Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilseydim sylemezmiydim.Kötü olmuş bu keşke hemen söyleseydin şimdi ne desen güwenmicek yada biraz zaman alır
en sonunda bana bunuda syledin ya. ibrahimin parasini da sen mi aldin dedin ya iste tam örnek koca evet ben hata yaptim ama bunun adı hrisizlik degil kari koca denen bi kavram vardir.ama sen bana inansanda inamasanda o sözü syledikten snra umrumda bile degil hiç bi sey. demekki bugune kaar hic inanmamssin teyzenin aldigina benden supelenmissin. ben sana daha ne diyim. sen kendin denedin teyzeni parani aldi blmiyomusun elif bile syledi teyzem bizden para çalardi hep diye.ben sana ne anlatrsam anlatayim sen zaten hic bi zaman bana inanmiyosun güvenmiyosun. bende sana bazı konularda güvenmiyorum demekki birbirimizi sevmiyoruz kendimizi kandiriyoruz. evet ben yanls yaptim ama diyebilirdin bagirabilirdin kizabilirdin ama hırsız lafi cok agir kenan. bdaha sakın byle bsey yapma desen bana küfürler etsen bu kadar canimi acitmazdin.
Adam haksız sayılmaz. Siz de onun yerinde olsanız aynı şeyi düşünürdünüz.arkaaslar direk konuya giricem ben tam bir aptalım. sabah eşimin cebinden para aldm 100 tl. bir internet siesinden alisveris yapmayi denedim nasil oluyo diye nasil siparis veriliyo diye. 2 gun once ve baktim siparis verilmis paramda yoktu yeerince. eşimede sylemeye korktum kızar cnki. byle aptalca bsey yaptim. snra akşamına kargoyu iptal ettm edilebiloyomus ve parayi aksam o uyuyunca yerine koyucaktım. ama eşim fark etmis bana hırsızsın dyo kahroluyorum. daha öncede byle bsey yapmssindir bu hastalik dyo. ama katiyyen ole bsey yok. ve daha once kendi teyzesi kaynimdan para caldi ve smdi bana o parayida senmi aldin dedi. basimdan asagiya kaynar sular dökuldu napcagmi blmyrum. delirmek üzereyim cok aptalım. ama bu kadarinida bana yakstrdigi icinde cok öfkeliyim. seni affedemem dyo napicam ben ltfen yardim edin cok kotuyum
yolladim gelen cevap şu Yuhhhh o kadar pişkinsin ki, hala üzerini örtmeye çalışıyorsun, yakaladım işte, daha ne konuşuyorsun bırak palavrayı artık,Yeterli yolla gitsin mesaji eve gelincede iyicene konusursunuz takma kafana o Kadar ,erkekler sinir aninda her seyi söylüyorlar :)
tamam konu sahibi hatalı da sizce kocasında da bir gariplik yok mu?
sanki kadını hırsız diye itham etmek için fırsat kolluyormuş gibi.
kolluyomus demekki . ykistirmis bana rezil
yolladim gelen cevap şu Yuhhhh o kadar pişkinsin ki, hala üzerini örtmeye çalışıyorsun, yakaladım işte, daha ne konuşuyorsun bırak palavrayı artık,