- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Inşallah Ama bilmiyorum canım var mi yok mu bilemiyorum ilk olcağı için o duyguyu varsa bile Ben hissedemedim belki yada anlamadımSağol cnm bnm inşallah vardır bebişin yavrm dualrim.seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah Ama bilmiyorum canım var mi yok mu bilemiyorum ilk olcağı için o duyguyu varsa bile Ben hissedemedim belki yada anlamadımSağol cnm bnm inşallah vardır bebişin yavrm dualrim.seninle
Cnm şimdi anlaşılmazkı bişey varsada çok erken yani belirti hissedicek kadar genellikle 1bucuk aydan sonra anlarsın inş vardr cnmn o duygu gerçekten çok güzel birşey inş ikimizede nasip eder Allah bana 2.sana ilk göz agriniInşallah Ama bilmiyorum canım var mi yok mu bilemiyorum ilk olcağı için o duyguyu varsa bile Ben hissedemedim belki yada anlamadım
Inşallah canım ya dediğin gibi olur ama olcakmisim gibi sankiCnm şimdi anlaşılmazkı bişey varsada çok erken yani belirti hissedicek kadar genellikle 1bucuk aydan sonra anlarsın inş vardr cnmn o duygu gerçekten çok güzel birşey inş ikimizede nasip eder Allah bana 2.sana ilk göz agrini
İnş olmazsın cnm hasta ama olursanda üzülme olur mu hayırlısı cnm bidaki denemnde olur inşallah.Inşallah canım ya dediğin gibi olur ama olcakmisim gibi sanki
Yarın test alabilirsem alıp çarşamba sabah yapicam yapamazsam da haber veririm canimİnş olmazsın cnm hasta ama olursanda üzülme olur mu hayırlısı cnm bidaki denemnde olur inşallah.
Tmm cnm hakkında hayırlısı olsun ins bizde bu ay başladık yine denemelere adetim bittikten sonra bakalım tutturabilcezmi ins olurYarın test alabilirsem alıp çarşamba sabah yapicam yapamazsam da haber veririm canim
Inşallah olur canım ya bol bol dua edelimTmm cnm hakkında hayırlısı olsun ins bizde bu ay başladık yine denemelere adetim bittikten sonra bakalım tutturabilcezmi ins olur
İnsllah canım benim valla hep ediyorum canım ya ve inanıyorum olucak ikimizinde Allahim inş gönlümüze göre versin aminnInşallah olur canım ya bol bol dua edelim
Canım sanırım adet oluyorum pembe pembe az önce azcik geldi peçete koydum bakalımİnsllah canım benim valla hep ediyorum canım ya ve inanıyorum olucak ikimizinde Allahim inş gönlümüze göre versin aminn❤
![]()
Hadi yaa cnm hayırlısı olsn cnm ya ama belki leke olur sadece cnm yaaCanım sanırım adet oluyorum pembe pembe az önce azcik geldi peçete koydum bakalım
Ağrım var canım bakalım çok gelmiyo ama devamı gelir mi bilmiyorumHadi yaa cnm hayırlısı olsn cnm ya ama belki leke olur sadece cnm yaa
İnşallah gelmez cnm ama geçenlerde de olmusti sanki leke gibi dimi bu hamilelikten olabilir cnm insllah öyledirAğrım var canım bakalım çok gelmiyo ama devamı gelir mi bilmiyorum
O ben değildim canım benim sadece beyaz akıntı vardi bugün adet gunum birden geldiİnşallah gelmez cnm ama geçenlerde de olmusti sanki leke gibi dimi bu hamilelikten olabilir cnm insllah öyledir
Eğer adet olursan da cnm üzülme ama ne kadar düzenli günlerin var ne güzel benim adetim hiç düzenli değil oyuzden hiç ayarliyamiyom ne zman yumurtlama zamanım diye falanİnşallah gelmez cnm ama geçenlerde de olmusti sanki leke gibi dimi bu hamilelikten olabilir cnm insllah öyledir
Ama çok değil damla damlaİnşallah gelmez cnm ama geçenlerde de olmusti sanki leke gibi dimi bu hamilelikten olabilir cnm insllah öyledir
Hee karstrdim o zaman cnm yaa pardonO ben değildim canım benim sadece beyaz akıntı vardi bugün adet gunum birden geldi
Evet gününde oluyo geneldeEğer adet olursan da cnm üzülme ama ne kadar düzenli günlerin var ne güzel benim adetim hiç düzenli değil oyuzden hiç ayarliyamiyom ne zman yumurtlama zamanım diye falan
Hadi bakalım cnm gelmezse inşallah test yap yarn cnm al bugün bitane debdursun sabah yaparsın gelmezseAma çok değil damla damla
Önemli değil canımHee karstrdim o zaman cnm yaa pardon
Çok iyi cnm masallahEvet gününde oluyo genelde