Yardım Lütfen ...........Hamilemiyim ?

bende herşeye ağlıyorum .
tv izlerken kendi kendime ağlıyorum.
biri bişey diyince yanlış anlıyorum ağlıyorum çocuk gibi senağlamasenağlama:gitme:

canım bebek sitresinden olabilir belkide hamilesindir ondan duygusallaşmısındır opuyorumnanaktan

canım hamılelık belırtılerı hep mıgde bulantısı vs .dıye bılınır ama ksııden kısıye gorede degısır ve bıldıgım kadarıyla hamıle oluncada bukadar cabuk bellı etmez kendısını.ıstıyosun sanıyorum ınsallah hamilesindir o zaman en dogru cvbı test yaparak yada yaptırarak alabılırsın .ALLAHım gönlüne göre versin

adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine benzer bence sen yumurta takibi yap

amin...:1hug:
belkide istiyorum diye, kendmi dinliyorum. bunlarda bana hamilelik belirtisi gibi geliyor .
midem bulanıyo istifra yapçak gibi oluyor gözümden yaşlar geliyo çok kötü oluyorm.
testide adetim gecikirse yapmayı düşünüyorum.:çok üzgünüm:

evet düşünmemeye çalış canım hayırlı zaman da versin çocuğu

kıslar hepiniz kendinize iyi bakın rabbim meleklerini isteyenlere en kısa zamanda gönderir inşallah

benimde adet günüme 2 gün vardı test yaptım evde pozitif çıktı.bi dün gece birde sabah yaptım pozitif çıktı.hasta olucakmışım gibi hissediyordum karnım ağrıyordu arada bazen geçiyordu.hamileyim galiba.

peki adete 4 gün varken çıkarmı testte. ben 7 sinde olcam. dün yaptım negatif çıktı

valla benim adet günüm yarın. ben bu sabah yaptım negatif çıktı. ben hamile değilmiyim yani? am belirtileri vardı...

inşallah canım hamilesindir. benim adet günüme daha var bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bende inşallah adet olmam :lepi:

canım ne yazık ki bu kadar erken belirti olmaz adet dönemlerin ne kadar bilmiyorum ama daha çok erken belirti için.
kızlar ayrıca idrar testi genelde erken çıkmıyor ancak kanda erken çıkabilir

Tebrikler tatlım!!! hamilesin tabiii :ecrin_bebek: :)) pozitif çıkmış daha ne olsun:) :sm_cool:

kan testi yaptırdım gebelik yok çıktı 2283. lü bişey çıkmıştı.anlamadım gebelik yokmuş.bugün adet günüm olucam galiba.neyse hayırlısı olsun.kimyasal gebelik nasıl bişey yani bi zararı varmı kadına.problem çıkarmı böle bi durumda ilersi için...

canım senin kan değerlerin yüksek ama nasıl gebelik yok denir? şaşırdım ya. dr"un ağzından duydun mu gebelik yok diye? idrar testlerinde pozitif çıktığı takdır de, yanılma payı az diyorlar yani genelde pozitif çıktıysa doğrudur. çok sasırdım. sen bu değerleri bi bilene sor bence. benimde adet günüm yarın. testte negatif çıkmıstı ama henüz adet olmadım bi ümidim var insallah rabbim yanıltmaz bizi. dua edin benim için kızlar 9 ay kırmızıları görmiyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…