kızlar merhaba benim 5 yaşında bir oğlum var(15.03.2004 doğumlu).okula gitmk istemiyor bu isteksizlik yaklaşık bir senedir sürüyor,sene başından bu yana gitmek istemiyor,oysa ilk senemizde çok istekliydi,hergün bana bahaneler buluyor,arkadaşlarım bana vuruyor,öğretmenim ceza veriyor,okuldan bıktım,akşamları sen gelip beni almıyorsun servisle gelmek istemiyorum,.... arkadaşımı annesi alıyor gibi şeyler söylüyor,ben bunları hem öğretmeniyle hem kreş muduruyle konuştum ,sınıfta çocukların sakin olduklarını birbirlerine vurmadıklarını söylüyorlar bende bir kaç defa sınıfta bulundum, ve o sırada ciddi hiç bir şey yaşanmadı,çocukların çoğu sakin,bir kaç hareketli çocuk var aralarında bunlardan biride benim oğlum.ve öğretmeni oğlumun çok fazla ağlamasından şikayetci evde fazla ağlamaz halbuki,bu arada okul dönemlerinde tırnak yemeye başlıyor,kreşin psikoloğuyla görüştürdüm ama psikoloğ sonuç alamadı oğlum kendini açmamış sessiz kalmış her soruya,
ben bugün gerçekten bu durumla uğraşmaktan yorulduğumu hissettim artık ne yapacağı bilmiyorum benim asıl korkum seneye anaokuluna ordanda ilk okula başladığı zaman aynı şeyleri yaşamamız!acaba diyorum seneye başlatmasam bir sene evdemi tutsam,ama bu seferde bir senesi kayıp olacak.
birde bu aralar ilk okul aramaya başladım.çok kararsızlık yaşıyorum bu kadar isteksiz bir çocuğu acaba devlet okulunamı göndersem yoksa özel okulamı göndersem daha iyi olur?
ne yapmalıyım oğluma nasıl davranmalıyım,bana akıl verirmisiniz?başka bir psikoloğla tekrar görüştürmelimiyim acaba?