- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 33
- Konu Sahibi organikmavi
Ama nefes problemim hala devam ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba doktorunuzun adi nedir acababunu yapan da burda adı geçen doktorlarda biri neyazık ki
Merhaba kulaktan kikirdak alininca agri oldumu peki kulak seklinde bozulma filan olmadi dmi .Benim burnun ilk zamanlar ters v gibi çıkıyordu yani anlamıyorum şuan o fotoğraftaki kadar kötü değil sanki yanda ben mi alıştım bilmiyorum ters v de çıkmıyor artık
Merhaba ben revizyon olmadım daha yanlış anladınız galiba mesajımı olmayı düşünüyorum henüz araştırma aşamasındayımMerhaba kulaktan kikirdak alininca agri oldumu peki kulak seklinde bozulma filan olmadi dmi .
Merhaba canim gecmis olsun.iyi bir doktor halleder bunu.dizi dizi estetik operasyon gecirmis biri olarak soyleyim sana: kesinlikle uzulme,sorunun hallolacak bir şey....benim şuan burun sirtimda ekleme var.kulaktan kikirdak eklendi.henuz 3.gunum.alcim ciksin yazarim sana.başta doktorum bana,kaburgadan kemik alip eklicem demisti.narkozdan uyaninca , kulaktan aldigini, ameliyat sirasinda kaburgaya gerek duymadigini soyledi..bu konuda alternatif cok.kafana takma ciddi soyluyorum.hallolacak birsey.
Merhaba, revizyonu kime oldunuz? Şimdi nasıl durum? Memnun musunuz?Merhaba canim gecmis olsun.iyi bir doktor halleder bunu.dizi dizi estetik operasyon gecirmis biri olarak soyleyim sana: kesinlikle uzulme,sorunun hallolacak bir şey....benim şuan burun sirtimda ekleme var.kulaktan kikirdak eklendi.henuz 3.gunum.alcim ciksin yazarim sana.başta doktorum bana,kaburgadan kemik alip eklicem demisti.narkozdan uyaninca , kulaktan aldigini, ameliyat sirasinda kaburgaya gerek duymadigini soyledi..bu konuda alternatif cok.kafana takma ciddi soyluyorum.hallolacak birsey.
Cokuk gitti ama sislerim inince bir kemik cikintisi kaldi.doktorumdan memnun degilim.yazdigimda 3. Gunummus .suan 6 ay oldu.kemik kaynadi tuttu tmm ama cikinti olustu.uzman ellere emanet edin kendinizi.ismini ozelden atarimMerhaba, revizyonu kime oldunuz? Şimdi nasıl durum? Memnun musunuz?
Merhaba ameliyat oldunuzmu?bendede burun sırtı fazla alınmış kıkırdakla yükseltme oluyormu gercekten olan örnekler bulabildinizmi? Keşke bu foruma daha önce baksaydım.merhabw arkadaşlar geçen yaz ameliyat oldum çok sorunlu bir burnum yoktu hafif bir kemer odamsadec yandan belliydi önden gayet orantılı bir burnum vardı kemeri alın doğal olsun dememe rağmen ameliyattan sonda çok mutsuz oldum burnum kaldırılıp kısaltıldı ayrıca 6 ay içinde başka sorunlarda çıktı nefeste iyi alamıyorum ters v vb şekil bozuklukları oluştu çok pişmanım oldu bir kere revizyon düşünüyorum bırın sırrını kalınlaştıran burnu indirip uzatan ciddi anlamda memnun olanlar varsa lütfen yardımcı olun doktor öner'ileriyle doktorumun ismini merak eden varsa özelden söyleyebilirim ben yandım siz yanmayın çok iyi araştırın size tavsiyem simülasyon çalışması yapmayan doktora güvenmeyin bizzat hastaları ile görüşün çok iyi araştırın herkese bol şans
Yaza düşünüyorum daha olmadımMerhaba ameliyat oldunuzmu?bendede burun sırtı fazla alınmış kıkırdakla yükseltme oluyormu gercekten olan örnekler bulabildinizmi? Keşke bu foruma daha önce baksaydım.
Kimler var aklınjzda naptınız benzer sorunları yasıyorumBurun sırtı nerdeyse düzleşmiş. Ben de revizyon için doktor araştırıyorum. Aklımda birkaç kişi var ama yüzyüze görüşmedim daha.
