• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargılamadan yardım edin lütfen

Kiz ben alisverise bile tek basima gidemiyorum avm ye. Biliyoe musun? Oda geliyor o aşağı katta takılıyor birseyler iciyor yiyor ben yapiyorum alisverisimi kiyafet makyaj vs sonra ortada bulusuyoruz eve beraber donuyoruz :KK70: D Deve tabani

Gülüyorum ama hicte komik degil Aslinda sinir bozucu

Mesela ben kizkardesimle cafeye hic gitmedim
Ha izin verir mi tahminimce verir gidin tamam der
Ama basima gelcegi biliyorum. 1 saat otururum mesaj atmaya baslar naptın aşkım ne zaman geleyim alayim seni :KK43: bitmedi mi askim :KK43: nerdesin askim :KK43: burdayim askimmmm :KK70:

Hani ben huzursuz olurum . Sinemaya falan gitmeme izin verir ona da kendisi bırakır kendisi alır tahminimce

Henuz evlendik evleneli boyle birsey istemedim ama misal istesem bu sekilde olur sanirim :KK43:
:kusmuk:

Kiz ben alisverise bile tek basima gidemiyorum avm ye. Biliyoe musun? Oda geliyor o aşağı katta takılıyor birseyler iciyor yiyor ben yapiyorum alisverisimi kiyafet makyaj vs sonra ortada bulusuyoruz eve beraber donuyoruz :KK70: D Deve tabani

Gülüyorum ama hicte komik degil Aslinda sinir bozucu

Mesela ben kizkardesimle cafeye hic gitmedim
Ha izin verir mi tahminimce verir gidin tamam der
Ama basima gelcegi biliyorum. 1 saat otururum mesaj atmaya baslar naptın aşkım ne zaman geleyim alayim seni :KK43: bitmedi mi askim :KK43: nerdesin askim :KK43: burdayim askimmmm :KK70:

Hani ben huzursuz olurum . Sinemaya falan gitmeme izin verir ona da kendisi bırakır kendisi alır tahminimce

Henuz evlendik evleneli boyle birsey istemedim ama misal istesem bu sekilde olur sanirim :KK43:
Canim yeni evlisiniz ya ondan bence. Esim de öyleydi. Ac defa kiyaftlerimi atti vs. Vazgecmfim yenisini aldim. Cocuk olunca napick ? Parki okulu her yere gelemez. Sahi bu adam nasil calisiyo da geliyo ? Benim ki 2. Cocukta olunca saldi.
Ee geziyosun begonfil. Ee carsya cikmafin mi bugun nasil oldu ya hayret faln. Gezerken ölcen begonfil. Araba muhbbti bizdede ayni sana araba alsak evin yolununu sasrcaksin falan.
Cafeler sap dolu burasi kucuk yer begonfil. Off ayni ya. Benim ki saldi artik seninki de oyle olucak potansiyel ayni.

Eşin seni kafese kapatacak neredeyse farkında mısın ? Oldu olacak evin pencerelerine tahta çaksın biri miri görür perdeden neme lazım... ben 16 17 yasndayken annemin baskısıyla kapanmıştım hepppp içimde kaldı saçlarımı savurmak ve bende çok severim makyaj yapmayı eşim karışmazdı ama giydiğm kıyafet dar bide makyajlı kapalı olmak istemedim ve açıldım eşimin tek olumsuz yorumu olmadı. Normal olan da bu, benim yerime tabuta o girmeyecek sonuçta. Ha eşin, erkeğin dini boyutta kadın üzerindeki hakkı hukuku vs diyorsa da bunu bu şekilde anlatamaz. Bana kalırsa eşin o konudan çok uzak. Ona islamın hoşgörü dini olduğunu ve zorlamanın olmadığını hatırlat.

Canim yeni evlisiniz ya ondan bence. Esim de öyleydi. Ac defa kiyaftlerimi atti vs. Vazgecmfim yenisini aldim. Cocuk olunca napick ? Parki okulu her yere gelemez. Sahi bu adam nasil calisiyo da geliyo ? Benim ki 2. Cocukta olunca saldi.
Ee geziyosun begonfil. Ee carsya cikmafin mi bugun nasil oldu ya hayret faln. Gezerken ölcen begonfil. Araba muhbbti bizdede ayni sana araba alsak evin yolununu sasrcaksin falan.
Cafeler sap dolu burasi kucuk yer begonfil. Off ayni ya. Benim ki saldi artik seninki de oyle olucak potansiyel ayni.
Valla birazcik salsa beni iyi olcak
Sende sinir oluyor muydun yeni evliyken bu tip seylere ben dayanamiyorum ya
Bebegim benim esimin sirketi var.ve home offise çalışıyor bilgisayar uzerinden is yapiyor oyle sabah git aksam gel olayi yok
Bide butun gun evde anlayacagin
Varya bi tane carpcam. Seninki de az degilmis yalniz ha

allah için kapanmamışsın, o yüzden kendin için açılmanda bir sakınca yok.. bunun yanında kapalı biri olarak yaşlı göründüğümü düşünmüyorum, hatta tam tersi fazla sporum.. tunik ve kot en vazgeçilmezim, sırtımda da çantayı takar dünyanın altını üstüne getiririm.. makyaj zaten çok sevdiğim bir şey değil ama cilt bakımına sağlam para bayılır cc'ler, bb'ler, nude rujlarla sıfır makyaj görünümlü şahane bir tip oluştururum bitti gitti.. ha kapalı milletine bakarsan kimse kimseyi beğenmez, ay o caiz değil, vay bu günah, aha gitti cennet diye takılırlar.. sen kapalı kalmaya devam edeceksen kendi bildiğin yolda git, nette spor kıyafet modellerine bak.. haydi kolay gele..

Back