Bugün tam 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim erkek arkadasim bu bebeği çok istiyor benimde yaşımdan dolayı çok istiyorum bir daha olmaz ise korkusu var ben 33 yaşındayım bizim evliliğe tek engelimiz maddiyat daha yüzük alacak paramız yokken bebek oldu aslında polikistik over teşhisi konulmuş ve kilo vermediğim sürece hamile kalamazmisim doktorlara göre tabi 3 ay doğum kontrol kullandım kestim ikinci ayında bakireyken kazaya kurban gittim . Şimdi benim sorum bebeğim için dugunsuz derneksiz evlenmelimiyim maddi olarak sıkıntı yaşayacağımi ailesinin beni kabul etmedigini bile bile yoksa gidip aldirmalimiyim . Ben evlenmeden bunu açıklamam mümkün değil ailem açısından beni reddederler . Diğer şekliyle ise maddi zorluklar içerisinde ne kadar sağlıklı bir çocuk yetiştirmiş olurum . Su an kontrole bile gidemiyorum . Gittiğim doktor korunmadin bari ertesi gün hapı kullansaydin dedi bebegimden utandırdı beni
ilk bebeğim olacak aldirmaya korkuyorum ama doguramamda bekar iken bana akıl verin lütfen siz olsanız demiyecegim allah bu kadar güzel bir duyguyu çaresizlik içinde yasatmasin en azından yerime kendinizi koyarak cevap verin kafayı yiyeceğim.