yardım etmeli miyim?

Ablanın yaptığı, yapacağı, düşündüğü kendisine

Sizin yaptığınız, yapacağınız, düşündüğünüz kendinize.

Ablanızın dediğini duymamış olsaydınız gidecek miydiniz yardıma?

Yani bunu kendiniz için yapacaksanız yapın. İlerde düşününce taaaa eskiden ablam evlenirken evine temizliğe yardıma gitmiştim, ne güzeldi diye hatırlayacak, kendi hatıra sandığınıza bir ekstra katacaksanız gidin tabi ki.

Bence ablanız da size yardıma gelecektir zaten. Gelmezse de sizi eksilten birşey değil bu. Çok kafanıza takmayın.

Ablani en iyi sen bilirsin sen ona yardimci olduktan sonra yuzsuzce sana gelmeyecekse hic gitme bahane uydur bnce..

Desin lafa gelince hepimiz birseyler soyluyoruz lafin gelisi demistir oyle,ablan bence yardim eder sana

Ablan neden boyle,seninle bu uzakligi nisandan sonra mi oldu,bi cekememezlik hissettim ama ben yanlissam duzelt.

kardeşi kardeşe kotuleyen kuzenin yüzünden ablandan soğuma.. ben olsam kendisine sorardim abla felanca şöyle dedi inanmadım ama dogrumu diye..samimiyetiniz yok sanırım ablalarinizla?

Aplana sor böyle bir şey dedin mi diye apladır kardeştir candır ...
Evlendikten sonra birbirinize daha cok düşgün olursunuz üzülme cnm

Kardessiniz sonucta kardesler sürekli laf sokar bibirlerine bence gitmelisiniz.Kendisine niye boyle birşey soyledigini sormaliydiniz sizde sakayla ona laf soyleyin ne varki bunda oylesine demiştir eltinizde cokmus ya o size gelmesin siz ona gitmeyin uzar gider

bence kuzeniniz laf taşıyıcılık yapmış...belki ablanız çok eltisi var onlar yardımcı olur gibisinden bir laf etti
ablanıza bir sorsaydınız keşke böyle mi söyledin kuzenime diye ama sakince normal bir şekilde

Bence sen ablandan değil o laf taşıyan dedikoducu kuzeninden soğumalısın. Ne gerek var ki gelip sana anlatmış ben olsam terslerdim. Lafın oraya geliş şekli önemli durup dururken dememiştir herhalde. Belki öylesine dedi. Takılma böyle şeylere git bence.

kuzeniniz ablanızın dediğini iddia ettiği lafı gelip niye size söylüyor,birde ablanız acaba ne için öyle söyledi,aranız normalde nasıldır bilmiyorum ama,siz evinizi daha geç bir tarihte tutacakmışsınız,ablanızın nikah tarihine de az bir zman kalmış olucak belkide düğün telaşından ben yardım edemem eltileri var onlar yardım edebilir demiş de olabilir ki bu gayet mantılı bir mazeret bence.ben olsam 3. şahısların lafına bakmaz seve seve giderdim yardıma, bir kere oluyor hayatta böyle tatlı telaşlar,kaçırmayın derim ben.

Kuzenim de cok sasirmis böyle soyleyince , cok iyi degiliz son zamanlarda hep ablamlara yardimi dokunmus her
kardeşi kardeşe kotuleyen kuzenin yüzünden ablandan soğuma.. ben olsam kendisine sorardim abla felanca şöyle dedi inanmadım ama dogrumu diye..samimiyetiniz yok sanırım ablalarinizla?
Tek bu ablamla samimiyetim yok za

Arkadaşlar yorumlarınız icin cok tesekkur ederim, ablamla o kadar koptuk ki birbirimizden tek ben değil diger ablalarima ve kardeslerime de kötü sanki tahammül edemiyo bize bir an önce kurtulmaya calisiyo inanin derdi ne bilmiyorum ama daha önce de cok sorunumuz oldu bana cok haksizligi oldu konusmadim bi süre her defasında yine konusmaya basladim ya nasıl desem abla gibi degilde düşman gibi davraniyo bize artık ciddi anlamda evlendikten sonra arama mesafe koymaya karar verdim

evet kardes candir ama insan kardesi icin bu şekilde konusur mu ilk kez evleniyorum hic mi heyecanlanmaz insan kardesi icin yardim etmeye çalışmaz
ablanın düğünü neden sade bir nikah oluyor.?
bence gidip direk konuşmalısın.ben evimi dizdiğimde sende gelicekmisin diye açık açık sor.soğuk davranıyorsa vardır elbet sebebi. . .

UOTE="matemm, post: 40067171, member: 514295"]ablanın düğünü neden sade bir nikah oluyor.?
bence gidip direk konuşmalısın.ben evimi dizdiğimde sende gelicekmisin diye açık açık sor.soğuk davranıyorsa vardır elbet sebebi. . .[/QUOTE]
İkinci evliligi nikah yapcaklar sadece,sorucam zaten sorunum temizlik yapip yapmamasi değil böyle davranmasi yaa benim bildiğim insan kardesinin her konuda yanında olur ablam yapmak istemiyo bi is yapinca kendini enayi gibi hissediyo

Oda sana yardım etsin diye gidiceksen yardıma gitme zaten.
İçinden geliyorsa git yardım et..

etmiceksin tabiiki madem o etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…