evet kardes candir ama insan kardesi icin bu şekilde konusur mu ilk kez evleniyorum hic mi heyecanlanmaz insan kardesi icin yardim etmeye çalışmazAblana diilde o lafi sana yetistirine kiz bence abla abladir candir
Kuzenim de cok sasirmis böyle soyleyince , cok iyi degiliz son zamanlarda hep ablamlara yardimi dokunmus herbence kuzeniniz laf taşıyıcılık yapmış...belki ablanız çok eltisi var onlar yardımcı olur gibisinden bir laf etti
ablanıza bir sorsaydınız keşke böyle mi söyledin kuzenime diye ama sakince normal bir şekilde
Tek bu ablamla samimiyetim yok zakardeşi kardeşe kotuleyen kuzenin yüzünden ablandan soğuma.. ben olsam kendisine sorardim abla felanca şöyle dedi inanmadım ama dogrumu diye..samimiyetiniz yok sanırım ablalarinizla?
ablanın düğünü neden sade bir nikah oluyor.?evet kardes candir ama insan kardesi icin bu şekilde konusur mu ilk kez evleniyorum hic mi heyecanlanmaz insan kardesi icin yardim etmeye çalışmaz
etmiceksin tabiiki madem o etmiyor.Meraba hanimlar, benim derdim ablamla,ben altı aylık nisanliyim yaza dügünümüz var evimizi iki ay sonra tutucaz, ablam da benden iki hafta önce sade bi nikahla evlenicek evlerini tuttular. Sorunum su ki ablam gectigimiz aylarda cok yakin oldugumuz bi kuzenimize benim evimin temizligi icin yardim etmicegini aman banane bi sürü eltisi var onlar temizlesin demis (bes eltim var) ben bunu duydugumda cok üzüldüm üç ablam var her ne kadar eltilerimle iyi anlassamda onlardan önce kendi ablamlarin yanimda olmasini onlarla beraber evimi temizleyip yerlestimeyi isterim. Simdi ablam haftaya gidip evini temizlicek ve benden de yardim istedi hic icimden gelmiyo yardım etmek o ettigi laflardan sonra ki ben her zaman ona yardimci olmusumdur elimden geldigince ve su an cok kararsız kaldim ona dediklerini yüzüne vurup hic yardım etmeyim mi yoksa hic birsey olmamis gibi yardım edeyim mi?? (Ablam nisanlandigimdan beri hic bi konuda yardımcı olmadi )