- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Bisey yok daha canım salı günü olcam adetCnm nasıl durumlar geldimi adetim yoksa bişe yokmu daha merak ediyorum seni yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisey yok daha canım salı günü olcam adetCnm nasıl durumlar geldimi adetim yoksa bişe yokmu daha merak ediyorum seni yaa
Hiç belirti yok canim şu anCnm nasıl durumlar geldimi adetim yoksa bişe yokmu daha merak ediyorum seni yaa
Ama.az akıntın oldu dimi cnm ay şuan valla heycanladm.senin yerine cnmnya inş olmazsinda hamilesindr kuzumHiç belirti yok canim şu an
Beyaz var canım biraz geliyo arada o kadarAma.az akıntın oldu dimi cnm ay şuan valla heycanladm.senin yerine cnmnya inş olmazsinda hamilesindr kuzum
Hadi hayırlısı cnm inşallah mutlu haberler verirsinBeyaz var canım biraz geliyo arada o kadar
Bakalım canım inşallah düne kadar kasik agrım vardı bugün yok midem bulanıyo sürekli bide akıntı var ve eğer hamile falan değilsem hemen spora başlıycam çünkü aşırı derecede yemek yemeye başladım bi saatte insan acikir mi ya ne yesem doymuyorum ve mide bulantısı yapiyo yemek yiyince biraz geciyo sonra gene devam neyin nesi böyle eğer değilsem de neden olur ki acabaHadi hayırlısı cnm inşallah mutlu haberler verirsin
Cnm benim.ilk.hamileligim.oyleydi biliyomusun 4ay kustum hep midem bulandı çok acikiyordum.ins seninkilerde hamilelik belirtilerdr cnm degilsede usutmussundr ondan öyle oluyordur cnm stres yapma.bazen psikolojikmen bile oluyor bekirtiler.ama içime.doguyor ki senin bebişin var amin inşallah kuzum yaBakalım canım inşallah düne kadar kasik agrım vardı bugün yok midem bulanıyo sürekli bide akıntı var ve eğer hamile falan değilsem hemen spora başlıycam çünkü aşırı derecede yemek yemeye başladım bi saatte insan acikir mi ya ne yesem doymuyorum ve mide bulantısı yapiyo yemek yiyince biraz geciyo sonra gene devam neyin nesi böyle eğer değilsem de neden olur ki acaba
Inşallah canımCnm benim.ilk.hamileligim.oyleydi biliyomusun 4ay kustum hep midem bulandı çok acikiyordum.ins seninkilerde hamilelik belirtilerdr cnm degilsede usutmussundr ondan öyle oluyordur cnm stres yapma.bazen psikolojikmen bile oluyor bekirtiler.ama içime.doguyor ki senin bebişin var amin inşallah kuzum ya![]()
Napiyosn canım nasılsın konusamadikCnm benim.ilk.hamileligim.oyleydi biliyomusun 4ay kustum hep midem bulandı çok acikiyordum.ins seninkilerde hamilelik belirtilerdr cnm degilsede usutmussundr ondan öyle oluyordur cnm stres yapma.bazen psikolojikmen bile oluyor bekirtiler.ama içime.doguyor ki senin bebişin var amin inşallah kuzum ya![]()
İyim.cnm bnm.nolsun aynen konuşamadık valla ya sen nasilsin cnmNapiyosn canım nasılsın konusamadik
Bende iyiyim aynı bildiğin gibi canimİyim.cnm bnm.nolsun aynen konuşamadık valla ya sen nasilsin cnm
Yarın dimi cnm adet günün olmaidn dahaBende iyiyim aynı bildiğin gibi canim
Evet canım yarin daha bisey yok su anYarın dimi cnm adet günün olmaidn daha
Hadi hayırlısı cnm yapicanmi testEvet canım yarin daha bisey yok su an
Yap cnm ya bende çok merak ediyorum valla banda haber ver olur muEvet canım yarin daha bisey yok su an
Carsamba gunune kadar bekleyip persembe yapicam biraz daha beklemek istiyorum emin olmak içinHadi hayırlısı cnm yapicanmi test
Ama yaparsam da sana Hemen haber vercem canımYap cnm ya bende çok merak ediyorum valla banda haber ver olur mu
Anladım canım aynen daha doğrusu öyle olur cnm en azından kesin çıkar cnmCarsamba gunune kadar bekleyip persembe yapicam biraz daha beklemek istiyorum emin olmak için
Sağol cnm bnm inşallah vardır bebişin yavrm dualrim.seninleAma yaparsam da sana Hemen haber vercem canım
Belki bi gün sonra olur o yüzden perşembe en kesini diyorum canımAnladım canım aynen daha doğrusu öyle olur cnm en azından kesin çıkar cnm