Yardım edin..

O halde siz bu kadar ağır değilmişsiniz. Hastalığınız ilerlemiş, çünkü bu dediğiniz şeyler kontrol dışı olan ve hastalık belirtileri. Acizlik, suçluluk, ajitasyon. Bunlara bir bakın.
Kendi psikolojimi bilmiyorum diyorum, başkasına nasıl bakayım ki dertleşmeyecektim diğer kızlarla toplanıp eğlenecektik.
Ama haklısınız. Artık dert anlatmak yerine dert dinleyeceğim ki acizlik kelimesini ortadan kaldırayım.

Sende cok tatlisin yaz arada ozelden Bu arada 1 saat sonra kotu mu oldun ac hareketli bir sarki tak kulakligi odanda dans et zipla,gunduz kotu mu oldun git bos bir arsaya al eline uc bes kavanoz kir rahatla,spor yap,uzuuuun uzuuun yuru yurumek insani rahatlatir,arada gok yuzune de bakmayi unutma eger yasiyorsan umut var demektir ..Ha bi de nutella baya iyi geliyo ya depresyona onu da cok kacirma

Tedavi oluyorum ve iyi doktorum var. Sevgiliden ayrılmak basit ki benim için lüks bir şey. Ama arkadaş değerlidir. Ondan ayrılmak acı.
İşte kontrol edemiyorum o isyanı. Normalde şükreden biriyim, oh ne güzel bir ekmek yedik, bir adım attık. Ama o hale girince sanki en aciz biriyim.

Yapacağım ve hep pozitif olacağım. Ben değerliyim diyeceğim. Belki biraz ego kasacağım. Dik durmayı öğrenmeliyim evet çabalamalıyım. Teşekkür ederim

Sen ikinci üyelikdin galiba arkadaşım dimi bu konuyu normal üyeliğinlede açabilirdin zaten seni tanıyanlar daha iyi cevaplar verirdi. bencede sorununu biz halledemeyiz bi insan bukadar nasıl kendine eziyet eder anlamıyorum tedavi oluyorum diyosun ama bi işe yaramıyor galiba

Bunları not edeceğim hemen, inanılmaz iyi geldiniz. Beni istemeyeni ben de istemeyeceğim. Bakın mesela arkadaşlarına gitmiş hemen zaten yanımda mesaj atmıştı X gidiyor geleceğim diye. Banaymış tribi. Bir de gitmem ya çekemem şimdi demişti.
Neyse bunları yapacağım teşekkür ederim yine yine yine :)

Çocukluktan bazı şeyler oturuyor ya ondan herhalde, düzelecektir

Bilerek yapmadığından yüzde yüz eminim.
Ancak iyileşmek için çaba göstermek sizin elinizde.

Bir sivil toplum kurulusuna uye olsaniz? Fikirleri uyan bir gruba mesela? Boylelikle yeni insanlar tanir, cevrenizi genisletirsiniz. Bos kalip boyle kendinizi olmayan dertlerle de uzmemis olursunuz belki, ne dersiniz?
Sevgiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…