• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş aracılığı ile tanışanlar?Ve ilk görüşme de beğenilmeme korkusu yaşayanlar?

Kızlar selam :) Valla bu zamana kadar ses çıkmamasından dolayı sinirlenip , largelaştım..
Yani açıkçası çok da bir tarafımda olmaya başladı bu durum benim. Bugün arkadaşıma gittim. Canana işte.
Ahmet te gelcek az kaldı dedi.
1 ay var işte dedim . O da dedi ne 1 ayı kız, te o zaman vardı, 15 i gitti 15 kaldı dedi.
Bilmiyorum valla gun saymıyorum onun için dedim.
Ki arkadaşım eşine sorcaktı yani. O konu açılınca sorcağı aklına gelmedi mi ?
Neyse, bir durum var çakamadım. Çocuk şimdilik hiçbişey söylemeyin filan dedi herhalde, ya da bu durum böyle kapanıp gider.
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç umurumda değil, üzülmüyorum da. Hatta öyle bir şey ki, denk gelirsek sürekli tersleyeceğimi düşünüyorum çünkü ben öyle olurum.
Artist artist davrancam, huyum bu çünkü. Olcağı varsa da olmucak o derece egom şişti bu durumdan... :1:
Bu arada 2 günlüğüne bir yere gitmiştim. Orada biriyle tanıştım.
Fakat davul bile dengi dengine diye bir gerçek var ya, öyle arada bir durumda kaldık ...
1 akşam onunla geçirdim. Yani arkadaş ortamında... Çok değişikti, ilgisi her şeyi ...
Deniz kıyısına gidip dalgaları yedik elbiselerimizle, eğlendik ...
Dizime kafasını koydu... Yani tuhaf bir elektrik oldu. Ve de oldukça zayıftı :D yani uzundu benden 5-6 cm ama zayıftı yani.
Ben yanında iri duruyordum sanki hatta...
Bir ara tutunma ihtiyacı hissettim, elini uzattı sonra çekti kararsız kaldı... Bilemedi yani .
Ama ben naptım? Orada kalma imkanım varken, ondan kaçtım. Çünkü bağlanmaktan korktum. İlgisi o kadar güzeldi ki...
Ama bağlanamazdım ... Ne şartlarımız birbirine benziyordu, ne yaşam koşullarımız ...
Öyle işte... 1 günlük bir heyecandı. Ağlaya ağlaya döndüm evime :)
Hayatımda ilk defa bağlanmaktan korkup kaçtım ...
Ne zaman olumlu bir şeyler olsa ağlayarak kaçıyorum. Daha öncede ilişki başlangıcındayken salya sümük ağlayıp adamın yanında..
Ertesi gün mahkeme duvarı gibi asmıştım yüzümü...
Duygularım çok karışık. Yani o yüzden Ahmetmiş filan umurumda değil. O bana gelirse bakarız çaresine.
Gelmezse... S...tir olur gider işin açıkçası :)

hergün bir heyecanla açıyorum konunu Allah'ım lutfen diyorum. Ama kendim için hep hayal ettiğim birşey vardı böyle masal gibi bir aşk... kendim gibi beni sevecek huzur dolu bir adam. Bilmiyorum neden senin içinde aynı şeyi istiyorum en başından beri belki aynı burç olmamiz belki sana benzer şeyler yaşamamdan dolayı. umarım en kısa sürede o adam seni bulur... tek günlük olayında ise eğer o adam senin için doğru olsaydı elini tutar ve hiç bırakmazdı lutfen geriye değil ileriye bak:)

hergün bir heyecanla açıyorum konunu Allah'ım lutfen diyorum. Ama kendim için hep hayal ettiğim birşey vardı böyle masal gibi bir aşk... kendim gibi beni sevecek huzur dolu bir adam. Bilmiyorum neden senin içinde aynı şeyi istiyorum en başından beri belki aynı burç olmamiz belki sana benzer şeyler yaşamamdan dolayı. umarım en kısa sürede o adam seni bulur... tek günlük olayında ise eğer o adam senin için doğru olsaydı elini tutar ve hiç bırakmazdı lutfen geriye değil ileriye bak:)

Canımsın. Çok teşekkür ederim lovely... Dilerim o hayallerimizdeki adam ikimizi de bulur..
Canım o tek günlük meşk im benim için doğru olamayacak kadar ayrı pencerelerden bakıyorduk hayata...
Geçim sıkıntısından başımızı kaldıramazdık sanırım..
O yüzden kaçtım zaten. İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor artık çünkü ...
Çok sağol... O kadar içtensin ki... ALLAH razı olsun . Dilerim ben bulamasam bile sen bulursun :)

Canımsın. Çok teşekkür ederim lovely... Dilerim o hayallerimizdeki adam ikimizi de bulur..
Canım o tek günlük meşk im benim için doğru olamayacak kadar ayrı pencerelerden bakıyorduk hayata...
Geçim sıkıntısından başımızı kaldıramazdık sanırım..
O yüzden kaçtım zaten. İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor artık çünkü ...
Çok sağol... O kadar içtensin ki... ALLAH razı olsun . Dilerim ben bulamasam bile sen bulursun :)

İnşallah sen, ben ve bizim gibi bekleyen herkes o adamı bulur:) iyi düşünelim iyi olsun. herkesin kısmetinde biri vardır

