta cilt sorunlarını kapatıyo ama koyu tebnlilere pek yakışmıyo ama siyah saçın hele mavi siyhahın kullanımı çok zor ilk 5-6 yıkamada acaip koyu renkte boyalar izler bırakıyo yastık havlu hatta gömlek tişört yakarı terledikçe mahvoluyo tabi artık deterjanlar bu lekeleri çıkartıyo ama bakımı zor brn saç rengimi değiştirmeden önce photoshopta hep denem yaparım etkili oluyo
ben şunu söyleyebilirim boyalar üzerinde ki renkten koyu tutuyor her zamn siyah saça daha açık br renk uygularsan daha ii olur diyebilirim açıkkahve tonları olmalı bence