polikistik over'ı olup hamile kalan bayanlar

Kızlar ben haşa adet opmadım kanda verdim bileyde cıkmadı sogan kürüde yapıp içtim kesmedi ben napım şimdi ara ara sancım vardı oda gitti şimdi sadece belim kırılacak gibi agrıyor artık dayanamıyorummm bennnnn

merhaba bende pko'luyum... 2 negatif aşılamam var...3yıldır uğraşıyoruzz... ıdrarımda yanma oluyordu tuttuğumda acı hissediyordum...3 defa 1 dilim limon koymamı söylediler ben 2 kez koydum ve acı hissi gitti sadece çay kaşığı kadar idrarım olsa bile çok hissediyorum 1 dilim daha koyucam temizlenir umarım tamamen... asit varmış limon asiti alıyormuş dene istersen

Merhaba arkadaşlar bayadır bu formu takip ediyodum ve suan yazma gereği duydum benim gibi araştıran arkadaşlara bir umut olabilirim inşş. Ben 1 bucuk yıllık evliyim 1 yıl önce pco tanısı konuldu adet düzensizliğim vardı ilk olarak doktorum onu düzene soktu daha sonrasında bizi kendi halimize bıraktı deneme süreci ama ben dayanamadım cocuk istediğimi söyledim hemen klomen verdi kullandım ve suan 5 aylık hamileyim ayrıca ilacı kullanmadan hamile kalmışım rabbimin mucizesi işte. Bol bol dua edin rabbim isteyen herkese nasip etsinn

Seni tebrik ediyorum arkadaşim bende 10 aydır uğraşıyorum ama o klomen bende kist yaptı 2 defa kullanmaya korkuyorum artık

Merhaba arkadaşlar bayadır bu formu takip ediyodum ve suan yazma gereği duydum benim gibi araştıran arkadaşlara bir umut olabilirim inşş. Ben 1 bucuk yıllık evliyim 1 yıl önce pco tanısı konuldu adet düzensizliğim vardı ilk olarak doktorum onu düzene soktu daha sonrasında bizi kendi halimize bıraktı deneme süreci ama ben dayanamadım cocuk istediğimi söyledim hemen klomen verdi kullandım ve suan 5 aylık hamileyim ayrıca ilacı kullanmadan hamile kalmışım rabbimin mucizesi işte. Bol bol dua edin rabbim isteyen herkese nasip etsinn
Merhaba gözünüz aydın inşallah sag salim kucagınıza da alırsınız adet düzenlemek için nasıl bir tedavi uygulandı acaba

bende de pko var ama kendimden adet oluyorum bende kistik görünüm az kıllanma kilo alma var. şuan gizli şeker ve haşimato ilaçlarımı içiyorum benim sanırım şeker hapı daha iyi bir düzene sokuyor adetimi. troid hapıda kanın gelmesini kolaylaştırıyor gibi.çünkü her ay acillik oluyordum şimdi eskisi kadar değil ama grip aşısından mı bilnem adet sancısı zamanı grip belirtileri gibi başlıyor ve 650mg katarin ve 1 parol ile karın ağrım geçiyor.adetten vücudum dermansız kalıyor.kilom var ilaçlarla 4 kilo verdim.84 den 80 e indim.demekki 4 kg bu hastalıklar yüzünden pkosu olan yemesi iyi olan insanların diyet yapmaları çok eziyetli oluyor. şeker troidi bilmeden 1 tüp negatifim var.

kızlar merhaba uzun zaman oldu yazamadım şuan 3 aylık hamileyim ve kendiliğinden oldu rabbimin mucizesi kaç doktora gittiysem tedavi görmeden çocuğumun olmıcağını söylemişlerdi pko yüzünden tam bütün umutlarımı yitirmişken adet düzensizliğim için doktora gittim ve hamile olduğumu söyledi 1.5 aylıkken öğrendim hemde büyük şok yaşadım Sakın umudunuzu kaybetmeyin Rabbim istedikden sonra olmayacak bişey yok Allahım isteyen herkese versin inşallah..

Hayırlı uğurlu olsun canım bilgisi olan var mı bilmiyorum bende bugun doktora gittim sağ overde yalancı kist oluşmuş önemli deil tedaviye engel deil Dedi tekrar klomene başlattı yalancı kist ne demek

Artık depresifim. Canım sıkkın.