Konunu baştan sona okudum leo.
Şimdi, bu durumun tamamen % 100 benzerlik göstermese de beni 3 sene önceye götürdü.
Ben de sevdiceğimle böyle tanıştım... Tanıştırıldık...
2 gün sonra benim hakkımdaki fikrini söylemiş enişteme :27: Çok sonraları konuşurken 'neden 2 gün bekledin' dediğimde , 'çok istekli davranmak iyi değildir, halbuki sana bayılmıştım daha ilk görüşte' deyip sinir etmişti beni.:30:
Ama erkeklerin düşünceleri genelde böyle oluyor. :34:
Banın bir an önce açılsın da gel anlat neler oldu merak ettim vallahi. :31:

Merhaba canım. Hayır gelişme yok :) Olmasın da zaten. Çünkü istemiyorum. Yazın başka biri girdi hayatıma.Sevgili değiliz ama şuanda yeni birini istemiyorum yine de. Zaten hayırlısı derler ya, aynen öyle. O , eski sevgilisini bir iki kere aldatmış , yeni öğrendim. Belkide olsaydık, beni de aldatcaktı. Sanırım olmaması hayırlı olanmış :)

Konunu baştan sona okudum leo.
Şimdi, bu durumun tamamen % 100 benzerlik göstermese de beni 3 sene önceye götürdü.
Ben de sevdiceğimle böyle tanıştım... Tanıştırıldık...
2 gün sonra benim hakkımdaki fikrini söylemiş enişteme :27: Çok sonraları konuşurken 'neden 2 gün bekledin' dediğimde , 'çok istekli davranmak iyi değildir, halbuki sana bayılmıştım daha ilk görüşte' deyip sinir etmişti beni.:30:
Ama erkeklerin düşünceleri genelde böyle oluyor. :34:
Banın bir an önce açılsın da gel anlat neler oldu merak ettim vallahi. :31:

Hayyal 'im :) tarih oldu o cocuk. Açıkçası, bi üst yorumda dediğim gibi. Olmaması hayırlı olanmış sanırım. Daha önceki 5 yıllık sevgilisini aldatmış, belki de beni de aldatacaktı. Ya da eski sevgilisini unutamamıştı, benle başlasaydı o kız hep ruh gibi aramızda olacaktı belki. Her işte bir hayır var dedikleri çok doğru :) Ne kadar tuhaf düşünceler aslında :) Çok istekli olsak nolur ki hihi :1:

Hayyal 'im :) tarih oldu o cocuk. Açıkçası, bi üst yorumda dediğim gibi. Olmaması hayırlı olanmış sanırım. Daha önceki 5 yıllık sevgilisini aldatmış, belki de beni de aldatacaktı. Ya da eski sevgilisini unutamamıştı, benle başlasaydı o kız hep ruh gibi aramızda olacaktı belki. Her işte bir hayır var dedikleri çok doğru :) Ne kadar tuhaf düşünceler aslında :) Çok istekli olsak nolur ki hihi :1:

Umarım istediğin gibi biriyle karşılaşırsın sevgili leo :16::16::16:
Bu tarz aldatan yalan söyleyen riyakar erkeklerden kimseye hayır gelmiyor... :50:
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. :34:

Merhaba canım. Hayır gelişme yok :) Olmasın da zaten. Çünkü istemiyorum. Yazın başka biri girdi hayatıma.Sevgili değiliz ama şuanda yeni birini istemiyorum yine de. Zaten hayırlısı derler ya, aynen öyle. O , eski sevgilisini bir iki kere aldatmış , yeni öğrendim. Belkide olsaydık, beni de aldatcaktı. Sanırım olmaması hayırlı olanmış :)

Bunu ögrendigin iyi olmus aslinda... Bos ver sende, aldatan erkekle hic isin olmasin...
Hersey gönlünce olsun, umarim en yakinda zamanda istedigin gibi biri cikar karsina :16:

neyle rahat olacaksan onu giy,beğenmeyen küçük oğluna almasın :))

ayrıca kızı unut,eskı sevgılısı aklında olsa zaten o kızla barışmak ıcın bsyler yapardı senınle görüşmek ıcın degıl.
Ha selam soyleme meselesınede gelınce bahsettılerse oda dalga amaçlı dıyordur ve belkıde merak edıyordur kımın nesı neyın fesı dıye.

Amin kızlar, çok teşekkür ederim. ALLAH hepimizi düzgün doğru insanlar ile karşılaştırsın :))

Amin kızlar, çok teşekkür ederim. ALLAH hepimizi düzgün doğru insanlar ile karşılaştırsın :))

canım tüm yorumları okudum o kadar tatlısın ki seni kaçırdıgına üzülsün bence ama benim erkek kuzenim adı ali olsun stajdayken bi kızla tanışmış kız buna aşık olmuş mektup yazmış hoşlandıgına dair kuzenimde cevap vermemiş oglak burcu olur kendisi 2 ay sonra aniden yoluna çıkmış ve 12 yıllık evliler şuan senin için bişey ifade edermi bilmem ama biraz yavaş hareket ediyo bu oglak erkekleri

canım tüm yorumları okudum o kadar tatlısın ki seni kaçırdıgına üzülsün bence ama benim erkek kuzenim adı ali olsun stajdayken bi kızla tanışmış kız buna aşık olmuş mektup yazmış hoşlandıgına dair kuzenimde cevap vermemiş oglak burcu olur kendisi 2 ay sonra aniden yoluna çıkmış ve 12 yıllık evliler şuan senin için bişey ifade edermi bilmem ama biraz yavaş hareket ediyo bu oglak erkekleri

Hehehe benim hayatımda her şey hızlı ilerliyor, o da çok yavaş olmasın . Bir bakmış evlenmiş olurum :9: Çok teşekkür ederim bu aradaaa :)

Back