• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Canım ya telefonum bozuldu giremedim anca girebildim kushra bakma iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ben 6sinda oldum ama gene bı gün yoğun oldu sonra düne kadar damla damla geldi dün akşam da bitince ilk ilişki oldu bu ay da yok denemeye dun akşam başladık anliycagin

Canım ya telefonum bozuldu giremedim anca girebildim kushra bakma iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ben 6sinda oldum ama gene bı gün yoğun oldu sonra düne kadar damla damla geldi dün akşam da bitince ilk ilişki oldu bu ay da yok denemeye dun akşam başladık anliycagin
Olsun kuzum önemli değil bend napim iyi.olmana sevindim cnm olsun kuzum dneemeye devam vazgeçmek. yok cnm er yada geç olucak Allah'ın izniyle inaniyrm ben kuzum.benmde hamileliğim şükür bira daha düzeldi cnm yaa sadece baş ağrım oluyor sık sık onada katlancaz napalim

Selam kızlar ben birşey sormak istiyorum sizlere sabahtan beri bitmek bilmeyen baş ağrım var gözlerim karariyo aniden kalkınca başım dönüyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar böyle eyler yaşayıp.hamile oldgunu öğrenen varmı aramızda
hamilelik belirtisinden ziyade tansiyon ile alakalı gözüküyor bu belirtileri neredeyse en az 6 haftada yaşarsınız

Olsun kuzum önemli değil bend napim iyi.olmana sevindim cnm olsun kuzum dneemeye devam vazgeçmek. yok cnm er yada geç olucak Allah'ın izniyle inaniyrm ben kuzum.benmde hamileliğim şükür bira daha düzeldi cnm yaa sadece baş ağrım oluyor sık sık onada katlancaz napalim
O kadar az kaldığına sevjndim canım çoğu gitti azı kaldı dikkat et kendine canım sabret inşallah artık zamanı geldi inşallah olur korkuyorum

O kadar az kaldığına sevjndim canım çoğu gitti azı kaldı dikkat et kendine canım sabret inşallah artık zamanı geldi inşallah olur korkuyorum
Korkma cnm olur inslalah Allah'ın izniyle dua etmeye devam edelim biZ.cok.sukur daha iyi geçiyor günlerim.cnm başlar kötüydü de şimdi iyi çok şükür

Nlykkl Nlykkl canım nasılsın şimdiden bayramin mübarek olsun nasıl gidiyor iyimisin kuzum ne var ne yok

Canım giremedim seninde bayramın mübarek olsun bayramda iş güç misafir derken giremedim valla ben iyiyim sen nasılsın
Olsun cnm önemli değil ya bende iyiyim kuzum nolsun şükür öyle böyle geçiyor iste günler

Back