Kime oldunuz memnun musunuz halaMerhaba canim gecmis olsun.iyi bir doktor halleder bunu.dizi dizi estetik operasyon gecirmis biri olarak soyleyim sana: kesinlikle uzulme,sorunun hallolacak bir şey....benim şuan burun sirtimda ekleme var.kulaktan kikirdak eklendi.henuz 3.gunum.alcim ciksin yazarim sana.başta doktorum bana,kaburgadan kemik alip eklicem demisti.narkozdan uyaninca , kulaktan aldigini, ameliyat sirasinda kaburgaya gerek duymadigini soyledi..bu konuda alternatif cok.kafana takma ciddi soyluyorum.hallolacak birsey.
Kime revizyon oldunuz benzer sıkıntılar var bendehayır olur mu hiç. çok güzel burnu. dedim ya doktora göre değişir sonuç. barış çakır'dı onun doktoru.
Bana da atar mısınız ismini cıkıntı cop mu sıkıntılıCokuk gitti ama sislerim inince bir kemik cikintisi kaldi.doktorumdan memnun degilim.yazdigimda 3. Gunummus .suan 6 ay oldu.kemik kaynadi tuttu tmm ama cikinti olustu.uzman ellere emanet edin kendinizi.ismini ozelden atarim
ben revizyon oldum diye bir şey yazmadım.Kime revizyon oldunuz benzer sıkıntılar var bende
Size kendi doktorumu tavsiye ederim. Tam da sizin aradığınız tipte operasyon yapıyor ve nefes süperrr. Üstelik de çok makul ücretlerle. Op. Dr. İlhan Eğilmez i araştırın. Sonuçtan memnun olursunuz. Ben ve ona gönderdiğim 5 hostes arkadaşım çok mutlumerhabw arkadaşlar geçen yaz ameliyat oldum çok sorunlu bir burnum yoktu hafif bir kemer odamsadec yandan belliydi önden gayet orantılı bir burnum vardı kemeri alın doğal olsun dememe rağmen ameliyattan sonda çok mutsuz oldum burnum kaldırılıp kısaltıldı ayrıca 6 ay içinde başka sorunlarda çıktı nefeste iyi alamıyorum ters v vb şekil bozuklukları oluştu çok pişmanım oldu bir kere revizyon düşünüyorum bırın sırrını kalınlaştıran burnu indirip uzatan ciddi anlamda memnun olanlar varsa lütfen yardımcı olun doktor öner'ileriyle doktorumun ismini merak eden varsa özelden söyleyebilirim ben yandım siz yanmayın çok iyi araştırın size tavsiyem simülasyon çalışması yapmayan doktora güvenmeyin bizzat hastaları ile görüşün çok iyi araştırın herkese bol şans
Revizyon muydu? fotoğraf paylaşır mısınız?Size kendi doktorumu tavsiye ederim. Tam da sizin aradığınız tipte operasyon yapıyor ve nefes süperrr. Üstelik de çok makul ücretlerle. Op. Dr. İlhan Eğilmez i araştırın. Sonuçtan memnun olursunuz. Ben ve ona gönderdiğim 5 hostes arkadaşım çok mutlu
Kim var peki aklınızda tavsiye verebilir mısnızben revizyon oldum diye bir şey yazmadım.
Cikinti kaldi.fakat cokuk yerim doldu ve guzel oldu...coken yere kikirdak cozum oluyor bunu net soyleyebilirim... fakat onu gectim, kulakta sorun var.ozelden yazdim.Bana da atar mısınız ismini cıkıntı cop mu sıkıntılı
Merhaba canım benimde aynı sorunlarım olmustu. 1 yıl 2 ay gecti aradan ve bugün revizyon oldum aynı doktoruma kulagımdan kıkırdak aldı.merhabw arkadaşlar geçen yaz ameliyat oldum çok sorunlu bir burnum yoktu hafif bir kemer odamsadec yandan belliydi önden gayet orantılı bir burnum vardı kemeri alın doğal olsun dememe rağmen ameliyattan sonda çok mutsuz oldum burnum kaldırılıp kısaltıldı ayrıca 6 ay içinde başka sorunlarda çıktı nefeste iyi alamıyorum ters v vb şekil bozuklukları oluştu çok pişmanım oldu bir kere revizyon düşünüyorum bırın sırrını kalınlaştıran burnu indirip uzatan ciddi anlamda memnun olanlar varsa lütfen yardımcı olun doktor öner'ileriyle doktorumun ismini merak eden varsa özelden söyleyebilirim ben yandım siz yanmayın çok iyi araştırın size tavsiyem simülasyon çalışması yapmayan doktora güvenmeyin bizzat hastaları ile görüşün çok iyi araştırın herkese bol şans