Yardım Lütfen ...........Hamilemiyim ?

..........................................................................:emir_bebek:

Son düzenleme:
Slm....
Ben iki ay öncesine kadar spiral ile korunuyordum ve çıkardım adetim çok düzenliydi 21 günde görüyordum geçen ay korunma hapı kullandım eşimle bebeğimiz olmasına karar verdik ve korunmayı bıraktım hesaplarıma göre 7 gündür adetim gecikti göğüslerimde aşırı şişlik ve ağrı var sağ bacağım dün itibariyle çok ağrımaya başladı bunlar hamilelik belirtisimi yoksa 1 ay kullanıp bıraktığım hapın etkisimi?

Slm....
Ben iki ay öncesine kadar spiral ile korunuyordum ve çıkardım adetim çok düzenliydi 21 günde görüyordum geçen ay korunma hapı kullandım eşimle bebeğimiz olmasına karar verdik ve korunmayı bıraktım hesaplarıma göre 7 gündür adetim gecikti göğüslerimde aşırı şişlik ve ağrı var sağ bacağım dün itibariyle çok ağrımaya başladı bunlar hamilelik belirtisimi yoksa 1 ay kullanıp bıraktığım hapın etkisimi?

bacağımın ağrısı daha geçmedi 1 haftadır ağrıyor. dünde karnımın alt tarafına sancı girdi
( illaki hamileyim demiyorum) ilaçta kullanamıyorum başka bişiymi varki yaafffmafoldumben

yoktur inş cnm yaa iyi düşüm iyi olsun. umarım hamilesindir.Allah gönlünün muradını versin inş..

21 günden daha kısaysa 31 yada 35 günden daha uzunsa bir muayene olman şart...

ama inşallah hamilesindir dileğim bu...

benimde adetim 6 gün gecikti,göğüslerimde inanılmaz bir arı var,daha önce hiç bu kadar ağrımıyordu,aşırı akıntım var hatta öyleki adet oldum sanıp hüzünle tuvalete koşturuyorum,birde inanılmaz bir uyku hali,hiç yataktan kalkasım yok,sanki kafamı koyduğum heryerde uyuyacakmışım gibi, ama yinede ümitlenmek istemiyorum bir keresinde 20 gün gecikmişti adetim ama sonra gelmişti,doktorada gittik bir sorun yok dedi ama nebiliyim olmuyor işte :KK43:

kan testi sonucum 2209,08 bu nedemek oluyor gebelik yok diyor adetim 2 gün gecikti.doktora göstermedim testi.

benimde adetim 6 gün gecikti,göğüslerimde inanılmaz bir arı var,daha önce hiç bu kadar ağrımıyordu,aşırı akıntım var hatta öyleki adet oldum sanıp hüzünle tuvalete koşturuyorum,birde inanılmaz bir uyku hali,hiç yataktan kalkasım yok,sanki kafamı koyduğum heryerde uyuyacakmışım gibi, ama yinede ümitlenmek istemiyorum bir keresinde 20 gün gecikmişti adetim ama sonra gelmişti,doktorada gittik bir sorun yok dedi ama nebiliyim olmuyor işte :KK43:

aynen cnm benımde akıntım çok fazla.bende adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum üzülerek...ben 1 ay hiç adet olmamıştım.ama hapı bıraktıktan sonra düzensizlik olabilir diye duymuştum o yüzden pek ümitlenmemiştim.test yapmıştım ama üzülmedim biliyodum çünkü böyle gecikmeler olacağını..
inşallah sende hamilesindir canım . senınde 6 gün geçmiş bi test yap belki bu belirtiler hamilelik işaretidir zemuszemus

21 günden daha kısaysa 31 yada 35 günden daha uzunsa bir muayene olman şart...

ama inşallah hamilesindir dileğim bu...

canım düzenli değil adet günlerim. ama 28 gün falan oluyor. daha düzene girmedi sanırım. 1 ay hiç olmadığım bile oldu . doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra böyle düzensizlikler olabiliyormuş. inş.cnm hamileyimdirde bu düşüncelerden kurtulurum :1hug:

offf şu 1 hafta geçsin adet olcammı olmucammı yaaa
internetten araştırıyorum ilk hafta belirtileri falan die bişiy buldum paylaşmak istedim

Hamile olduğunuzdan şüpheleniyorsanız aşağıdaki ve belirtilere dikkat etmelisiniz:

*Adet gecikmesi

*Kusma olsa da olmasa da midenin bulanması

*Yorgunluk ve sürekli uyku hali

*Sık sık idrara çıkma

*Karında şişkinlik

*Vajinal salgıda artış

*Göğüslerin büyümesi

BUNLARIN HEPSİ BENDE VARRR :1shok::1shok::1shok:
hadi inşallah ümitlenmek istemiyorum ama gelde ümitlenmezemuszemus
inşallah hayal kırıklığına uğramam:nazar:

o belirtilerin cogu bndede var ama su insan psikoloji si nasıl bişey neler yapıyoruz kendimize psi bozyoruz midemiz bulanıyo basımız dönüyo sonra kırmızılar insalla bu sefer hamileyizdir de bosuna degldir

yaren canım ben pazar günü hasta oldum o belirtiler vardı bende hatta mert arkadaşımız yazmıstı buraya göbekten aşağıya doğru çizgi olustu diye o çizgi bendede olustu eşime dahi baktırmısıtım evet var demişti malesef ümitlerim yıkıldı.fazla ümitlenme canım inşallahta hamilesindir

canım o çizgi giydiğimiz pantolonun çorabın izi oluyo genelde. gerçekten psikolojik. bende de var ama ben pantolanun izindir diyorum.. şartlanmak istemiyorum. yarın adet olcam. inşallah olmam

ama çizgiyi ilk defa bu ay fark ettim ben kahve rengi çizgi aşağıya doğru zatende hamile değilmişim.inşallah sizler hamilesinizdir

inşallah canım. benim de ara ara bulantılarım oluyo ama geceleri oluyo..karnımda şişlik var 3 haftadır nerdeyse. doğum kontrol hapını bıraktım. belki de ondardır bilmiyorum :KK43:

inşallah yumurtlama takibi yaptıysan kalma şansın yuksektır.

sen elinden geleni yapmısın canım meleğini göndermekte rabbime kalmış rabbim sağlıkla meleğini sana gönderir inşallah

X