- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
- Konu Sahibi Dimplesbaby
Evet haklısın fitness salonu vardı bayan erkek karışık diye yollamadı ben ne salakmışım her dediğini yapmışım cidden şimdi o zamana dönsem asla yapmam annem bu durumu anlayıp beni uyarmıştı kızım bu çocuk çok kıskanç seni zorla kapatır felan demişti kadın haklıymış zorla yapmadı diyorum ama üstüm de hep bir baskı var annesine anlattığımda onlar da uyarıyor du eşimi hep ama bi fayda etmedi belki cidden hastalıklı bir hali var doktora gitmeyi teklif etcem benim anlamadığım beni o şekilde görüp beğenmesi sonradan kapatması madem kapalı seviyordun niye benim gibi süslü bir insana aşık oldu bunu da düşünüyorum çünkü eskiden dayım derdi sabah Ojenin birini sürer öğlen başkasını çıkarırdım kendimi çok güzel olarak bulmuyorum ama boyun uzun esmer gamzeli biriydim lisede manken diye seslenirlerdi saçlarımı hergün yapmadan çıkmazdım şimdi o halimden eser kalmadı annem bile benden daha bakımlı ki annem çalışan bir bayan ben şuan çalışmıyorjm
Ah be güzel kardeşim sen kendine ne yaptın böyle.
Bu dünyaya 1 kez geliyorsun,bu günlerinin tekrarı yok.
Bir de merak ettim bebeginiz kız mı erkek mi
Eğer kız ise ayni kaderi belki kat be kat fazlasini o da yasayacak diye üzüldüm şu an.