Evlenmeden önce dk hapını bıraktım. 5-6 ay oldu belki adet olmadım. Doktora gittim herşey normal dedi. Glifor kullandım, hiç bir faydası olmadı. Soğan kürü yapamıyorum iş yerimden dolayı. Hamile kalmakistiyorum. Allah rızası için yardımcı olun :KK43:

Evlenmeden önce dk hapını bıraktım. 5-6 ay oldu belki adet olmadım. Doktora gittim herşey normal dedi. Glifor kullandım, hiç bir faydası olmadı. Soğan kürü yapamıyorum iş yerimden dolayı. Hamile kalmakistiyorum. Allah rızası için yardımcı olun :KK43:
Hormonlara bakıldı mı? Tsh filan da önemli

NE KADARLIK EVLİSİN CANIM

DAHA ÇOK YENİSİN LÜTFEN UMUTLARINI YİTİRİP KARALAR BAĞLAMA BEN 1 SENE OLMASINI BEKLEDİM BANADA OLMICAĞINI SÖYLEMİŞLERDİ AMA KENDİLİĞİNDEN OLDU BİRDE BİZİM GİBİ RAHATSIZLIĞI OLANLARIN YUMURTLAMA DÖNEMİ BELLİ OLMADIĞI İÇİN EĞER BEBEK DÜŞÜNÜYORSANIZ 2 GÜNDE BİR DENEMENİZ LAZIM YANİ BENM DOKTORUM ÖYLE SÖYLEMİŞDİ

kendine kendine nasıl düzelir ki? bende de var da tiroid. ilk çıkan değerinle en son kaç çıktığını yazabilir misin

şu an tahlillerim yanımda değil ama benim zaten yılda bir iki yılda bir tiroidlerim oynar. bazen hiper bazen hipo oluyor sonra düzeliyor. uzmana filan da göründüm birşey yok :KK43:

DAHA ÇOK YENİSİN LÜTFEN UMUTLARINI YİTİRİP KARALAR BAĞLAMA BEN 1 SENE OLMASINI BEKLEDİM BANADA OLMICAĞINI SÖYLEMİŞLERDİ AMA KENDİLİĞİNDEN OLDU BİRDE BİZİM GİBİ RAHATSIZLIĞI OLANLARIN YUMURTLAMA DÖNEMİ BELLİ OLMADIĞI İÇİN EĞER BEBEK DÜŞÜNÜYORSANIZ 2 GÜNDE BİR DENEMENİZ LAZIM YANİ BENM DOKTORUM ÖYLE SÖYLEMİŞDİ

biz de öyle yapmaya çalışıyoruz ama moralim bozuluyor haliyle

Merhaba arkadaslar ben polikistik over hastasiyim 2 yillik evliyim. Adetim cok duzensizdi oyuzden cok doktor gezdm en son gittigm doktor pko oldgmu soledi ve tedaviye basladim klomen ictm 5 gun sonra 2 kere kontrole gittim ve yumurtaliklarimin buyumedigini soldi doktor adetlenince yine gel dozunu arttircaz dedi ve ben 20 kasimda olmam gerekiydum ama hala adetlenmedim 16 gun gecti sizce hamile olabilirmiym heveslenmek istemiyorum cunku cok uzuluyrm negatif ciktgnda

bende pkoluyum 4 senelik evljyim dogal yolla catlama gununu hic tutturamadk galiba vede Allahin bilecegi is diyorum bu zamana nasip edecekmis demekki 9 haftalik cok sukur hamileyim Rabbim hepinize nasip etsin benim gibi mutlu olun ins yoklugunu aratmasin Rabbim

bu arada ben asilmayla hamile kaldim yanlis ornek olmayim ama sanki ben hamile kalamicakmisim gibi psikolojiye girmisim icimde bi umut var ama onu bile kendime yakistramiomusum resmen o kadr kendime inancimi kaybetmişim siz bunu yapmamaya gayret edin Allaha siginin bende oyle sigindim o kapisina geleni cevirmz emin olun inanarak kendinizi Allaha birakin ve elinizden geleni yapin. zaman gecsede bikmayin sabirla guzel yavrunuzu bekleyin Allah sizin icin guzel bi melek gonderecektir emin olun

bu arada ben asilmayla hamile kaldim yanlis ornek olmayim ama sanki ben hamile kalamicakmisim gibi psikolojiye girmisim icimde bi umut var ama onu bile kendime yakistramiomusum resmen o kadr kendime inancimi kaybetmişim siz bunu yapmamaya gayret edin Allaha siginin bende oyle sigindim o kapisina geleni cevirmz emin olun inanarak kendinizi Allaha birakin ve elinizden geleni yapin. zaman gecsede bikmayin sabirla guzel yavrunuzu bekleyin Allah sizin icin guzel bi melek gonderecektir emin olun
Cok tesekkur ederim insallah umudumu yitirmicem bu arada sizin icin cok sevindim hayirsi ile sagikli bi sekilde bebeginzi kucaginiza almayi allah nasip etsin

X