- 5 Şubat 2020
- 487
- 443
- 23
Adet mi oldun yani kesin miNerde bende o sans
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet mi oldun yani kesin miNerde bende o sans
Evet kesin hem agrım var hemde normal geliyo az az değilAdet mi oldun yani kesin mi
Hadi yaa neyse Rabbim diğer aya hayırlısı ile nasip etsin bizim bu gebelik psikolojisinden çıkmamız lazım başka türlü oluru yokEvet kesin hem agrım var hemde normal geliyo az az değil
Ayne öyle vallayaaBu testleri de stok yapmak gerekyok ilk deneme değil 6 aydır falan deniyoruz geçen ayda kimyasal yaşadım işte tam sevinmiştim kursağımda kaldı kimyasalın arkası da tez gelir derler bakalım görcez onu da artık sen ne zamandır istiyorsun bebek evet inşaAllah güzel haberler ile gelir arkadaş da
Olmıycak benim olmuyo yaniHadi yaa neyse Rabbim diğer aya hayırlısı ile nasip etsin bizim bu gebelik psikolojisinden çıkmamız lazım başka türlü oluru yok
Ne yaparsam yapım olmuyo hep bi dahaki ay bidahaki ay ama sonuç negatif boş yani sıkıldım bu durumdanHadi yaa neyse Rabbim diğer aya hayırlısı ile nasip etsin bizim bu gebelik psikolojisinden çıkmamız lazım başka türlü oluru yok
Canim ya üzüldüm inanki ama vardr bundada bı hayır olsun cnm sıkma canını sen dikkat et kendine yavrm ya dinlenEvet kesin hem agrım var hemde normal geliyo az az değil
Sıkmamak mümkün mü nerde hata yapıyorum bilmiyorumCanim ya üzüldüm inanki ama vardr bundada bı hayır olsun cnm sıkma canını sen dikkat et kendine yavrm ya dinlen
Öyle deme cnmnya demkki vakti zamanı vardr sıkma canını lütfenOlmıycak benim olmuyo yani
Sen beni bisver o kadar doluyum ki sen anlat olmadın dimi dahaCanim ya üzüldüm inanki ama vardr bundada bı hayır olsun cnm sıkma canını sen dikkat et kendine yavrm ya dinlen
Engel olamıyorum kendime aklimda bin bir turli sey varÖyle deme cnmnya demkki vakti zamanı vardr sıkma canını lütfen
Öyle deme Allah’ın vardır bi bildiği kaç zamandır istiyorsun bekliyorsun bilmiyorum ama yıllarca ve bu yıl sayısı absürt ki bekleyen insanlar var hatta hiçbir sorunu olmayıpta yine de olmayan insanlar var biliyor musun o kadar zor ki bende negatif görmekten sıkıldım neden olmuyo niye diyorum ama sonra susuyorum çünkü benden daha kötüleri de hep var yine de şükrediyorum çokça dua et zamanı vardır emin ol zamanı vardır ve her ay yine aynı umut ile devam et olmadı olmayacak olmuyo deme olacak de elbet bir gün olacak deNe yaparsam yapım olmuyo hep bi dahaki ay bidahaki ay ama sonuç negatif boş yani sıkıldım bu durumdan
Yok cnm ben olmadm daha ama hayırlısı artk belki olurum cnm bilmiom valla artık genelde gecikme oluyorya bnde oyuzden cnm bakicaz önümüzdeki günlerde sende sıkma canını ya yıllarca olmayanlar da var illaki olur bırak akışına cnmn uZMe kendini bu kadarSen beni bisver o kadar doluyum ki sen anlat olmadın dimi daha
Doğru soyluyosn şükür tabi ama iste ama yani neyse saol ben kendi içimde savaş veriyorumÖyle deme Allah’ın vardır bi bildiği kaç zamandır istiyorsun bekliyorsun bilmiyorum ama yıllarca ve bu yıl sayısı absürt ki bekleyen insanlar var hatta hiçbir sorunu olmayıpta yine de olmayan insanlar var biliyor musun o kadar zor ki bende negatif görmekten sıkıldım neden olmuyo niye diyorum ama sonra susuyorum çünkü benden daha kötüleri de hep var yine de şükrediyorum çokça dua et zamanı vardır emin ol zamanı vardır ve her ay yine aynı umut ile devam et olmadı olmayacak olmuyo deme olacak de elbet bir gün olacak de
Inşallah senden güzel haber gelir bu ay aklıma bile gelmedi ki düşünmedim stres hiç yapmadım olcak dedim sürekli zaten de bilmiyorum biraz çöktüm açıkçasıYok cnm ben olmadm daha ama hayırlısı artk belki olurum cnm bilmiom valla artık genelde gecikme oluyorya bnde oyuzden cnm bakicaz önümüzdeki günlerde sende sıkma canını ya yıllarca olmayanlar da var illaki olur bırak akışına cnmn uZMe kendini bu kadar
Adetin bitince geçecektir Allah izin verirse sıkıntı yapmaDoğru soyluyosn şükür tabi ama iste ama yani neyse saol ben kendi içimde savaş veriyorum
İnşallah canım ya bakicam.insallah olmam ama olursam da yapck bişe yok cnm seninde önümüzdeki aylarda cnm istersen ovulasyon takibi yap yunurtlama günlerini denk getrince olurInşallah senden güzel haber gelir bu ay aklıma bile gelmedi ki düşünmedim stres hiç yapmadım olcak dedim sürekli zaten de bilmiyorum biraz çöktüm açıkçası
Kargoyla almaya kalksam korkuyorum eczanede yok burda merkeze gitmem lazım oda olmuyo çaresiz beklemek zorundayım sıkıştım her durumdaİnşallah canım ya bakicam.insallah olmam ama olursam da yapck bişe yok cnm seninde önümüzdeki aylarda cnm istersen ovulasyon takibi yap yunurtlama günlerini denk getrince olur
Niye korkuyon cnm guvnli siteler var alabilirsin ben birsuru şey aldm bugün geldi hatta kargodan kapıda açıp.atiyom poşetleri aldklarimida siliyom güzelce al.istersen.bu arada baya akıntım geliyor benim böyle krem gibi cnm ya hasta olucam.galiba anlamadm biseKargoyla almaya kalksam korkuyorum eczanede yok burda merkeze gitmem lazım oda olmuyo çaresiz beklemek zorundayım sıkıştım her durumda