yardım !!!! resimli ıkırdak ekletip burun sırtı kalınlaştıran

organikmavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
297
65
48
33
merhabw arkadaşlar geçen yaz ameliyat oldum çok sorunlu bir burnum yoktu hafif bir kemer odamsadec yandan belliydi önden gayet orantılı bir burnum vardı kemeri alın doğal olsun dememe rağmen ameliyattan sonda çok mutsuz oldum burnum kaldırılıp kısaltıldı ayrıca 6 ay içinde başka sorunlarda çıktı nefeste iyi alamıyorum ters v vb şekil bozuklukları oluştu çok pişmanım oldu bir kere revizyon düşünüyorum bırın sırrını kalınlaştıran burnu indirip uzatan ciddi anlamda memnun olanlar varsa lütfen yardımcı olun doktor öner'ileriyle doktorumun ismini merak eden varsa özelden söyleyebilirim ben yandım siz yanmayın çok iyi araştırın size tavsiyem simülasyon çalışması yapmayan doktora güvenmeyin bizzat hastaları ile görüşün çok iyi araştırın herkese bol şans

kıkırdak zaten sertleşip kemik olmuyor mu
olabilir. ama bence kemik gibi zarif bi görüntü olmuyo önceden kemik olan yer yine kemik olmalı bence barış çakır sihirli kemik tozu yazısını okumanı tavsiye ediyorum gerçi okudum net olarak bi şey anlayamadım ama dediğim şeye benziyo gibi. kemik tozuyla çene implantı yapılabiliyosa burun için de yapılabilir diye düşünüyorum

bilmiyorum ilk başlarsa kalkıklıgını takıyordum şuan sırtında çok oyulmuş şişlerbinşbfe belli oldu hiç değmedi çektiğim sıkıntıya verdiğim paraya çok sorunlu burnu olmayanlar olmasın bu ameliyatı hafif kusurlar düzelsin nefesim de kötüydü et var dediler inan'ın şimdi daha kötü nefesimde Allah'ın sopası yok

Merhaba canim gecmis olsun.iyi bir doktor halleder bunu.dizi dizi estetik operasyon gecirmis biri olarak soyleyim sana: kesinlikle uzulme,sorunun hallolacak bir şey....benim şuan burun sirtimda ekleme var.kulaktan kikirdak eklendi.henuz 3.gunum.alcim ciksin yazarim sana.başta doktorum bana,kaburgadan kemik alip eklicem demisti.narkozdan uyaninca , kulaktan aldigini, ameliyat sirasinda kaburgaya gerek duymadigini soyledi..bu konuda alternatif cok.kafana takma ciddi soyluyorum.hallolacak birsey.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun inşalalh istediğiniz gibi sorunsuz içinize sinen bir ameliyat olur .tek korkum her ameliyatta burun daha da mı küçülür bu yüzden cesaret edemiyorum revizyona ama bir yandan da aklımı kurcalıyor belki düzelecek daha iyi olucak diye .şuan büyük bir ikilemdeyim

merhaba ben de tam bunu merak ediyorum. eklenen kıkırdak acaba sonraki asamada sorun yaratıyormu bilginiz var mı

Ekleme yapildiginda burun asla kuculmez,buyur.cunku zaten amaç budur.senin demek istedigin,dokularin zarar gormesi sanirim.yanlis ve cok fazla operasyonlar dokuya zarar verir.benim burun icin 3.operasyonum hic bisey olmadi cok sukur.sadece kapali teknik operasyon yapan bir doktor yuzunden burun kanadim cökmustu.onuda şuanki doktorum kikirdak ekleyerek duzeltti.gorecez bakalim alci cikinca....ikilemde kalacak birsey yok.burnun eskisinden daha kotu olmaz.baksana ya dumduz olmus sırt kismi...Guvenilir bir doktor bul ve hemen kurtul bu psikolojiden

merhaba ben de tam bunu merak ediyorum. eklenen kıkırdak acaba sonraki asamada sorun yaratıyormu bilginiz var mı

bir arkadaşım küçükken düşüp burnunu kırmış. ameliyat olduğunda doktor, burnunun içi kırık doluydu demiş. arkadaşım da kaburgasından kıkırdak eklendi burnuna. doktor iyi ise sorun olacağını düşünmüyorum.

arkadasınızın burnu kıkırdak ekledniği için yapay duruyor mu peki

Benim burnun ilk zamanlar ters v gibi çıkıyordu yani anlamıyorum şuan o fotoğraftaki kadar kötü değil sanki yanda ben mi alıştım bilmiyorum ters v de çıkmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…