yardım !!!! resimli ıkırdak ekletip burun sırtı kalınlaştıran

Merhaba, revizyonu kime oldunuz? Şimdi nasıl durum? Memnun musunuz?

Merhaba, revizyonu kime oldunuz? Şimdi nasıl durum? Memnun musunuz?
Cokuk gitti ama sislerim inince bir kemik cikintisi kaldi.doktorumdan memnun degilim.yazdigimda 3. Gunummus .suan 6 ay oldu.kemik kaynadi tuttu tmm ama cikinti olustu.uzman ellere emanet edin kendinizi.ismini ozelden atarim

Şuan daha iyi ters v çıkmıyor artık Fotoğraflarda çoğu doktor da iyi gerek yok diyor ama nefes problemim hala var hatta daha kötü sebebi de konkalarım alerjikmiş te bilmem ne hiç inandırıcı gelmiyor eskiden çok iyi nefes alıyormuşum meğer

Merhaba ameliyat oldunuzmu?bendede burun sırtı fazla alınmış kıkırdakla yükseltme oluyormu gercekten olan örnekler bulabildinizmi? Keşke bu foruma daha önce baksaydım.

Kime oldunuz memnun musunuz hala

Cokuk gitti ama sislerim inince bir kemik cikintisi kaldi.doktorumdan memnun degilim.yazdigimda 3. Gunummus .suan 6 ay oldu.kemik kaynadi tuttu tmm ama cikinti olustu.uzman ellere emanet edin kendinizi.ismini ozelden atarim
Bana da atar mısınız ismini cıkıntı cop mu sıkıntılı

Size kendi doktorumu tavsiye ederim. Tam da sizin aradığınız tipte operasyon yapıyor ve nefes süperrr. Üstelik de çok makul ücretlerle. Op. Dr. İlhan Eğilmez i araştırın. Sonuçtan memnun olursunuz. Ben ve ona gönderdiğim 5 hostes arkadaşım çok mutlu

Revizyon muydu? fotoğraf paylaşır mısınız?

Merhaba canım benimde aynı sorunlarım olmustu. 1 yıl 2 ay gecti aradan ve bugün revizyon oldum aynı doktoruma kulagımdan kıkırdak aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…