• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım Lütfen.. İkna edemiyoruz çocuğu ..

Fairy17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
9
1
36
Ankara
Kızlar benim kardeşimin bi kızı var. 12 yaşında.. kaydirigubbakcemile2 Takmış bacağındaki tüylere. Kesinlikle şort,tayt,kapri falan giydiremiyoruz kıza :D Daha 12 yaşında olduğu için bacağını almayı da pek düşünmüyoruz. Sonra sürekli uğraşmak zorunda kalır bu yaşta diye. Hem kendisi de korkuyor tabi. Ablamı öldürdü resmen. "Bunlar ben şort giydiğimde gözükecek giymem" falan diye. Çok da değil bacağındakiler aslında. Gözükmesin istiyo. Bi yandan da giymek istio tabi bu sıcakta şort falan. :D Ne yapacağımızı şaşırdık. Yardım edin.. Napcas biz bu kızın bacağına ?? boshayallersmile Ne önerirsiniz ?? :kahve:

Son düzenleme:
bu kadar büyütmeyin ya
ben de ilk 12 yaşında almıştım bacaklarımı
hem de kapalıyım
çok rahatsızsanız sarartın
besler falan gelçi ama zaten eninde sonunda alıncak bunlar

Bizim için pek sorun yokta çocuk korkuyor işte almaktan..
Düşündük sarartmayı ama Tüyleri uzattığını duymuştum ben sarartmanın..

Son düzenleme:
faıry
yurtta bı arkadasım vardı pek yoktu zaten tuyu kılı
o hıc almamıs bacaklarını kucuk mkasla keserdı tuylerını ılgınc gelıyo dımı
ama kız yaprdı bunu cogaltırmı bılmem ama kızın cıdden azdı

Nasıl olsa alınacak yaşı küçük falan demeden alıştırsanız daha iyi olmazmı?olumunekankayizsmile

Hem kökten alındığında zamanla azalacak nasıl olsa ne kadar erken başlarsa o kadar iyi bence ileriki dönemde de sorun yaşamaz diye düşündüm..

kuafore gotrun ısını bılen bırı alsın. hem acısı daha aza ıner hmde baskası yapınca korkmaz sesınıde cıkartamaz acısıda.
alışsın sımdıden madem okdr rahatsız oluyo.

Yaşı çok küçük değil ki.Ben de 12-13 yaşındayken başlamıştım bacaklarımı almaya.
Rahatsız oluyorsa aldırın bence gamyoncuiremsu

bence çocuğa müdahale etmeyin. iyi bir kuaföre götürün yaptırın ağdasını. ben de çocukken çok sıkıntı çekerdim annem izin vermezdi gizli gizli makasla keser babmın traş bıçağıyla traşlardım. yasaklar bi işe yaramaz. hem de ergenlik döneminin başı çocuk kompleks yapar arkadaşlarının yanında. bu yaşlarda gençler ne kadar acımasız olur bilirsiniz, dalga geçerler çocuk iyice içine kapanır. bence bayan olduğunu hissetmesi gereken bi yaşta. ona yardımcı olun derim.

ağda hiç yaptırmam diyosa tüy dökücü kremler iyi bi çözüm olur ben ilk bacağımı onlarla almıştım ağda istemiyodum yumuşacık yapmıştı

Back