yaren canım ben pazar günü hasta oldum o belirtiler vardı bende hatta mert arkadaşımız yazmıstı buraya göbekten aşağıya doğru çizgi olustu diye o çizgi bendede olustu eşime dahi baktırmısıtım evet var demişti malesef ümitlerim yıkıldı.fazla ümitlenme canım inşallahta hamilesindir
canım üzüldüm senin adına bende merak etmiştim . hayırlısı olsun bu ay olmaz bidahakı ay our inşallah . yinede ümidini kaybetme bakalım benımde 1 haftam var adet olmama sabırsızlıkla günler geçsin istiyorum. ümitlenmek istemıyorum ama ümitlenıyo ınsan hayırlısı olsun ne diyim:1hug:
inşallah canım hamilesindir belirtilerin devam ediyomu :1hug:
Daha neler önce testi gör ama doktorumu bi sebeple ararken senin sorununuda sordum söylediği kadarıyla çok erkenmiş.gebelik bulantıları 4 haftadan sonra görünürmüş.Kanda gebelik testi yaptırsın dedi.Ama adet gecikince
henüz erken...genelde hamileliğin ilk belirtileri adet olmadan önceki belirtilerle çok benzer onun için bunu günün geçmeden bilemezsin...ama korunmadıysan bir ihtimal olabilirsin tabi...bunuda günün geçmesinden sonra anlayabilirsin...allah gönlüne göre versin...
Tebrikler tatlım!!! hamilesin tabiii :ecrin_bebek: :)) pozitif çıkmış daha ne olsun:) :sm_cool:
canım ben 6 aydır korunmuyorum. adetime 6 gün var bakalım ne olacak merakla bekliyorum -tatlicadiarzu-
inslhh hamılesındr canm
canım sen tabi yine heveslen ama çok kaptırma kendini çünkü insan kırmızıları görünce çok çok yıkılıyo sonra...ben 2 yıldır yıkılıyorum takmıyorum artık belirtileri çünkü her ay aynı şeyler oluyo ama sonuç tek çizgi:çok üzgünüm: sadece har aydan farklı bişey varmı diye düşünüyorum bulamayınca da üzülüyorum...benim de 9 günümvar inşallah bu ay herkez hayırlısıyla bebişine kavuşur:CüvCüv:
kızlar dün adet olmam gerekirdi ama olmadım..adetimden bir gün önce test yaptım negatif çıktı..o yüzden umutsuzum. 2 ay doğumkontrol hapı kullanmıştım. bıraktım herhalde hormonlarım mı değişti ne dersiniz ? yoksaaaa hamilemiyim kiii...
canım folik asidi doktora gidipmi aalmamız gerek yoksa direk eczanedenmi bide ne diyip alacağız ben içmeyi düşünüyorum bu ay başlıycam folik aside biraz açıklama yaparmısın bu konu hakkında canım kaydirigubbakcemile5bişe sorucam yediğinize içtiğinize dikkat ediyor musunuz.. mesela folik asit felan kullanıyor musunuz. hamile kalmadan en az 4 hafta önce folik asit kullanmaya başlamak gerekirmiş.inşallah sizlerde hamilesinizdir...Hamile olmadan önce, ekstra folik asit yutmaya başlarsanız akıllıca davranmış olursunuz. Örneğin doğum kontrol hapını kullanmayı hamile kalmak istediğiniz için bırakacağınız zaman, aynı zaman da folik asit tabletleri yutmaya başlayabilirsiniz. Her zaman tam olarak başarılı döllenmenin gününü tahmin etmek mümkün değildir. Fakat göz önünde bulundurmanız gereken folik asit kullanımına döllenmeden en az dört hafta önce başlamanızın çok uygun olmasıdır. Böylece doğmamış çocuğun gelişimi için önemli olan dönemde (özellikle döllenmeden sonraki ilk 4 hafta) vücudunuzda yeterli folik asit bulunmasını sağlamış olursunuz. Folik asit kullanmaya hemen hamile kalmayı başaramamış olsanız dahi devam edin.
adetime sonn 3 günnn ...........
karnımda bi şişlik var gece yatakta dönerken karnım çok acıdı.
çarşıya gittim dün, yürüdüm biraz belimin sağına ve soluna çok ağrı girdi.
oturdum dinlendim anca öyle geçti. hiç böyle olmamıştı...
adet olcağım zamanda bi ağrım falan olmaz benim.. bilmiyorum ne bunlar ..
kafam hep orda
YARDIM ET ALLAHIM HAYIRLISI NEYSE O OLSUN :Saruboceq: