Yardım Lütfen ...........Hamilemiyim ?

inşallah canım olur ortaalama bir yıl bekleyin diyo zaten doktorlar sonra tedaaaviye başlayın diyolar inşallah doktora gitmeden olur

bide hamileysem diye ilaç kullanamıyorum bacağımın ağrısını öyle çektim.
başım ağrıdığındada hap yutmadım hiç . önceden çok sık ilaç kullanırdım şimdi kullanmıyorum o da zor oluyor kafamçokkarıştı

bir rahatsılığın varmı ? benim okadar çoktuki oldum olası kendim adet olamam yumurtamı çatlatamam. düşünün yumurta büyütemiyorum büyütsem bile çatlatamıyorum :1no2:
klomenle yumurta büyütüp preglyle çatlatıp ilişki oldu şans 1 defada tuttu ki ondan önce yumurtam döndü acil ameliyat oldum zeynep kamilde allah onlardan razı olsun kistlerim vardı temizlemişler tüpler kanallar tıkalıydı açmışlar çocuk yap yoksa ilerde çocuğun olmaz dedilir o korkuyla çocuk peşine düştüm allah en başta sağlık versin.

canım benim hersey normal yumurta büyüyo çatlıyo süper çalışıyo diyo doktor olaaacak diyo hersey normal hala bekliyoruz ama diğer aya tekrar yumurtlama konturolü için gideceğim tedaviye başlıycam bakalım inşallah onlara gerek kalmadan hamile kalırız

bu arada mert canım çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan

inşallah yumurta takibi yapıyormusunuz doktorda peki

bu arada şöyle bişey oldu anlatmadan geçemiycem testimi yaptırdım poziitfi olduğunu gördüm elimi karnıma koyup canıım oğlum benim dedim sonra ne alaka dedim belki kız olcak dedim .. insan hissediyor çok tatlı bir oğlum oldu .. hislerinize güvenin

kızlar allah herbirinize versin inş bebek gerçekten çok güzel bişey bende birçok sıkıntı yaşadım hamile kalmakta deyil ama hamile kaldıktan sonra işte bende hamile olduğumu öğrenmeden önce felaket sancım vardı kasıklarımda karnımda her ay normal olan şeyler olduğu için ben hamile olduğumu hiç düşünmemiştim ama göbekteki o koyu renk bende çok sonra çıkmıştı halada duruyo

sende doğum kontol hapımı kullandın canım nezamandır bekliyosun sen bebiş
mert geçmiş olsun ne güsel oğlunu almışsın kucağına bizede nasip eder inşşalah

inşallah yumurta takibi yapıyormusunuz doktorda peki

doktora gittiğimde canım yumurtalar süper çalışıyo dedi gün aaşırı adet bitiminden itibaren ilişkiye girmemi söyledi hep ama bitürlü tutmayınca bende yoruldum doktor işinden sitrese girdim biraz kendime ara verdim gitmiycem diye ama tekrar gitmeye karar verdim bana aşılama yapalım istersen demişti doktor onuda şimdilik ben istememiştim gittiğimde artık herseye başlıycam hayırlısı bakalım

ayyy çok güselllll okuyunca tüylerim diken diken olduuu:lepi:
Allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun

sende doğum kontol hapımı kullandın canım nezamandır bekliyosun sen bebiş
mert geçmiş olsun ne güsel oğlunu almışsın kucağına bizede nasip eder inşşalah

yok canım biz sadece bi yıl mecburiyetten eşim korundu biz istemedik korunmayı ben biraz rahatsızdım ondan 4 yıllık evliyim sonrada olmadı daha ama ben ilk evlendiğimden bu yana çok istiyorum bebeğimin olmasını :sinifsinif:

canım çalışması değil yumurtlama takibi yapman lazım canım adet olduktan 7 gününde doktora gitmeye başlıorsun yumurtalarına bakıyor büyüklüğünü çocuk olabilcek duruma gelip gelmediğine bakıyor ve 2 günde bir gidiyorsun çatlama zamanını söylüyor sen o günler içinde ilişkiye giriyorsun . bence aşılama yaptırma bir sorunu n yoksa önce takip yaptır.. hangi doktora gidiyorsun anadolu yakasında medipol de leyla altundaşı öneririm ısrarla

canım ben bakıyorumda bendekı koyu çizgi değil biraz belirgin önce o varmıydı onuda bilmiyorum çok hafif çizgi var bende

inşallah canım belki hayırlısı şimdidir. benim arkadaşımda 4,5 yıllık evli.oda hapla korunuyordu.. şimdi 2 aylık oğlu var. a.s

canım ben istaaanbulda değilim suan zaten iyi bi doktor araştırıyorum rahatsızlığımdan dolayı fazla bu konuda doktorla uğraşamadım başka rahatsızlık olunca diğeriyle ilgilenılemiyor

ben akşam evde test yapsam çıkarmı acaba adet tarihim ayın beşine

bende herşeye ağlıyorum .
tv izlerken kendi kendime ağlıyorum.
biri bişey diyince yanlış anlıyorum ağlıyorum çocuk gibi senağlamasenağlama:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…