Yardım edin...

Yazdığınız herşeyi okudum. Hatta nedendir bilmem karşımda sizi yüzyüze dinliyormus gibi bir hisse de kapıldım demekki samimi geldiniz.
Bı yerde soyle demissiniz- söylediklerim size saçma,sıradan önemsiz gelebilir ,bu kız ne anlatıyor diyebilirsiniz-
Çocuklukta olduğu gibi bence ergenlikte de yaşanılan kötü olaylar insanı derinden yaralıyor ergenlik de cook hassas bir dönem
O yüzden böyle düşünmeyin, sacma saçma dertler ,konular ile gelenler var.
Sizin konumuza yazma geregi hissettim ,etkilendim gerçekten.
Kendinize bakmaya basladiginizdan bahsetmişsiniz ya
Kendinize bakin ve kendinizi sevin, sizi seven insanlarla olun. Üniversiteyi okuyun, evet bir yandan da çalışın, hayat hep mücadele ile geçecek hiç bitmeyecek kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya başlayın.siz toparlandıkca geçmiş daha az üzecek zamanla da uzmeyecek insallah
Kullandığıniz ilaçları da kontrolsüz bir şekilde bırakmayın (Dr kontrolu)
(Ben de çok uzun mu yazdım yazdım ne :)Sevgiler

Teşekkür ederim ben fazla mı resmiyim diye düşünüyordum samimi bir şekilde yazdigimi düşünmedim inşallah atlatırım geçmişi buraya zaten insanlarla paylaşmak dertleşmek için yazdım sizin gibi ilgilenen insanlar güç veriyor bana.

Sizin ilerde anlayacaginiz: Annenizde tüm zayifliklariyla bir insan. Zamaninda duyarsizliktan veya bilincsizlikten size sahip cikamamis olabilir. Ama simdi bubu seneler sonra bagrarak konusmanin anlami yok. Icinizdekini anlatin dökün ama annenizle iliskinizi zedelemek yerine toparlamaya calisin.

Kilo kendine güven konusunda çok önemli bir adım. Buradaki diyet gruplarına falan katıl bence. Bir an önce zayıflamalısın.
Burayı şok kullanmıyorum açıkça ama şekeri ve hamur işlerini çıkartmaya çalışıyorum zaten okul başladıgında sabah ve akşam yemeğini yurtta öğle yemeğini de unide yiyerek düzenli olmayı planlıyorum.Yemekler genelde sebze et yemekleri. Ve yurdum okula yakın 1 saat filan yürüyüş yapıcagim zaten yemek cok yemiyorum ama mutsuz olduğumda çikolata vs. yiyorum.Onları azaltmaya çalışıyorum.

annemin engelliyemeyecegini biliyorum yazdım da. Ama okul değiştirmek istediğimde veya açık liseye geçmeyi düşündügmde okulda zarar gördüğümü bildiği halde o okulda kalmama zorladiğı için ben bunu bilmediğini düşündügümden zaten hiç bir sey demedim.Neyse geçmişte kaldı demek istiyorum artık yorumunuz için sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…