- 31 Ocak 2011
- 164
- 7
- 296
- Konu Sahibi mehtap0428
-
merhabalar ben polikistik over hastasıyım 5 yıldır doktor doktor ugrasmamıza ragmen bir sonuca ulasamamıstık en sonundo doktorlar tüp bebek diyorlardı bizde bu yaz sonu düşünüyorduk.ama dün ögrendim ki hamileyimmm 5 hafta 5 günlük daha miniciksize sorum aranızda polikistik over hastası olupta hamile kalan ve dogum yapan arkadaslarda var mı lütfen bu benım ıçin çok önemli....çünkü yaklaşık 2 sene önce doktorun biri bana senin gibi hastaların dogumu çok zor oluyor şeker tansiyon çok çıkıyor (allah korusun) komayla doguma alınıyor demişti şimdi aklımda bu var ögrendigimden beri lütfen arkadaslar aranızda mutlaka benim gibi olan vardır beni de bilgilendirin lütfen......birde ıstanbul anadolu yakasında benım 9 aylık takıbımı yapıcak ve dogumuma girecek memnun kaldıgınız hastane ve doktor bilginiz var mı??? vee ayrıca müthişşş bir duygu rabbım herr isteyen kardelerimize aynı duyguyu tattırır inşallaahhhh
merhabalar ben polikistik over hastasıyım 5 yıldır doktor doktor ugrasmamıza ragmen bir sonuca ulasamamıstık en sonundo doktorlar tüp bebek diyorlardı bizde bu yaz sonu düşünüyorduk.ama dün ögrendim ki hamileyimmm 5 hafta 5 günlük daha miniciksize sorum aranızda polikistik over hastası olupta hamile kalan ve dogum yapan arkadaslarda var mı lütfen bu benım ıçin çok önemli....çünkü yaklaşık 2 sene önce doktorun biri bana senin gibi hastaların dogumu çok zor oluyor şeker tansiyon çok çıkıyor (allah korusun) komayla doguma alınıyor demişti şimdi aklımda bu var ögrendigimden beri lütfen arkadaslar aranızda mutlaka benim gibi olan vardır beni de bilgilendirin lütfen......birde ıstanbul anadolu yakasında benım 9 aylık takıbımı yapıcak ve dogumuma girecek memnun kaldıgınız hastane ve doktor bilginiz var mı??? vee ayrıca müthişşş bir duygu rabbım herr isteyen kardelerimize aynı duyguyu tattırır inşallaahhhh
canım bu benim ilk hamileligim ayrıca böyle birşeyi bana benim doktorum degil zeynep kamil has.tüp bebek bılgısı almaya gittigimiz bir doktor söylemişti..şu anda da aklıma gelmiyor degıl sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim ama sizin yorumlarınızı duyunca biraz rahatladım tesekkür ederim. zaten dogru dürüst bir doktor bulursam ayrıntısıyla konuşucam bu konuları..benım kılomda var sanırım kılomdan dolayı söylemişti doktor...sen kaç kiloyla hamile kalmıştın..ben şu an 71 kiloyumcanım bende polikistik over hastasıyım niye öyle bişey dedi doktorun anlamadım 2 buçuk yıl önce bi bebişim oldu ne onda bişey var ne bende allah ıma binlerce şükür ve şuan tedavisiz bi şekilde kendiliğinden 2.ye hamileyim:)birincisinde 2yıl tedavi görmüştüm.ama sakın korkma bişey olmaz allah ın izniyle allah ım eline almayı nasip etsin inşaallah:)
canım bu benim ilk hamileligim ayrıca böyle birşeyi bana benim doktorum degil zeynep kamil has.tüp bebek bılgısı almaya gittigimiz bir doktor söylemişti..şu anda da aklıma gelmiyor degıl sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim ama sizin yorumlarınızı duyunca biraz rahatladım tesekkür ederim. zaten dogru dürüst bir doktor bulursam ayrıntısıyla konuşucam bu konuları..benım kılomda var sanırım kılomdan dolayı söylemişti doktor...sen kaç kiloyla hamile kalmıştın..ben şu an 71 kiloyum
bılmıyorum belkı doktora kılom fazla geldı zayflamam için öyle söyledi bılmıyorum ama şimdi de aklıma acabaa diye takıldı işte bana bu kılonla hamıle kalırsan bırde pkolusun şekerin tansiyonun vs.çok sorunlar yaşarsın dediginde o has.çıktıktan sonra herşeyden vazgeçmek istemiştim bütün mücadelem bitmişti sanki... çok çükür bilinçli dok.lar ve eşim ayakta tuttular beni..çünkü zor çok zor o kadar ugraştan sıkıntıdan sabırdan sonra karsına geçip bir dok.öyle söylemesi çok zor..ama dedigin gibi bu bebek bize süpriz oldu tüm tedavileri bıraktıktan sonra olan bir mucizemiz bizim:) allah ın bize bir hediyesi rabbım herr isteyene verir inşallah.şu anki tek duam saglıklı bir evladım olması ve sorunsuz bir şekilde kucagıma alacak olmamya canim ne koması ne sorunu... alalhım ya böyle söleyen doktorları anlamıorum valla..bende pkosluyum ve gebe iken her usgede çıkıodu o polikistik overler ve bir sürü doktor baktı sonuçlarıma biride demediki bu polikistler sorun açar basına yada bebeğe zarar verir yada koma olur şeker olur v.s.. yani hiç adı anılmadı canım ya.. polikistik over olmak gebe kalamamak değilki artı polikistik over olup süprizle gebe kalan çooook fazla... vede sağlıklı bebekler dünyaya getirenler... böyle şeyleri kafana takma çok anlamsız.. sen şimdi yıllar sonra gelen bebeğine sevin canım :))) allah tamamına erdirsin işallah..
hayırlı olsun rabbım tamamını erdirsin canım..kaç senelik evlisin?bnde pkoluyum ve 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim dün doktoruma danıştım,bebeğe zararı olur mu dedim doktor pko hastalarının sorunu zor hamile kalmaları dedi ve sen bunu aşmışsın dedi bundan sonrasında sorun olmaz inşallah dedi.
fazla gözükmesekte biz varız buyur hoşgeldin:))Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kimse varmı acabaa
hayırlı olsun rabbım tamamını erdirsin canım..kaç senelik evlisin?
sagolasın canım inşallah rabbim kucaklarımızada almayı nasip eder..her isteyene nasip etsin inşallah2 yıllık evliyim canım.Allah razı olsun :) seninkide hayırlı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?