canım kaç güne bir adet oluyosan ondan 14 çıkar yumurtlama dönemin ogünlere yakın zamandır inşallahta hamilesindir sol bacağında nasıl ağrı oluyodu dizden yukarısımı aaşağısımı
bence bir test al yap ama hamile olduğunu düşünmüyorum okadar erken belirti vermez güzelim
dizden yukarısı canım . inşallah canım hamileyimdir a.s.
bende öyle düşünüyorum canım ama ne bileyim işte hamile olmayı isteyince herşeyi düşünüyorum. test almak istemedim negatif çıkınca üzülüyorum okadar ümitlendikten sonra negatif olmasına:gitme:
bence bir test al yap ama hamile olduğunu düşünmüyorum okadar erken belirti vermez güzelim
dizden yukarısı canım . inşallah canım hamileyimdir a.s.
teste hemen çıkmazkı canım adetin gecikmesi gerek evdeki yapılan teste çıkması için
10 gün daha bekliycek ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce göbek deliğimin ordan aşağıya doğru koyu bir çizgi çıkmıştı inanamamıştım bir vucudnu kontrol et
siz hamilemi kalmaya çalışıyordunuz pardon yardım falan yazınca olmak istemediğinizi anladım.inşallah kalırsın herhangi bir tedavi oldunmu yoksa sadece beklenti iiçindemisin?
amin canım inşallahta hamilesindir.benimde sadece iki gün dizden yukaaarıda aağrı oldu oyüzden sorum bende bebek istiyorum 2 günüm kaldı adetime seni çok iyi anlıyorum canım düşünmekte haklısın rabbim gönlüne göre verir inşallah
10 gün daha bekliycek ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce göbek deliğimin ordan aşağıya doğru koyu bir çizgi çıkmıştı inanamamıştım bir vucudnu kontrol et
canım onu bende duydum hatta kendimde baktım varmı diye ama sankı bendede var gibi yoksa tuylermı öyle gösteriyo bana anlamadım sendeki belirtiler neydi canım yazarmısın
bende şimdi baktım sırnaşık şey
çok az var gibi önceden hiç dikkat etmemiştim :uhm:
ben pek tüylü olmadığımdan çıktıydı . giyinirken aynada gördüm belirtisi yoktu. birde bendeki belirtiler adet olcak gibiydi gögüs şişmiştı kasıkda ağrı vardı ama ben klomen kullanıp hamile kalanlardanım :asigim: bekliyordum yani aslında umut ediyordum
ben suna inanıyorumkı nekadarda taamam umudum bitti desekte diğer aya adet olmaya yakın umudumuz tekrardan başlıyo acaba hamilemiyim demeye başlıyoz umudumuzda olmaasa nasıl yaşardık böyle bilemiyorum