• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Inşallah Ama bilmiyorum canım var mi yok mu bilemiyorum ilk olcağı için o duyguyu varsa bile Ben hissedemedim belki yada anlamadım
Cnm şimdi anlaşılmazkı bişey varsada çok erken yani belirti hissedicek kadar genellikle 1bucuk aydan sonra anlarsın inş vardr cnmn o duygu gerçekten çok güzel birşey inş ikimizede nasip eder Allah bana 2.sana ilk göz agrini

Cnm şimdi anlaşılmazkı bişey varsada çok erken yani belirti hissedicek kadar genellikle 1bucuk aydan sonra anlarsın inş vardr cnmn o duygu gerçekten çok güzel birşey inş ikimizede nasip eder Allah bana 2.sana ilk göz agrini
Inşallah canım ya dediğin gibi olur ama olcakmisim gibi sanki

Yarın test alabilirsem alıp çarşamba sabah yapicam yapamazsam da haber veririm canim
Tmm cnm hakkında hayırlısı olsun ins bizde bu ay başladık yine denemelere adetim bittikten sonra bakalım tutturabilcezmi ins olur

Ağrım var canım bakalım çok gelmiyo ama devamı gelir mi bilmiyorum
İnşallah gelmez cnm ama geçenlerde de olmusti sanki leke gibi dimi bu hamilelikten olabilir cnm insllah öyledir

İnşallah gelmez cnm ama geçenlerde de olmusti sanki leke gibi dimi bu hamilelikten olabilir cnm insllah öyledir
Eğer adet olursan da cnm üzülme ama ne kadar düzenli günlerin var ne güzel benim adetim hiç düzenli değil oyuzden hiç ayarliyamiyom ne zman yumurtlama zamanım diye falan

Back
X